reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
1493287405-aaaaaa.jpeg

Ja już po wizycie. Lekarka potwierdziła, że to dziewczynka. Pięknie się rozwija, tylko buźki nie chciała dzisiaj pokazać [emoji4] Jak wyszłam od lekarza to od razu do pepco zaszłam i oto moje pierwsze zakupy. Dwa kocyki no i coś typowo dla córci [emoji7]

A mi się przyplątała jakaś grzybica. Mam brać czopki przez trzy dni, a w następnym tygodniu zrobić posiew.

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1493287405-aaaaaa.jpeg

Ja już po wizycie. Lekarka potwierdziła, że to dziewczynka. Pięknie się rozwija, tylko buźki nie chciała dzisiaj pokazać [emoji4] Jak wyszłam od lekarza to od razu do pepco zaszłam i oto moje pierwsze zakupy. Dwa kocyki no i coś typowo dla córci [emoji7]

A mi się przyplątała jakaś grzybica. Mam brać czopki przez trzy dni, a w następnym tygodniu zrobić posiew.

Super ze wszystko ok:) cudowne te body ten kocyk misiu tez z pepco??

1493287405-aaaaaa.jpeg

1493288448-aaaaaa.jpeg

Hahha mam ten sam kocyk, mój facet kupił dlla synusia [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, pytanie troszkę z innej beczki:-) czy uprawiacie regularnie sport? Jak często i jaki? Pozdrawiam i życzę miłej nocy:-)
Witaj. Ja zaczęłam po 12 tygodniu chodzić na jogę w ciąży. Czekałam do 12 czy wszystko ok bo wcześniej ćwiczyłam sporadycznie przed ciążą. Chciałam też chodzić na basen ale w pobliżu nie ma zajęć dla ciężarnych a mnie samej się nie chce chodzić ani zasuwać na drugi koniec miasta.. Anyway joga mi bardzo służy- rozluźnia, relaksuje.. Zastanawiam się jeszcze nad zajęciami dotyczącymi dna miednicy ..

Witajcie dziewczyny!

Miałam ciężką noc... tak mnie brzuch bolał, że spać w ogóle nie mogłam. Nospa trochę pomogła. Przez kilka dni po zmianie leków miałam dużo mniejsze bóle, a w nocy ból jak grom z jasnego nieba.

Zazdroszczę Wam zakupów dla maluszków. My ustaliliśmy, że dopiero po połówkowych zaczniemy coś powoli kupować.

Poruszyłyście dziś temat serów... nie wiem jak z fetą... ale mozzarellę można jeść na 100%. Jak wychodziłam ze szpitala to nawet radzono mi go jeść ze względu na małą zawartość tłuszczu, a dużą wapnia i białka :)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dziewczyny, które mają wizyty dopiero przed sobą :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry