reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak jest z wynagrodzeniem? Jestem na l4 i zakład pracy płaci do końca ciąży czy jak to jest? Czy ZUS?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli ZUS też na konto? Wybaczcie za pytania ale nie mam o tym zielonego pojęcia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

mififi nie pomoge bo sie nie znam [emoji52]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Tylko nie rezygnuj po ciazy z tych 60kg czy ile sobie wymarzysz bo nie jedtes skaza na te kg ! Poytywne nastawienie i troche silnej woli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie też coś o tym wiem, a schudłam jednak 30 kg. :) Pewnego dnia spojrzałam w lustro i stwierdziłam, że koniec tak nie może być i wzięłam się za siebie. Ogólnie się nie boję, że w ciąży może przytyje dużo, wiem że mam zaparcie bo raz mi się już udało i zgubie to. :) Jak ważyłam te 75 kg to ciągle słyszałam jakieś naśmiewanie się że mam nogi w kształcie X, najgorsze było to jak zapytano mnie w sklepie "który miesiąc Paulinko ?", cios ogromny. Ale dzięki temu udowodniłam, że da się zrobić jeszcze z siebie laskę i nie chodzi tu o innych, że może zrobiłam to dla kogoś, zrobiłam to dla siebie... :)

Wiesz co prawda 200% tylko czasmi mi przykro jest bo my oboje z mezem trenujący i dbający o sylwetki -taki typ nam z tym dobrze, o ja lubie meza jak wyglada , wiadomo nie to najwazniejsze, jest ciepłym rodzinnym kochanym facetem mezem i ojcem, ale jak mowie ze maz mi pomaga e treningach i diecie ( jest dietetykiem sportowym) zebym misla zgrabna sylwetkę i ze mu sie podobam to slysze ze " chce miec w domu modelkę " itp ze choduje sobie "pusta lale " tezyma s domu i mi przykro bo jal ktos mowi ze ma pare kg wiecej i mezowi ze taka podoba to super a jak mowie ze ja sie szczupła mojemu podobam to od tazu gromy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój przy 45 kg był przerażony i mówił że kurde same kości, zero tyłka i cycki gdzieś znikły. Ale w sumie facetowi się nie dogodzi :D no, ale teraz jak ważę więcej to mówi, że w końcu coś się pojawiło :D hehe

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry