reklama
Kania nie mam pojecia czy tylko u nas. Rowery górskie dla dzieci takich 6-7 letnich były przecenione z 200 na 30 zł, skarpetki disney po 1zł, suszarki po 10, czapki z daszkiem po 2. Sporo tego, ale już przebrane, bo ludzie od rana się rzucili.
Mnie gardło jak bolało tak boli. Laura też strasznie płacze jak jej gluty wyciągam. Ogólnie to z dzieciakami lepiej, a ze mną bez zmian. Może przez weekend uda mi się podleczyć.
Mnie gardło jak bolało tak boli. Laura też strasznie płacze jak jej gluty wyciągam. Ogólnie to z dzieciakami lepiej, a ze mną bez zmian. Może przez weekend uda mi się podleczyć.
kasis
Fanka BB :)
Editek witaj))
Kania dzielna z Ciebie dziewczynka)a raczej we dwie jesteście)
Roxi kurcze,ale u nas nocki były kiedyś lepsze)
Wiecie co mam pytanie zaczęłam czytać o tym skoku i o tym co dziecko powinno już robić i jestem załamana bo u nas tego nie ma jeszcze, np ze dziecko naśladuje zwierzęta, układa puzle,buduje z klocków i takie tam, czy Wasze dzieci tak robią? fakt mój jest z końca października.
Kania dzielna z Ciebie dziewczynka)a raczej we dwie jesteście)
Roxi kurcze,ale u nas nocki były kiedyś lepsze)
Wiecie co mam pytanie zaczęłam czytać o tym skoku i o tym co dziecko powinno już robić i jestem załamana bo u nas tego nie ma jeszcze, np ze dziecko naśladuje zwierzęta, układa puzle,buduje z klocków i takie tam, czy Wasze dzieci tak robią? fakt mój jest z końca października.
Kania78
...
Nie martw się niczym, dziecko nie może robić tego wszystkiego na raz!!! Moja naśladuje 3 zwierzątka, nie układa puzzli, klocki jej nie interesują. Przecież na siłę dziecka uczyć nie będę, jak Ona woli robić coś innego. Każde dziecko uczy się wszystkiego w swoim czasie więc nie ma się czym załamywać.
E-lona to faktycznie spoko promocje, życzę Ci dużo zdrowia i tantum verde zakup sobie koniecznie albo płukankę zrób wodą z solą :-)
Maga żeby Zuzinkę też choróbsko opuściło jak najszybciej :-)
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
moje dziecko odstawione do dziadków