reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Kobietki :)
Mam pytanie, kiedy u Was pojawiła się (o ile już się pojawiła) ta ciemna linia od pępka w dół? Bo nie wiem w końcu czy to spodnie mi się odciskają czy może już się pojawia ;)(14 tydzień i 5 dzień to chyba jeszcze za wcześnie :D).

reklama
Mam pytanie, kiedy u Was pojawiła się (o ile już się pojawiła) ta ciemna linia od pępka w dół? Bo nie wiem w końcu czy to spodnie mi się odciskają czy może już się pojawia ;)(14 tydzień i 5 dzień to chyba jeszcze za wcześnie :D).
Ja mam mega jasną ale ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t6d [emoji272]

Hej dziewczyny:) nadrobilam zaległości i jestem na bieżąco:) wczoraj mielismy rodzinną imprezke i wszystko sie udało ale wróciłam do domu padnięta po calym dniu. Dziś pięknie słoneczko świeci więc moze grill się uda;) miłego dnia [emoji295]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie mam nawet jasnej ;-) 17+2

Ja tej linii nie miałam w pierwszej ciąży i teraz też nie widzę.

A co do koloru różowego to moja jedenastolatka zabroniła mi kupować ubranka w takim kolorze dla siostrzyczki. Sama jak była mała to większość rzeczy miała różowe i teraz nie cierpi tego koloru [emoji6] Powiedziała, że sama mam nic nie kupować bo się nie znam [emoji16]

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę się napracowalam i odpoczywam. Mąż gotuje makaron do pomidorowki ze słoika ;-) muszę w tym tyg znowu trochę pogotować, bo juz powoli kończą się nasze zapasy;-) został tylko słoik zurku, słoik barszczu czerwonego i 2 słoiki rosołu; -) mam straszną ochotę na ogórkowa i zacierkowa, więc pewnie jutro machne jakaś zupkę ;-)

Ja też nie miałam tej linii w pierwszej ciąży. Teraz też nie mam, ale się nie spodziewam.

Jakoś mnie wczoraj tez ochota na pomidorowa naszła. Tak myślałam, żeby dziś ugotować.
Ogórkowa jak u mamy dorwałam, to zjadłam 3 talerze, aż się wszyscy ze mnie śmiali ;)

Nutka, córka dobra - ale to niech ona wybiera :) bedziesz mieć modnego dzidziusia [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny!
Ciężko Was nadrobić.. natworzyłyście ogrom.
Mało będę się udzielać w tym tygodniu... Mąż ma cały tydzień wolny, więc remont idzie pełną gębą :D Niestety ja tylko dyryguje i nic nie robię :p Aż żal mi męża, że nic nie mogę mu pomóc.
U nas dziś świeci słoneczko, ale za to wiatr wieje, że głowę chce urwać.... coś za coś... :)
Miłego dzionka kobietki.

Nie patrzcie na moje rozstępy...
Ja w ciąży z Lena tez nie mialam , teraz zauwazylam , ale jest blada [emoji4][emoji12]
1493634824-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

reklama
Ooo ogorkowej tez bym zjadła , ostatnio jak robilam to z 4 talerze przez dzień zjadlam [emoji4]
Dzisiaj robię fasolke po raz 2 w życiu mam nadzieje, ze wyjdzie [emoji4]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry