reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Alaris mi te klucia przeszly chyba po luteinie. Byly coraz rzadsze i w juz ich prawie nie czuje. Te co sie zdarzaja to mozna porownac po musniencia po skórze a wczesniej to bylo szczypanie.

Glodna jestem a Ewka takie smakolyki pokazuje :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję Wam mężów. My zawsze robiliśmy wszystko razem. Np. ja odkurzam on zmywa. Przy obiedzie też mi pomoże. Oczywiści jak nie jest w pracy. Teraz większość on robi, mi zostawia lekkie rzeczy typu kurze. Od jakiegoś czasu razem z nami sprząta także syn.

Patrzcie jaką fajna apke znalazłam
2017-04-29-12-45-08.jpg

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 2017-04-29-12-45-08.jpg
    2017-04-29-12-45-08.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 280
Fajne te apki Dziewczyny i brzuszki cudowne :)
Już się prawie spakowałam, obiadek zjadłam i szykuję się na uczelnię.

Współczuje wam takich facetów, mój tez ma swoje jazdy ale jeśli chodzi o podział obowiązków domowych to mam dobrze. Robimy wszystko wspólnie, ja np. górę ogarniam, a mąż dół, ja łazienki a on kuchnię:)Jak ja robię obiad to mąż kolację, a co najważniejsze jest wspaniałym ojcem dla naszej córeczki. Trochę przeraża go fakt drugiego dziecka, on lubi mieć wszystko poukładane. Ale cieszę się, że go namówiłam:)a łatwo nie było:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry