reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spark a w Polsce też były takie strechowe? bo tu rozmiar L to jak S. Więc nie wzięłam bo ma być mi wygodnie a wiem, że w tych czułabym się jak szynka w siatce :-)

reklama
Tylko, że jak patrzę na Wasze zdjęcia to nie dziwię się że S jest za duże. Ja przy Was to jestem jak King Kong ;-)

Hej :) AnScarlett zupkę wrzuciłam do naszego wątku z przepisami :) Lola ja sportu nigdy regularnie nie uprawiałam i teraz też nie :p Z resztą praca fizyczna mi wystarczała, miałam takie treningi że hej :p Ewka cieszę się, że z psiakiem już lepiej :) Co do jedzenia to słyszałam generalnie o surowym mięsie ( jery a ja tak uwielbiam tatar:rolleyes2:), jajkach, rybach i serach pleśniowych. Nataliaaj dobrze że z dzieckiem wszystko w porządku :) Mój maluch ma 156 uderzeń/min. Lili91 oby to nie było nic poważnego...
U nas dziś pochmurno ale nie pada więc dobrze ;) Ja odliczam do 15:30 i mam nadzieję, że zobaczę maluszka :) Trzymam kciuki za resztę wizyt- dużo nas dzisiaj :)

Lilu91 Dużo zdrówka dla Was ☺
U mnie niestety też w poniedziałek wykryli kamienie w woreczku żółciowym i nie wiedzą co zrobić czy usunąć czy zostawić..
Dziewczyny takie pyszne dania przyrządzacie , a ja niestety nie moge nic robi bo muszę leżeć cały czas w łóżku i jeść bardzo lekko.. Trzymajcie się wszystkie ☺☺

Hej dziewczyny :) Bylam wczoraj na tych warsztatach babyonline i mamo to ja. Powiem Wam, ze bylo super! Najpierw wyklad miala pani doktor o szczepieniach na meningokoki i pneumokoki, uczyla rozpoznawac sepse meningokokowa, duzo i fajnie o tym mowila. Potem z polozna o zywieniu dzieci, podstawy karmienia piersia, o laktacji, odstawianiu i przystawianiu dziecka do piersi, pozycjach do karmienia. Duzo bylo o bezpieczenstwie dziecka i ciezarnych w samochodzie, o doborze fotelika.
Z upominkow na dzien dobry dawali taka jakas dziwna zabawke dla dzieciatka z folia w srodku, na koncu paczke chusteczek pampers, kocyk mamo to ja, dwie porzadne ksiazki o homeopatii, czasopisma i broszurki informacyjne. Do wygrania byly super rzeczy ale kobietki juz tak przygotowane przyszly ze nie bylo konkurencji :D na brystolach porysowane, albumy ze zdjeciami itp.
Jesli macie mozliwosc pojscia na te wyklady to polecam! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłaś w Katowicach? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark a w Polsce też były takie strechowe? bo tu rozmiar L to jak S. Więc nie wzięłam bo ma być mi wygodnie a wiem, że w tych czułabym się jak szynka w siatce :-)
No rozciagliwe dość, a mi s lekko za duże, także rozmiarowka akurat się zgadza idealnie u nas :)

reklama
Taak jak pisze Scarllett, wcale tak nie jest:) ja na studiach rozmawiałam z progesorkami o tym właśnie bo to wtedy bardzo burzliwy temat był :)

To chyba zawsze jest burzliwy temat [emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry