reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka Dziewczynki!
Śliczne te kocyki macie!
Joanna- podziwiam! Urodzić sn dziecko o wadze 4,6 kg to dla mnie meega wyczyn!
Stanik też muszę zakupić większy-niby kupiłam taki miękki ale nie pasuje mi- taki babciny siė wydaje..
A ostatnio dziewczynki coś pisałyście o składach kosmetyków dziecięcych...
Wiecie może czego nie powinno być w takich kosmetykach? Nie mam o tym pojęcia..Albo które firmy są godne polecenia?
Buźki :)
dhi4xzkrtf7duw3h.png
Babydream z rossmanna[emoji6]cena i skład najlepsze. Poza tym hipp.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa ja myślę, że ze mną nie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez zakładam że dziecko od razu do łóżeczka, ochraniacze dopiero później założę, a baldachim na pewno odpada ale zobaczymy jak to bedzie z tym spaniem właśnie boje się że mąż coś zrobi dziecku przez sen, ja mam lekki sen a jak by spało z nami dziecko to nie wiem czy z nerwów bym zasnela

Babydream z rossmanna[emoji6]cena i skład najlepsze. Poza tym hipp.

Serio? Zawsze myślałam, że Johnson i Nivea... Dzięki- będę to miała na uwadze.. A te emolieny typu Emolium, Oilatum, Oilan to chyba spoko są ???
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Hej dziewczyny :D W końcu was doczytałam. Całą majówkę byłam poza internetem i ponad 100 stron do nadrobienia. Masakra :D Teraz musze być na bierząco.

Ja sie wybieram z facetem :) Musi się też wykazywać i brać udział w tym naszym przyszłym życiu z maluchem :)

Ja wizyta u gin za tydzień 15.05 a połówkowe usg 20.05. Nie mogę się już doczekać. Trzymam kciuki za wasze wizyty :) Maj to ważny dla nas miesiąc. Wszystkie po kolei bedziemy to usg zaliczac :) Wrzucajcie zdjęcia! Ja po tym usg wezme się za oficjalne już wybieranie łożeczka i gadżetów :)

pozdrawiam
Ja nie mam polowkowego, bo oczywiście nie ogarnelam, że to usg prenatalne i musiałabym prywatnie.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam w swiecie dziecka..
Ceny ubran...poscieli i wszystkiego masakra...
Ogladalismy wozki...zafascynowal mnie camarelo sirion...roann tez byl i adamex barleta calkiem nuezle sie prezentowal i zglupialam teraz...

Serio? Zawsze myślałam, że Johnson i Nivea... Dzięki- będę to miała na uwadze.. A te emolieny typu Emolium, Oilatum, Oilan to chyba spoko są ???
dhi4xzkrtf7duw3h.png
Nivea tez ok, lubie ten balsam z pompką[emoji6]
Johnson to najgorszy syf, nawet dziś cos czytałam o tych kosmetykach. Emolienty są dobre, ale wtedy gdy dziecko ma problem ze skóra. Jeśli nie ma, to lepiej te normalne kosmetyki. U nas najlepiej te babydream się sprawdzily, chusteczki te różowe koniecznie[emoji6]

Ale dziś śpiąca jestem.Kurcze nie wyrabiam a tu jeszcze klasowki do sprawdzenia...Dziewczyny super zakupy robicie.

Jeśli masz wpisaną lutkę w kartę ciąży, to nie powinno byc problemu :)

Ja dopiero nadrobiłam Wasze posty! Szalejecie dziewczyny! Co do wyprawki - nadal nic nie mam i w sumie jeszcze nie czuje potrzeby kupowania [emoji849]
Chciałabym kupić tę wanienkęStokke składana, bo bez problemu zmieści sie w naszej łazience. I dosc często wyjeżdżamy, więc tez byłby to pomysł niegłupi.
Nawet nie chcial zagladac do karty ciazy a mowilam ze mam tam wpisana tylko mowil o tym zaswiadczeniu

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bylam w swiecie dziecka..
Ceny ubran...poscieli i wszystkiego masakra...
Ogladalismy wozki...zafascynowal mnie camarelo sirion...roann tez byl i adamex barleta calkiem nuezle sie prezentowal i zglupialam teraz...

Mnie też ten Sirion wpadł w oko.. I wiele innych.
Ale musimy się przejechać do jakiegoś sklepu sprawdzić żeby nie był zbyt niski bo Tatuśko ma 198 cm wzrostu..;-)
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry