reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka Dziewczynki!
Śliczne te kocyki macie!
Joanna- podziwiam! Urodzić sn dziecko o wadze 4,6 kg to dla mnie meega wyczyn!
Stanik też muszę zakupić większy-niby kupiłam taki miękki ale nie pasuje mi- taki babciny siė wydaje..
A ostatnio dziewczynki coś pisałyście o składach kosmetyków dziecięcych...
Wiecie może czego nie powinno być w takich kosmetykach? Nie mam o tym pojęcia..Albo które firmy są godne polecenia?
Buźki :)
dhi4xzkrtf7duw3h.png
Babydream z rossmanna[emoji6]cena i skład najlepsze. Poza tym hipp.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa ja myślę, że ze mną nie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez zakładam że dziecko od razu do łóżeczka, ochraniacze dopiero później założę, a baldachim na pewno odpada ale zobaczymy jak to bedzie z tym spaniem właśnie boje się że mąż coś zrobi dziecku przez sen, ja mam lekki sen a jak by spało z nami dziecko to nie wiem czy z nerwów bym zasnela

Babydream z rossmanna[emoji6]cena i skład najlepsze. Poza tym hipp.

Serio? Zawsze myślałam, że Johnson i Nivea... Dzięki- będę to miała na uwadze.. A te emolieny typu Emolium, Oilatum, Oilan to chyba spoko są ???
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Hej dziewczyny :D W końcu was doczytałam. Całą majówkę byłam poza internetem i ponad 100 stron do nadrobienia. Masakra :D Teraz musze być na bierząco.

Ja sie wybieram z facetem :) Musi się też wykazywać i brać udział w tym naszym przyszłym życiu z maluchem :)

Ja wizyta u gin za tydzień 15.05 a połówkowe usg 20.05. Nie mogę się już doczekać. Trzymam kciuki za wasze wizyty :) Maj to ważny dla nas miesiąc. Wszystkie po kolei bedziemy to usg zaliczac :) Wrzucajcie zdjęcia! Ja po tym usg wezme się za oficjalne już wybieranie łożeczka i gadżetów :)

pozdrawiam
Ja nie mam polowkowego, bo oczywiście nie ogarnelam, że to usg prenatalne i musiałabym prywatnie.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam w swiecie dziecka..
Ceny ubran...poscieli i wszystkiego masakra...
Ogladalismy wozki...zafascynowal mnie camarelo sirion...roann tez byl i adamex barleta calkiem nuezle sie prezentowal i zglupialam teraz...

Serio? Zawsze myślałam, że Johnson i Nivea... Dzięki- będę to miała na uwadze.. A te emolieny typu Emolium, Oilatum, Oilan to chyba spoko są ???
dhi4xzkrtf7duw3h.png
Nivea tez ok, lubie ten balsam z pompką[emoji6]
Johnson to najgorszy syf, nawet dziś cos czytałam o tych kosmetykach. Emolienty są dobre, ale wtedy gdy dziecko ma problem ze skóra. Jeśli nie ma, to lepiej te normalne kosmetyki. U nas najlepiej te babydream się sprawdzily, chusteczki te różowe koniecznie[emoji6]

Ale dziś śpiąca jestem.Kurcze nie wyrabiam a tu jeszcze klasowki do sprawdzenia...Dziewczyny super zakupy robicie.

Jeśli masz wpisaną lutkę w kartę ciąży, to nie powinno byc problemu :)

Ja dopiero nadrobiłam Wasze posty! Szalejecie dziewczyny! Co do wyprawki - nadal nic nie mam i w sumie jeszcze nie czuje potrzeby kupowania [emoji849]
Chciałabym kupić tę wanienkęStokke składana, bo bez problemu zmieści sie w naszej łazience. I dosc często wyjeżdżamy, więc tez byłby to pomysł niegłupi.
Nawet nie chcial zagladac do karty ciazy a mowilam ze mam tam wpisana tylko mowil o tym zaswiadczeniu

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bylam w swiecie dziecka..
Ceny ubran...poscieli i wszystkiego masakra...
Ogladalismy wozki...zafascynowal mnie camarelo sirion...roann tez byl i adamex barleta calkiem nuezle sie prezentowal i zglupialam teraz...

Mnie też ten Sirion wpadł w oko.. I wiele innych.
Ale musimy się przejechać do jakiegoś sklepu sprawdzić żeby nie był zbyt niski bo Tatuśko ma 198 cm wzrostu..;-)
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry