paulinkamalinka
Fanka BB :)
Dziewczynki a jak to jest z farbowaniem włosów? Serio nie można w 1 trymestrze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje że to tylko taki przesad [emoji2] moja teściowa mówi żebym nie nosiła naszyjnika bo dziecko owinie się pepowina.Dziewczynki a jak to jest z farbowaniem włosów? Serio nie można w 1 trymestrze ?
o tym też słyszałamMi się wydaje że to tylko taki przesad [emoji2] moja teściowa mówi żebym nie nosiła naszyjnika bo dziecko owinie się pepowina.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam u fryzjera tydzień temu i żyje [emoji14]Mi się wydaje że to tylko taki przesad [emoji2] moja teściowa mówi żebym nie nosiła naszyjnika bo dziecko owinie się pepowina.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@Emenems ja bym innych nie słuchała, to Wasza sprawa jaak chcecie wyglądać i jak się z tym czujecie!