reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Dziewczyny ile przytylyscie od początku ciąży ? [emoji848][emoji848][emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak byłam na wizycie w zeszły piątek to miałam 3,5 kg do przodu, ale ja zawsze bardzo szczupła byłam i dzidziuś widocznie zapasy musi sobie porobić ;) W chwili obecnej u mnie 14 tydzień i 2 dzień leci, zobaczymy jak dalej będę przybierać, chyba muszę zainwestować w wagę do domu to będę na bieżąco :D

W tydzień przytyłam 2 kg :O Wymioty się skończyły i zaczęło się niekontrolowane obżeranie. Z moim Hashimoto i tendencją do tycia jeszcze trochę i będę wyglądać jak słonica. :(

Kobietki polecam fajną aplikację na telefon "moja ciąża", jak dla mnie jest super, nie dość że można wpisywać swoją wagę, robić notatki, zapisywać wizyty u lekarzy i przypomnienia np. dzień wcześniej (oj jest to przydatne przy "ciążowej" głowie jaką mam:D) to dodatkowo jest baza imion (można zaznaczyć te które najbardziej nam się podobają i jeżeli nie mamy żadnego pomysłu to jest też opcja losowania ;)) oraz lista podstawowa wyprawka dla dziecka i mamy do szpitala. Jest też duużo dużo więcej ale to same musicie sprawdzić:). Jedynym minusem jak dla mnie jest to że pokazuje wyłącznie tydzień w którym jesteśmy (np. u mnie 14 tydzień i 2 dzień pokazuje jako 15 tydzień).

U Mnie od początku ciąży +2kg i jak mówiłam brzuch w 16 tyg wygląda tak :
received_1255232761211784.jpeg

Załączniki

• received_1255232761211784.jpeg
    received_1255232761211784.jpeg
    37,4 KB · Wyświetleń: 345
Kobietki polecam fajną aplikację na telefon "moja ciąża", jak dla mnie jest super, nie dość że można wpisywać swoją wagę, robić notatki, zapisywać wizyty u lekarzy i przypomnienia np. dzień wcześniej (oj jest to przydatne przy "ciążowej" głowie jaką mam:D) to dodatkowo jest baza imion (można zaznaczyć te które najbardziej nam się podobają i jeżeli nie mamy żadnego pomysłu to jest też opcja losowania ;)) oraz lista podstawowa wyprawka dla dziecka i mamy do szpitala. Jest też duużo dużo więcej ale to same musicie sprawdzić:). Jedynym minusem jak dla mnie jest to że pokazuje wyłącznie tydzień w którym jesteśmy (np. u mnie 14 tydzień i 2 dzień pokazuje jako 15 tydzień).
Tez mam fajna [emoji4]
1493460384-aaaaaa.png
1493460395-aaaaaa.png
1493460398-aaaaaa.png
1493460402-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

Ewka czy Ty sie nie mialas oszczedzac?

Bylam w szpotalu na ip lekarz zrobil mi usg wymierzyl szyjke ma 4,47 cm wiec super :)

No i poprosilam go zeby zerknal czy mlode ma cos miedzy nogami i nic nie znalazl. Wiec chyba coreczka. Tz nie ma jeszcze 100% gwarancji ale blizej do dziewczynki :D mlody byl z nami prawie piszczal z radosci jak sie dowiedzial ze chyba bedzie mial siostre

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez mam 172 ale tak sie rozpedzilam z tyciem ze juz dobilam do 93 teraz dopiero zaczelam sie pilnowac... Ale jak wychodzilam po pierwszej ciazy ze szpitala to wazylam ponad 100 i w niecaly rok zgubilam 35 kg... Takze wiem ze sie da...
Dla chcącego nic trudnego, gorzej jak sie nie miało zaparcia tak jak u mnie po ciąży z Leną [emoji4] ale teraz chce działać od razu po cc - na ćwiczenia nie będę mogła sobie pozwolić na początku, więc dietke mam nadzieje, ze będzie super [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry