reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Roan bass eco, piękny! Pani polecala, ale nie dla tak drobnej osoby jak ja, w środku wygląda zgrabnie ale z zewnątrz jest duży, nie wiedziałam, Pani mi powiedziała, i faktycznie jak założyła spacerowke to uoo :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chcę go kupić ;-) mój wymarzony, już na samym początku go wybrałam, ale ja chce kupić sama gondole, a spacerowke na wiosnę dopiero. Jakaś porządna, lekka parasolke :-)
A powiedz mi, ile u Ciebie kosztuje ten wózek??

Ja słuchajcie mam koleżankę, która urodziła jedno dziecko, które zmarło przy porodzie, drugie dziecko zmarło mając chyba 4 miesiące i 3 ma się dobrze i ma już 8 lat. To wszystko przez 10 lat małżeństwa, ona ciągle w żałobie i staraniach a potem wyszło, ze jej mąż przez ten czas latał na boki i się pocieszal w ramionach innych. Przy 3 dziecku lekarze odkryli, ze Magda ma wadę genetyczna i jest 50% szans na to, ze dziecko będzie zupełnie zdrowe, a 50% na to, ze umrze. Co do męża, to są 2 lata po rozwodzie już.
Strasznie przykra jest jej historia, ale najważniejsze, ze ma cała i zdrowa Oliwke i to ja pociesza.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Kutas z tego jej męża, zamiast się wspierać nawzajem to latał na boki. I dobrze, że się rozeszli. Szkoda dziewczyny na takiego...

Dawid bardzo ładne imię i ma bardzo dobre znaczenie i w końcu imię po królu :)

Tak, mi tez Dawid sie podoba, ale jednak wolałabym Kubę lub Mikołaja ;-)

reklama
Hajmal rozumiem. Może jak napatrzysz sie na te kartony, to uda Ci sie do nich zajrzeć...

BUM ja też poproszę o zaproszenie na fb :-)

Co do kosza Mojżesza, to bardzo mi się podoba, a z racji tego, ze mamy duzo miejsca to może go kupimy ;-)
U nas raczej gondoli nie będziemy za każdym razem wprowadzać na 2 piętro. Pewnie będziemy ja przykrywac folią i będzie stać pod domem w garazu. Jest ogrzewany, więc nie wyziebi się przed spacerem. A na górze będzie pewnie ten kosz Mojżesza.

Hajmal rozumiem. Może jak napatrzysz sie na te kartony, to uda Ci sie do nich zajrzeć...

BUM ja też poproszę o zaproszenie na fb :-)

Co do kosza Mojżesza, to bardzo mi się podoba, a z racji tego, ze mamy duzo miejsca to może go kupimy ;-)
U nas raczej gondoli nie będziemy za każdym razem wprowadzać na 2 piętro. Pewnie będziemy ja przykrywac folią i będzie stać pod domem w garazu. Jest ogrzewany, więc nie wyziebi się przed spacerem. A na górze będzie pewnie ten kosz Mojżesza.
Wyslalam na privka

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]

CRP 8.1 , było 10.9 trochę spadło.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

CRP 8.1 , było 10.9 trochę spadło.

Super BUM. A dali Ci jeszcze coś na zbicie?? :-)

No coś tam rośnie :) Postaram się w końcu wrzucić jakaś fotkę :) Od dwóch dni chyba czuję ruchy, takie muskanie. Wydaje mi się, że to właśnie to ;)
Dziewczyny a co myślicie o koszu Mojżesza na te pierwsze miesiące? Siostra mnie strasznie namawia, ale jakoś nie mam przekonania. Używała może któraś?
Podoba mi się też ta nowa dostawka z Chicco, ale cena kosmos jak dla mnie.
No właśnie też o tym słyszałam, ze fajny. Co to za dostawka z chicco?

Super BUM. A dali Ci jeszcze coś na zbicie?? :-)
No bralam antybiotyk przez 7 dni , w piątek mam wizyte dopiero z wynikami u gina - ale raczej juz mi nic nie da ...

Hej dziewczyny jakie wybieracie łóżeczko ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja chyba zwykle z Ikei. Kupuję w Niemczech, więc na razie najtansze. Teraz przewozilismy trochę rzeczy i normalnie jechaliśmy jak na moja babcia na wczasy do Rumunii w dawnych czasach [emoji23] takze kupujemy na miejscu

Lozeczko tez mam zwykle białe drewniane.

Ide zara sie zbierać bo mamy do tesco na zakupy jechać ...

reklama
Ja chcę go kupić ;-) mój wymarzony, już na samym początku go wybrałam, ale ja chce kupić sama gondole, a spacerowke na wiosnę dopiero. Jakaś porządna, lekka parasolke :-)
A powiedz mi, ile u Ciebie kosztuje ten wózek??

Kutas z tego jej męża, zamiast się wspierać nawzajem to latał na boki. I dobrze, że się rozeszli. Szkoda dziewczyny na takiego...

Tak, mi tez Dawid sie podoba, ale jednak wolałabym Kubę lub Mikołaja ;-)
Chyba ok 1700 za 2w1 ;) ale dokładnie nie pamiętam bo myliłam z anexami i adamexami hehhe

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry