reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co do spania w lozeczku, jestem pewna , ze do 2msc będą dzieciaki spały z nami. [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Teraz tak pomyślałam, ze w sumie na początek można nie zakładac ochraniaczy, dopiero potem, jak dziecko będzie większe

reklama
Ja za pół godz jadę z sąsiadka po te pampersy do netto, ona jest szalona, ma 8 paczek 1 i 1 paczke 2 i teraz chce 2 te pudla dokupic[emoji2]termin ma na 5 sierpnia a juz wszystko praktycznie kupila[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś w Stokrotce kupiłam Pampers Premium Care 2, 80szt za 39,90 więc też dobra cena [emoji5] Więcej 2 nie będę kupować bo z Piotrkiem tylko 1 paczkę zużyliśmy i na 3 się przestawiliśmy (urodził się z wagą 4600 i szybko przybierał więc 2 szybko zrobiły się ciasne [emoji12]) W razie czego dokupimy jeszcze jak Maluch urodzi się mniejszy [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

A nie możesz zadzwonić do rejestracji swojej gi n i zapytać tylko o recepte, a wizyte zaliczyć normalnie za tydzień? czasami zgadzają się na takie tylko wypisanie recepty bez wizyty.
Bede probowala jutro tam dzwonić ale ciekawe czy wogole sie dodzwonie bo odbieraja w rejestracji ci ktorys tel. Mam nadzieje ze uda sie wlasnie tylko ta recepte zalatwic

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do spania w lozeczku, jestem pewna , ze do 2msc będą dzieciaki spały z nami. [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Aaa ja myślę, że ze mną nie :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ile płacicie za połówkowe?

U mnie ze skierowaniem tym razem nic, ale płaciłabym 220zł + ewentualnie 50zł za nagranie na płytę, a 99zł za nagranie w 4d. Tak będę płacić za ostatnie prenatalne około 30tyg.

Dziewczyny co myślicie o takim łóżeczku?

Łóżeczko śliczne, bo proste i klasyczne! Oczywiście dodatki to sama słodycz [emoji7]
Przy córce stosowałam i ochraniacze i baldachim i przybornik [emoji39] Ochraniacze dopiero, gdy córka zaczęła obijać głową o szczebelki (do 1,5 roczku). Baldachim, gdy jeszcze w sypialni oglądaliśmy tv, to zasłaniał to światło, a w dzień go odsuwałam. Przybornik szybko poleciał, bo znalazłam lepszy sposób na przechowywanie tych rzeczy.

Witam was dziweczynki:)
Ja dzis rano bylam na badaniach krew, mocz i tsh jutro maja byc wyniki mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze. Ludzi tyle w osrodku ze masakra ale udalo sie szybko w miare zalatwic. Bylam jeszcze u lekarza rodzinnego zapytac czy wypisze mi recepte na luteine bo sie mi skonczyla a ja taka gapa ze nie zauwazylam :( ale niestety nie udalo sie bo musialabym zaplacic 100%ceny :( a wizyta dopiero za tydzien :( w srode podjade do gin moze mnie przyjmnie (zawsze ma duzo pacjentek). Mam nadzieje tylko ze nic sie nie stanie jak zrobie kilkudniowa przerwę.

Dzwoń albo idź do przychodni i poproś położną o samą receptę od gina. U mnie tak można zrobić. Zazwyczaj następnego dnia jest do odbioru.

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 17+6

Maja [emoji41]

Pfff maja, haha [emoji14] zaniki jakieś mam [emoji14]

Aaa ja myślę, że ze mną nie :D

Tez tak przy Lenie mowilam, ze od poczatku do lozeczka ja dam, ale co trochę wstawalam by patrzec czy jest wszystko ok, czy oddycha i wolalam juz ja miec kolo siebie w nocy [emoji38]

Hej dziewczyny :D W końcu was doczytałam. Całą majówkę byłam poza internetem i ponad 100 stron do nadrobienia. Masakra :D Teraz musze być na bierząco.

Dziewczyny, idziecie dziś na warsztaty z Mamo to ja? Zastanawiam się, czy nie zgarnać mojego męża jako osoby towarzyszacej, co o tym myślicie? On się obawia, że bedzie jedynym facetem na sali.
Ja sie wybieram z facetem :) Musi się też wykazywać i brać udział w tym naszym przyszłym życiu z maluchem :)

Ja wizyta u gin za tydzień 15.05 a połówkowe usg 20.05. Nie mogę się już doczekać. Trzymam kciuki za wasze wizyty :) Maj to ważny dla nas miesiąc. Wszystkie po kolei bedziemy to usg zaliczac :) Wrzucajcie zdjęcia! Ja po tym usg wezme się za oficjalne już wybieranie łożeczka i gadżetów :)

pozdrawiam

reklama
U mnie ze skierowaniem tym razem nic, ale płaciłabym 220zł + ewentualnie 50zł za nagranie na płytę, a 99zł za nagranie w 4d. Tak będę płacić za ostatnie prenatalne około 30tyg.

Łóżeczko śliczne, bo proste i klasyczne! Oczywiście dodatki to sama słodycz [emoji7]
Przy córce stosowałam i ochraniacze i baldachim i przybornik [emoji39] Ochraniacze dopiero, gdy córka zaczęła obijać głową o szczebelki (do 1,5 roczku). Baldachim, gdy jeszcze w sypialni oglądaliśmy tv, to zasłaniał to światło, a w dzień go odsuwałam. Przybornik szybko poleciał, bo znalazłam lepszy sposób na przechowywanie tych rzeczy.

Dzwoń albo idź do przychodni i poproś położną o samą receptę od gina. U mnie tak można zrobić. Zazwyczaj następnego dnia jest do odbioru.

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 17+6
Jeszcze lekarz rodzinny mi mowil ze jak bym miala zaswiadczenie od gin ze to sa leki stale to by mogl mi wypisac na refundacje. Bede cos kombinowac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry