Roan bass eco, piękny! Pani polecala, ale nie dla tak drobnej osoby jak ja, w środku wygląda zgrabnie ale z zewnątrz jest duży, nie wiedziałam, Pani mi powiedziała, i faktycznie jak założyła spacerowke to uoo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chcę go kupić ;-) mój wymarzony, już na samym początku go wybrałam, ale ja chce kupić sama gondole, a spacerowke na wiosnę dopiero. Jakaś porządna, lekka parasolke :-)
A powiedz mi, ile u Ciebie kosztuje ten wózek??
Ja słuchajcie mam koleżankę, która urodziła jedno dziecko, które zmarło przy porodzie, drugie dziecko zmarło mając chyba 4 miesiące i 3 ma się dobrze i ma już 8 lat. To wszystko przez 10 lat małżeństwa, ona ciągle w żałobie i staraniach a potem wyszło, ze jej mąż przez ten czas latał na boki i się pocieszal w ramionach innych. Przy 3 dziecku lekarze odkryli, ze Magda ma wadę genetyczna i jest 50% szans na to, ze dziecko będzie zupełnie zdrowe, a 50% na to, ze umrze. Co do męża, to są 2 lata po rozwodzie już.
Strasznie przykra jest jej historia, ale najważniejsze, ze ma cała i zdrowa Oliwke i to ja pociesza.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Kutas z tego jej męża, zamiast się wspierać nawzajem to latał na boki. I dobrze, że się rozeszli. Szkoda dziewczyny na takiego...
Dawid bardzo ładne imię i ma bardzo dobre znaczenie i w końcu imię po królu
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, mi tez Dawid sie podoba, ale jednak wolałabym Kubę lub Mikołaja ;-)