monia_87
Fanka BB :)
Hahahaha ale się uśmiałam z tego "Lenia" - w pierwszej chwili nie zczaiłam, ale jak zaskoczyłam to aż syn się ze mnie śmiałA co do imion to jeszcze mi sie przypomniało jak moja Lena się urodziła i:
-jeden brat do mnie mówi " ty a jak ta Teoja córka się dokładnie nazywa? Leokadia?" -nie mam pojęcia skąd to wziął, myślał, że zdrobnieni to przy Helenie bym się nie zdziwiła ale Leokadia to nie mam pojęcia jak on to złożył.
-drugi brat pochylił się nad moją córeczką i mówiąc zdrobniale za pierwszym razem powiedział (jakoś może instynktownie?) takim słodkim głosem "no co Leniu" po czym odrazu się zastopował, z takim zonkiem na twarzy i dodał "ale żeś jej imię wybrała, jak je zdrabniać?" haha ale sie z niego nabijałam.
BUM jak Twoje CRP, daj znać jak wyszło! Na pewnoe będzie w porządku! Za FB też jestem i jak mogę prosić o zaproszenie na priv to super
Nadrabiam Was ciągle, ale jak dojde do końca to juz nie pamiętam co było na początku..
Co do imion to jak bezie chłopak M chce Mikołaja.. i pewnie tak zostanie. Jak dziewczynka... nie mam zielonego pojęcia Chciałam swego czasu Aleksandrę.. teraz już nie wiem sama. Jak poznamy płeć n a100% to będę myśleć.
Ja nadal nic nie kupiłam za za tydzień wizyta to już może po niej coś kupię
Wczoraj pojechaliśmy do Zoo a tam taaaaaaka kolejka że odpuściliśmy... poszliśmy na spacer i wróciliśmy, niby słonko, w słońcu gorąc, a jak zawiało to głowe urywało..
Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś młodym do lekarza na kontrolę i do babci mojej się przejdziemy.. Na jutro planów brak
Paaa