Hej
Lili super że Cię wypuścili, że z dzidzią wszystko dobrze i gratuluję pierwszych ruchów
Ewka super że Frankowi się polepszyło
Teraz będzie już tylko lepiej !
Sunday co za baba... Chyba bym jej prosto w twarz wypaliła, co o niej sądzę...
Kocyki rewelacja! Korci mnie to pepco też, ale póki co omijam szerokim lukiem..
Czekam aż poznam płeć, a to, jak dziecię będzie łaskawe się rozkraczyć, poznamy 11 maja, narazie wstępna wersja że chłopak
Ja dzisiaj byłam u lekarza, od wczoraj miałam gorączkę, przeokrutny katar i zaczął się kaszel.. dostałam antybiotyk i mam leżeć
Nie wiem jak ja wczoraj w pracy wysiedziałam, ale jak wróciłam to padłam do wyra i zgon.. Tęskno mi tylko za bąblem, bo pojechał w niedziele do moich rodziców i miał dziś wrócić, ale że ja taka chora, a on dopiero co właśnie wyzdrowiał, to zostanie jeszcze do niedzieli u dziadków.. Jutro przejma go teście, bo mieszkają w bloku obok moich rodziców. Młody będzie się cieszył bo będzie jego kuzyn, rok starszy, to się chłopaki pobawią chociaż... ale mi smutno i tęskno buuu
Ja dziś ugotowałam sobie rosołek na zdrowie, ale ta zupa porowo pieczarkowa... no takiego smaka mi narobiłyście
Ja porową kocham, ale z pieczarkami nie jadłam.. trzeba wypróbować przepis
Kciuki za wizytujące! A dla tych co jeszcze czekają, niech ten czas leci szybciej ;P