reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej[emoji3]
Ja dzisiaj od 5 na nogach, młoda nam zrobiła pobudkę skoro świt a teraz sobie smacznie odsypia.
Gratuluję bobasów no co raz więcej u nas dziewczynek [emoji3] Ciekawe kto u mnie się kryje

Hajmal oby już nie bolał, może coś naciagnelas ale lepiej jedzcie po pracy na IP.

Ja od 3 lat na Ince, kawę odstawiłam przed poprzednia ciążą i tak samo alkohol [emoji3] jak już przestanę karmić to bedzie jakieś 5 lat przerwy, pewnie jednym piwem się upiję he he[emoji43] a po kawie sypanej będę chodzić jak nakręcona [emoji6]

reklama
[emoji23][emoji23]
1494410215-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Skądś ten widok znam :D:D

Wróciłam do domu, leżę i Was czytam ;-)
Akilegna ładne ubranka ;-)

Co do kawy, to nigdy za nią nie przepadalam, więc nie pije i jest mi z tym bardzo dobrze. Herbaty zresztą też już prawie wcale nie pije, a jeśli już to żurawinową ;-)

Paulik u mnie na obiad wczorajsza botwinka i ryż z kurczakiem z pomidorami, papryka, chili i kukurydzą ;-) trochę mi to wyszło ostre, więc nie będę jeść, bo nie lubię ostrego. Na szczęście mój mąż nigdy nie marudzi i dzielnie zjada wszystko co ugotuje :-D

NataszaIntro tu gdzie ja jeżdżę nawet żadnej kartki nie ma o przywilejach dla ciężarnych kobiet :-D niby prywatna placówka, a żadne zasady tu nie obowiazuja.

Hajmal lez i czekaj na męża. Swoją droga, to np mój lekarz nie pozwolił mi się po nic schylac, ale jak żyć?? Przecież nie będę czekać do wieczora aż mąż wróci i mi poda coś co mi upadło, czy oproznil dolna szuflad ze zmywarki. Ale nie schylam się, tylko kucam jak pokraka z wyprostowanymi plecami ;-)

I już nie pamiętam co jeszcze miałam napisać ;-)

Dziewczyny aplikujace luteine... czujecie szyjke jak wkladacie tabletke? zawsze byla wysoko i twarda a wczoraj i dzisiaj jakos nizej i taka rozpulchniona,juz tak mialam i zazwyczaj nastepnego dnia byla taka jak wczesniej a teraz sie troche zmartwilam bo jest jakas rozmemlana :(

Kawy nie pijam:)

Hej dziewczyny! Widzę, że macie mocno napięte grafiki dnia ;) Zazdroszczę Wam tych zakupów, sklepów i że możecie w ciągu dnia tyyyle zrobić. Ja się nie mogę ogarnąć. Tzn. chodzę do pracy, tam robię swoje, ale póki co nie mogę wykrzesać z siebie energii, żeby po pracy iść do sklepu i coś pooglądać. Chyba podświadomie się przed połówkowym wstrzymuję.
Właśnie szykuję się do pracy, gdzie posiedzę pewnie do jakiejś 19. Muszę iść na nogach, bo mi ważność przeglądu w aucie upłynęła i dopóki mój P. tego nie ogarnie, to zostają mi spacerki:( A w ogóle, to psychicznie nastawiam się na jego sprzedaż (auta, nie faceta ;) ) bo musimy poszukać dla mnie czegoś większego. P. ma swój wygodny samochód, a ja mam mały kabriolecik i niestety nie zmieszczę tam wózka, ani zbyt wiele dziecięcych rzeczy, gdyby była taka konieczność. No więc z lekkim smutkiem będę musiała oddać go w inne ręce i kupić coś ciut większego. Głupia jestem, bo przywiązuje się do takich rzeczy:D
No ale melancholia na bok, ogarniam się i lecę. Życzę Wam wszystkim miłego dnia :)
Ja zawsze przeglad sama zalatwiam[emoji6]nawet lepiej jak kobieta bo nie czepiają się, ja udaje ze nie wiem o czyms i mi podbijają a potem np zarowke maz wymieni[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) Kasia86 gratuluję córci:) JustaKacper jak słyszę teksty że na komunie to sie tyle daje a na wesele tyle to mnie krew zalewa[emoji48] Tak jak mowisz, każdy daje tyle na ile go stać a nie jakieś chore wytyczne:/ Zoyka ja ostatnio zamawialam przez internet. Wklejałam tu link w pon 8.05. Lili o tym ubezpieczeniu nie słyszałam. Mesmerise ja pije rozpuszczalna od czasu do czasu jak gdzieś jesteśmy w gościach a tak to inke ale rzadko. A jestem z tych co dzień zaczynali od kawy parzonej bo inaczej głowa kwadratowa [emoji14] Więc idzie sie odzwyczaic [emoji4] Hajmal mam nadzieję ze to fałszywy alarm i jest wszystko ok. Leż i wypoczywaj.
U mnie niby trochę lepiej bo mdłości minęły ale biegunka nie:/ Może macie dziewczyny jakieś sposoby na biegunkę? Nie wiem czy są w ogóle jakieś leki na to dla kobiet w ciąży. Staram sie dużo pic ale i tak boje się żeby się nie odwodnić[emoji46]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja żadnych takich zalecen nie dostalam. Lekarz mi chociaz odpisal zeby przyjechac na ip.
Swoja droga dostalam dzis zjebe od tesciowej o mlodego ze go zle wychowuje, ze nie zajmuje sie nim tak jak ona by sobie zyczyla. Niby nie zdenerwowala mnie na 100% ale podq... niezle, ciekawa jestem czy to nie mialo wplywu na ten bol.

Luteine wkladam nisko applikatorem bo boje sie o szyjke.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry