reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Roxannka ja narazie czuje sie bardzo dobrze narazie żadnych objawów.Za pierwszym razem rzygałam juz od 5 tyg:szok::baffled: i chciałabym tym razem tego uniknąć
Co do spania w dzień to mój ostatnio też często cyrki odstawia mimo,ze spiący więc nie jesteś sama

Happy a widzisz:-);-)

roxi książki zwykłe "babskie";-). A szkoła Kuby właśnie trochę daleko... Musi przechodzić przez dość dużą ulicę(bez świateł:-(). Ale widzę z balkonu,jak idzie i muszę przyznać,że jestem pod wrażeniem. Jeszcze kilka tygodni temu przebiegał przez ulicę,a teraz tak pięknie idzie.

Kurczę,właśnie dzwonił Kuba,żebym go zabrała ze szkoły,bo ma taki mocny katar. Za godzinę kończy,podjedziemy autem po niego i kupę ten rub-aroma,co Ida zapodała,jeszcze coś na katar i do łóżka go wygonię:nerd:. A jutro mają przyjść goście na torta urodzinowego(no i na ciasto).

Iduśka jak Franek i Kuba będą oki(czyli brak choróbska),to spotkamy się! Z kromą of kors-oczywiście,jeśli nie będzie "bardzo zajęta;-)"

happy ufff kciuki puszczone,happyman wrócił... Ale to co? Nie będzie epistoły rano?

dziulka, tymi garami mu nad uchem zadzwoń :rofl2:

elwirka, pewnie, korzystaj :tak:

sheeney
, to oby rzyganie tym razem cię omineło ;-)

emiś, to żeś mi napisała o tych książkach :eek: ja chciałam konkretnie ale widze to jakas tajemnica :-p oj sam przez dużą ulice :szok: to ja bym się chyba bała, ale super, że taki dzielny jest :tak: no i zdrówka dla niego!

ROXI mnie tez zastanawia kiedy Alicja przed drzemkami w dzień się buntowac przestanie :sorry::eek: dzisiaj połozyłam ją o 10, zasnęła o 10.45 a o 11.20 wstała :no::confused2:

[edti]

dalej się do nadrabiania zmobilizowac nie mogę :crazy::rofl2::baffled::nerd: w pracy luzik, dziecko grzeczne, D. pisze już ostatnie strony mgr a ja jakaś rozlazła umysłowo się zrobiłam :eek:

Ostatnia edycja:
Luty Małgoś,Mona gratulacje suwaczkowe

Oddałam kupkę do badania na posiew i pasożyty. 43zł mniej w portfelu.
I teraz siedzę i ryczę, bo... zaczęłam wysyłać CV-ki. Ja nie chcę do pracy, ale mój mąż szybciej zostanie pradziadkiem, niż rodzinę utrzyma... Już się umówiłam z sąsiadką, że jakbym jej płaciła 900zł, to by się Olkiem zajmowała. To znaczy, że musiałabym zarobić grubo ponad dwójkę, żeby móc mieszkać w Bydgoszczy z mężem, a nie kątem u rodziców.
Tylko czy ja znajdę taką pracę? W tym mieście pensje są śmiesznie niskie, tylko wymagania wysokie. Wymagania akurat spełniam, tylko niech mi ktoś da porządną pensję :(

makuc, to godzinami usypiania się dzisiaj zgrałyśmy ;-) tylko, że Patryk jeszcze śpi :-) ale coś czuje że już niedługo bo sąsiedzi z góry znowu urządzają jakies przesuwanie mebli na czas wrr...

efa, trzymam kciuki za prace! Będzie dobrze, każdą z nas to kiedyś czeka, prędzej czy później niestety :sorry:

doris, a co ty dzisiaj takiego krótkiego posta napisałaś :szok: jak tam z J ?

sariska, chyba mieszkanko urządza bo ewidentnie nas zaniedbuje :rolleyes2:

editek, oj doczytałam że i u was rozcięte dziąsełko było :-( najgorszy ten płacz jest zaraz po upadku a ja nie wiem czy coś mu się stało czy nie.
U nas dzisiaj wielki sinior na brodzie, a jutro na ślub do koleżanki idziemy, pięknie będzie się prezentował :-D

Ostatnia edycja:
witam. ja tak na szybko tylko. dzisiaj noc nie taka zła choć do północy Agusia się budziła przez katar co chwilkę. dzisiaj jest lepiej. katar mniejszy i nie taki lejący. o wiele lepiej wygląda. całe szczęście bo się bałam, że się bardziej rozchoruje. teraz ją za chwilkę położę na drzemkę a potem małż wróci z pracy i będziemy się dopakowywać. rano mamy samolot więc jutro nie będzie czasu już na pakowanie. Będę tu zaglądać pewnie z telefonu więc z góry przepraszam za brak polskich znaków jak będę coś pisać bo ich w tel nie mam.

reklama
Do góry