reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tez tak przy Lenie mowilam, ze od poczatku do lozeczka ja dam, ale co trochę wstawalam by patrzec czy jest wszystko ok, czy oddycha i wolalam juz ja miec kolo siebie w nocy [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Ja będę wstawala do łóżeczka non stop, to jest pewne... ale o spaniu z dzieckiem od zawsze mam takie zdanie, nie mówię, że nigdy, ale sporadycznie...
Poza tym od znajomych syn niedawno zmarł bo któreś z rodziców przypadkiem rękę na główce położylo i przydusilo, rano dziecko było już ledwo żywe i zmarło po krótkim czasie :( mały miał 4 miesiące a rodzice pod opieką psychologa...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale dziś mnie Maluszek w pracy zaskoczył! Tak fikać zaczął że oczy wywaliłam na wierzch i odrazu za brzuch się złapałam, super było czuć kopniaczki [emoji7] A mina klientki była bezcenna [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Co do spania w lozeczku, jestem pewna , ze do 2msc będą dzieciaki spały z nami. [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
U nas Piotruś w ogóle nie spał z nami- bałam się żeby go nie przydusić czy nie przycisnąć przez sen... Na karmienie brałam go do siebie do łóżka i odkładałam do kołyski. A kołyskę mamy taką niziutką, akurat na wysokości naszego łóżka więc przysuwałam ją do łóżka i cały czas miałam go na oku [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dziewczyny ile płacicie za połówkowe?
Nic :)

Dziewczyny co myślicie o takim łóżeczku?
Myślę, że samo łóżeczko spoko, ale mało go widać spod tych dodatków. Niby wszystko to słodkie, ale też czytałam, że te ochraniacze niebezpieczne. A ja i siostra nie miałyśmy w drewnianym łóżeczku żadnych ochraniaczy i jakoś żyjemy, ja ich raczej nie będę do łóżeczka dawać. A łóżeczko też chcę drewniane i jakieś proste. Jedno mi się podoba, ale nie ma opuszczanej ścianki, a może wygodniejsze ze ścianką opuszczaną? Niby można w nim materac zamontować wyżej, to podobno łatwo się dziecko wyjmuje.

Ja też prenatalne mam na NFZ, chodzę też prywatnie do drugiego lekarza i u niego za prenatalne płacę jak za zwykle usg-80zł chyba że będziemy robić 4d to 140zł [emoji5]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja też prenatalne mam na NFZ, chodzę też prywatnie do drugiego lekarza i u niego za prenatalne płacę jak za zwykle usg-80zł chyba że będziemy robić 4d to 140zł [emoji5]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Taniocha...

reklama
Sunday chyba dziewczynka
Choc moge sie mylic.

Moj prawie 8 latek nie mogl sie doczekac rodzenstwa. Codziennie pyta co tam u dzidziusia, pyta czy pozwole mu wybrac drobiazg czy wzor kocyka. Tak ze mamy juz smoczek i gryzak :) ktory wybral. Bratowa moja tez jest przy nadzieji ale ma termin na koniec listopada maja 6 latka tamten strasznie przezyl wiesc o rodzenstwie. Nie moze sie pogodzic ze bedzie ktos jeszcze, z tym ze oni go tak wychowali na najlepszego i najwazniejszego. Szkoda mi go :(

Jak Ty to widzisz?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry