reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gratuluję udanych wizyt, super ze z maluszkami wszystko dobrze. Coraz wiecej dziewczynek nam się pojawia:)

Ja jestem na zwolnieniu, internista od razu wypisal, powiedzial zebym sobie odpoczela. Przy okazji zglosilam mu pewną sprawę. Nie wiem czy Wam mówiłam, w rejestracji pracuje taka małpa, pracuje tez u mnie w szkole ma świetlicy. Zanim powiedziałam w pracy o ciąży, część osób juz wiedziało bo ona zajrzala mi do karty i rozpowiedziala. Lekarz byl wściekły, on jest tez wlascicielem przychodni. Powiedzialam ze nie skladam oficjalnej skargi, ale nie chciałabym zeby panie z recepcji opowiadaly ludziom na miescie kto na co choruje. Powiedzial ze z nia porozmawia.

Dziewczyny po ile te kocyki z misiem w pepco??:rofl2:

Sunday29 - a to rzeczywiście podła kobieta! Przecież to złamanie prawa- ujawnianie danych wrażliwych z zakładu pracy... mam nadzieję, że szef z nią odpowiednio porozmawia. A Ty już teraz odpoczywaj!

Piękne kocyki dziewczyny! Takie w sam raz do przytulania [emoji6]
Mimo iż mam chyba z 5 kocyków, to i tak dla siebie samej zakupię taki z tkaniną minky, bo jestem w niej zakochana (dałam link w wyprawkach).

Gratulacje udanych wizyt i zdrowych maluszków!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 16+2
om 17+0

Gratuluję udanych wizyt, super ze z maluszkami wszystko dobrze. Coraz wiecej dziewczynek nam się pojawia:)

Ja jestem na zwolnieniu, internista od razu wypisal, powiedzial zebym sobie odpoczela. Przy okazji zglosilam mu pewną sprawę. Nie wiem czy Wam mówiłam, w rejestracji pracuje taka małpa, pracuje tez u mnie w szkole ma świetlicy. Zanim powiedziałam w pracy o ciąży, część osób juz wiedziało bo ona zajrzala mi do karty i rozpowiedziala. Lekarz byl wściekły, on jest tez wlascicielem przychodni. Powiedzialam ze nie skladam oficjalnej skargi, ale nie chciałabym zeby panie z recepcji opowiadaly ludziom na miescie kto na co choruje. Powiedzial ze z nia porozmawia.

Jezu co za głupia baba, to karalne przecież! :/

Kocyk chyba 20kilka złotych :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj. Ja zaczęłam po 12 tygodniu chodzić na jogę w ciąży. Czekałam do 12 czy wszystko ok bo wcześniej ćwiczyłam sporadycznie przed ciążą. Chciałam też chodzić na basen ale w pobliżu nie ma zajęć dla ciężarnych a mnie samej się nie chce chodzić ani zasuwać na drugi koniec miasta.. Anyway joga mi bardzo służy- rozluźnia, relaksuje.. Zastanawiam się jeszcze nad zajęciami dotyczącymi dna miednicy ..
To ja z kolei zamierzam znów chodzić na pilates dla kobiet w ciąży- prowadzi to znajoma fizjoterapeutka. W pierwszej ciąży ćwiczyłam 20 tygodni. Tym razem będzie podobnie.

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 16+2
om 17+0

Pytanie czy ta kobieta to pielegniarka czy rejestratorka medyczna. Pielegniarki sa objete ustawa o tajemnicy zawodowej i gdybys chciala postawilabys ja przed sadem pielegniarek i poloznych i pozegnalaby sie z prawem wykonywanaia zawodu albo dostala taki mandat, ze oczy by jej wyszly z orbit. Jesli jest rejestratorka medyczna to nie jest to nigdzie prawnie uregulowane... Ale glupia strasznie, dobrze, ze powiedzialas lekarzowi o tym...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w domu na szczęście. Z Malenstwem wszystko w porządku [emoji5]a to dla mnie najważniejsze. Moje wyniki wszystkie ok więc mnie wypuścili. Powiedzieli mi ze wszystko mi uciska na kręgosłup i dopiero jak miednica pójdzie w górę to może się poprawi ale może być i tak ze będzie już bolało do końca. W sumie dali mi lęki przeciwbólowe na 5 dni. A później na kontrol u mojego ginekologa. Z czego się niezmiernie cieszę bo facet który mi robił usg to taki buc że masakra. Coś tam fuczal ze nie wszystko rozumiemy po francusku. I on nie widzi powodu żebym leżała w szpitalu. Więc w sumie wypuścili mnie jeszcze z bólem. W razie czego jak bd bardzo bolało to mam wrócić... ehhh. Dobrze ze później normalna położna przyszła i mi wszystko na spokojnie wytlumaczyla. Co mnie zaskoczyło to to ze mnie wgl ginekologicznie nie zbadali. Mam czekać na wizytę u gin na 17.05. Ale najważniejsze ze Małe ok a resztę przetrzymam. Nawet to ze Maz mi majtki zakłada bo się nie schyle [emoji5]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Udało mi się Was nadrobić. Gratuluję udanych wizyt [emoji6] ja też ostatnio uwielbiam mozzarelle Ale nie wiedziałam ze jej nie można teraz. A trochę sobie na nią pozwoliłam. I nwm czy była pasteryzowana czy nie. Ciuszki i kocyki piękne [emoji5] ja to chyba dopiero w czerwcu może coś kupie. Zazdraszczam Wam [emoji8]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry