Kania78
...
Ufff jestem. W pełni zmobilizowana, żeby nadrobić zaległości, więc uwaga! uwaga![tylko dla zdeterminowanych]
a mi jakotakonijago z powodu mysli maniakalno-depresyjnych. Sama nie wiem - chyba rzeczywistość swym ciężarem mnie przytłaczać zaczęła :-(
KANIA zazdroszę tego przypominania sobie "jak się jeździ". Ja już sobie taką ponowną naukę nie raz obiecywałam i jakoś się zmobilizować nie mogę. A jednak przydałoby mi się aktywne prawo jazdy. Czasami jestem na łasę i niełaskę D. w tym temacie zdana a tak raz, dwa i sama swoje szanowne 4 litery tam gdzie chce bym zawieźć mogła. I przykre, że Oliwka płacze jak w żłobku zostaje. Mam nadzieję, że za to ją usmiechniętą odbieracie?
Szacun za pełną zmobilizację !!!
Rzeczywistość jest jaka jest tzn. są rzeczy na które wpływu nie masz, więc trzeba się pogodzić z tym jak jest. Ale to na co masz wpływ to dąż do tego, żeby było lepiej dla Was, dla Alutki wówczas myśli m-d odpuszczą, będzie dobrze :-)
Wierz mi, że gdyby nie ten żłobek to bym nadal za kierownicę nie siadła, robię to wszystko dla Oliwki :-)
Też mi jest smutno, przykro zostawiać ją taką płaczącą ale co mam zrobić :-(pozostaje mi się wyryczeć za drzwiami, tak by mnie nie widziała, a odbierając ją cieszyć się tak jak Ona :-)
Co ciekawego dziś oglądacie???
Sheeney współczuję marudki, teraz zmykaj do łazienki i relaksuj się :-) a do tego ciepłe mleczko nie zaszkodzi !!!