reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej[emoji3]
Ja dzisiaj od 5 na nogach, młoda nam zrobiła pobudkę skoro świt a teraz sobie smacznie odsypia.
Gratuluję bobasów no co raz więcej u nas dziewczynek [emoji3] Ciekawe kto u mnie się kryje

Hajmal oby już nie bolał, może coś naciagnelas ale lepiej jedzcie po pracy na IP.

Ja od 3 lat na Ince, kawę odstawiłam przed poprzednia ciążą i tak samo alkohol [emoji3] jak już przestanę karmić to bedzie jakieś 5 lat przerwy, pewnie jednym piwem się upiję he he[emoji43] a po kawie sypanej będę chodzić jak nakręcona [emoji6]

reklama
[emoji23][emoji23]
1494410215-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Skądś ten widok znam :D:D

Wróciłam do domu, leżę i Was czytam ;-)
Akilegna ładne ubranka ;-)

Co do kawy, to nigdy za nią nie przepadalam, więc nie pije i jest mi z tym bardzo dobrze. Herbaty zresztą też już prawie wcale nie pije, a jeśli już to żurawinową ;-)

Paulik u mnie na obiad wczorajsza botwinka i ryż z kurczakiem z pomidorami, papryka, chili i kukurydzą ;-) trochę mi to wyszło ostre, więc nie będę jeść, bo nie lubię ostrego. Na szczęście mój mąż nigdy nie marudzi i dzielnie zjada wszystko co ugotuje :-D

NataszaIntro tu gdzie ja jeżdżę nawet żadnej kartki nie ma o przywilejach dla ciężarnych kobiet :-D niby prywatna placówka, a żadne zasady tu nie obowiazuja.

Hajmal lez i czekaj na męża. Swoją droga, to np mój lekarz nie pozwolił mi się po nic schylac, ale jak żyć?? Przecież nie będę czekać do wieczora aż mąż wróci i mi poda coś co mi upadło, czy oproznil dolna szuflad ze zmywarki. Ale nie schylam się, tylko kucam jak pokraka z wyprostowanymi plecami ;-)

I już nie pamiętam co jeszcze miałam napisać ;-)

Dziewczyny aplikujace luteine... czujecie szyjke jak wkladacie tabletke? zawsze byla wysoko i twarda a wczoraj i dzisiaj jakos nizej i taka rozpulchniona,juz tak mialam i zazwyczaj nastepnego dnia byla taka jak wczesniej a teraz sie troche zmartwilam bo jest jakas rozmemlana :(

Kawy nie pijam:)

Hej dziewczyny! Widzę, że macie mocno napięte grafiki dnia ;) Zazdroszczę Wam tych zakupów, sklepów i że możecie w ciągu dnia tyyyle zrobić. Ja się nie mogę ogarnąć. Tzn. chodzę do pracy, tam robię swoje, ale póki co nie mogę wykrzesać z siebie energii, żeby po pracy iść do sklepu i coś pooglądać. Chyba podświadomie się przed połówkowym wstrzymuję.
Właśnie szykuję się do pracy, gdzie posiedzę pewnie do jakiejś 19. Muszę iść na nogach, bo mi ważność przeglądu w aucie upłynęła i dopóki mój P. tego nie ogarnie, to zostają mi spacerki:( A w ogóle, to psychicznie nastawiam się na jego sprzedaż (auta, nie faceta ;) ) bo musimy poszukać dla mnie czegoś większego. P. ma swój wygodny samochód, a ja mam mały kabriolecik i niestety nie zmieszczę tam wózka, ani zbyt wiele dziecięcych rzeczy, gdyby była taka konieczność. No więc z lekkim smutkiem będę musiała oddać go w inne ręce i kupić coś ciut większego. Głupia jestem, bo przywiązuje się do takich rzeczy:D
No ale melancholia na bok, ogarniam się i lecę. Życzę Wam wszystkim miłego dnia :)
Ja zawsze przeglad sama zalatwiam[emoji6]nawet lepiej jak kobieta bo nie czepiają się, ja udaje ze nie wiem o czyms i mi podbijają a potem np zarowke maz wymieni[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) Kasia86 gratuluję córci:) JustaKacper jak słyszę teksty że na komunie to sie tyle daje a na wesele tyle to mnie krew zalewa[emoji48] Tak jak mowisz, każdy daje tyle na ile go stać a nie jakieś chore wytyczne:/ Zoyka ja ostatnio zamawialam przez internet. Wklejałam tu link w pon 8.05. Lili o tym ubezpieczeniu nie słyszałam. Mesmerise ja pije rozpuszczalna od czasu do czasu jak gdzieś jesteśmy w gościach a tak to inke ale rzadko. A jestem z tych co dzień zaczynali od kawy parzonej bo inaczej głowa kwadratowa [emoji14] Więc idzie sie odzwyczaic [emoji4] Hajmal mam nadzieję ze to fałszywy alarm i jest wszystko ok. Leż i wypoczywaj.
U mnie niby trochę lepiej bo mdłości minęły ale biegunka nie:/ Może macie dziewczyny jakieś sposoby na biegunkę? Nie wiem czy są w ogóle jakieś leki na to dla kobiet w ciąży. Staram sie dużo pic ale i tak boje się żeby się nie odwodnić[emoji46]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja żadnych takich zalecen nie dostalam. Lekarz mi chociaz odpisal zeby przyjechac na ip.
Swoja droga dostalam dzis zjebe od tesciowej o mlodego ze go zle wychowuje, ze nie zajmuje sie nim tak jak ona by sobie zyczyla. Niby nie zdenerwowala mnie na 100% ale podq... niezle, ciekawa jestem czy to nie mialo wplywu na ten bol.

Luteine wkladam nisko applikatorem bo boje sie o szyjke.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry