- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AnScarlett
Fanka BB :)
KasiaxD
Hej AnScarlett zupkę wrzuciłam do naszego wątku z przepisami Lola ja sportu nigdy regularnie nie uprawiałam i teraz też nie Z resztą praca fizyczna mi wystarczała, miałam takie treningi że hej Ewka cieszę się, że z psiakiem już lepiej Co do jedzenia to słyszałam generalnie o surowym mięsie ( jery a ja tak uwielbiam tatar), jajkach, rybach i serach pleśniowych. Nataliaaj dobrze że z dzieckiem wszystko w porządku Mój maluch ma 156 uderzeń/min. Lili91 oby to nie było nic poważnego...
U nas dziś pochmurno ale nie pada więc dobrze Ja odliczam do 15:30 i mam nadzieję, że zobaczę maluszka Trzymam kciuki za resztę wizyt- dużo nas dzisiaj
U nas dziś pochmurno ale nie pada więc dobrze Ja odliczam do 15:30 i mam nadzieję, że zobaczę maluszka Trzymam kciuki za resztę wizyt- dużo nas dzisiaj
Lilu91 Dużo zdrówka dla Was ☺
U mnie niestety też w poniedziałek wykryli kamienie w woreczku żółciowym i nie wiedzą co zrobić czy usunąć czy zostawić..
Dziewczyny takie pyszne dania przyrządzacie , a ja niestety nie moge nic robi bo muszę leżeć cały czas w łóżku i jeść bardzo lekko.. Trzymajcie się wszystkie ☺☺
U mnie niestety też w poniedziałek wykryli kamienie w woreczku żółciowym i nie wiedzą co zrobić czy usunąć czy zostawić..
Dziewczyny takie pyszne dania przyrządzacie , a ja niestety nie moge nic robi bo muszę leżeć cały czas w łóżku i jeść bardzo lekko.. Trzymajcie się wszystkie ☺☺
Spark
Surowej szynki lekarz mi zabronił...Dzieki dziewczyny za podpowiedzi. Czyli mleko musi byc pasteryzowane. A co do surowej szynki to musze sie dowiedzieć.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Byłaś w Katowicach?Hej dziewczyny Bylam wczoraj na tych warsztatach babyonline i mamo to ja. Powiem Wam, ze bylo super! Najpierw wyklad miala pani doktor o szczepieniach na meningokoki i pneumokoki, uczyla rozpoznawac sepse meningokokowa, duzo i fajnie o tym mowila. Potem z polozna o zywieniu dzieci, podstawy karmienia piersia, o laktacji, odstawianiu i przystawianiu dziecka do piersi, pozycjach do karmienia. Duzo bylo o bezpieczenstwie dziecka i ciezarnych w samochodzie, o doborze fotelika.
Z upominkow na dzien dobry dawali taka jakas dziwna zabawke dla dzieciatka z folia w srodku, na koncu paczke chusteczek pampers, kocyk mamo to ja, dwie porzadne ksiazki o homeopatii, czasopisma i broszurki informacyjne. Do wygrania byly super rzeczy ale kobietki juz tak przygotowane przyszly ze nie bylo konkurencji na brystolach porysowane, albumy ze zdjeciami itp.
Jesli macie mozliwosc pojscia na te wyklady to polecam!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
No rozciagliwe dość, a mi s lekko za duże, także rozmiarowka akurat się zgadza idealnie u nasSpark a w Polsce też były takie strechowe? bo tu rozmiar L to jak S. Więc nie wzięłam bo ma być mi wygodnie a wiem, że w tych czułabym się jak szynka w siatce :-)
Spark
Lillu zdrówka
Kasia dobrze jak z pieskie lepiej
Scarlet to kladz się na pierzyne
Kasia dobrze jak z pieskie lepiej
Scarlet to kladz się na pierzyne
reklama
KaSia86
To chyba zawsze jest burzliwy temat [emoji23]Taak jak pisze Scarllett, wcale tak nie jest ja na studiach rozmawiałam z progesorkami o tym właśnie bo to wtedy bardzo burzliwy temat był
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.