JustaKacper1986
Fanka BB :)
Czasami mam wrazenie ze jest...a poza tym tak mnie wkurwia ostatnio ze bym go udusila dziada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój niestety jest z domu, gdzie matka lata na miotle i ze szmatką w ręce a ojciec zarabia kasę. Ona uwielbia sprzątać i każdy paproch to jest problem [emoji14]Fajne te apki Dziewczyny i brzuszki cudowne
Już się prawie spakowałam, obiadek zjadłam i szykuję się na uczelnię.
Współczuje wam takich facetów, mój tez ma swoje jazdy ale jeśli chodzi o podział obowiązków domowych to mam dobrze. Robimy wszystko wspólnie, ja np. górę ogarniam, a mąż dół, ja łazienki a on kuchnięJak ja robię obiad to mąż kolację, a co najważniejsze jest wspaniałym ojcem dla naszej córeczki. Trochę przeraża go fakt drugiego dziecka, on lubi mieć wszystko poukładane. Ale cieszę się, że go namówiłama łatwo nie było
Spokojnie, może jak już zacznie czuć ruchy dziecka itd to go trochę weźmie na pomaganie, bo dziecko się dla niego zrobi bardziej realne.Czasami mam wrazenie ze jest...a poza tym tak mnie wkurwia ostatnio ze bym go udusila dziada
Spokojnej podróży [emoji4]