reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kobiety, ja rozumiem wirusy drogą kropelkową, ale po kablu ??? Jak, to tak ?? Zuzia z gorączką, śpi, pije i znowu śpi. I takie smutne oczka ma :( doplątał się jeszcze katar.
BB dzieciaczkom życzę zdrówka coby się zarazki nie roznosiły

reklama
Kania nie mam pojecia czy tylko u nas. Rowery górskie dla dzieci takich 6-7 letnich były przecenione z 200 na 30 zł, skarpetki disney po 1zł, suszarki po 10, czapki z daszkiem po 2. Sporo tego, ale już przebrane, bo ludzie od rana się rzucili.

Mnie gardło jak bolało tak boli. Laura też strasznie płacze jak jej gluty wyciągam. Ogólnie to z dzieciakami lepiej, a ze mną bez zmian. Może przez weekend uda mi się podleczyć.

Editek witaj:)))
Kania dzielna z Ciebie dziewczynka:))a raczej we dwie jesteście:))
Roxi kurcze,ale u nas nocki były kiedyś lepsze:))
Wiecie co mam pytanie zaczęłam czytać o tym skoku i o tym co dziecko powinno już robić i jestem załamana bo u nas tego nie ma jeszcze, np ze dziecko naśladuje zwierzęta, układa puzle,buduje z klocków i takie tam, czy Wasze dzieci tak robią? fakt mój jest z końca października.

Maga zdrówka dla Zuzi.
Kasis nie czytaj, będziesz zdrowsza. ;-) Laura też nic z tych rzeczy nie robi, może dlatego, że nikt jej nie uczy naśladować zwierząt, itp.
Kania jeszcze trochę i żłobek będzie ok, a nie be.

Wiecie co mam pytanie zaczęłam czytać o tym skoku i o tym co dziecko powinno już robić i jestem załamana bo u nas tego nie ma jeszcze, np ze dziecko naśladuje zwierzęta, układa puzle,buduje z klocków i takie tam, czy Wasze dzieci tak robią? fakt mój jest z końca października.

Nie martw się niczym, dziecko nie może robić tego wszystkiego na raz!!! Moja naśladuje 3 zwierzątka, nie układa puzzli, klocki jej nie interesują. Przecież na siłę dziecka uczyć nie będę, jak Ona woli robić coś innego. Każde dziecko uczy się wszystkiego w swoim czasie więc nie ma się czym załamywać.

E-lona to faktycznie spoko promocje, życzę Ci dużo zdrowia i tantum verde zakup sobie koniecznie albo płukankę zrób wodą z solą :-)

Maga żeby Zuzinkę też choróbsko opuściło jak najszybciej :-)

E-lona to tylko płukanki pozostały... tzn. na rynku jest dużo różnych specyfików więc możesz eksperymentować.

Znikam na razie po niunię, może wieczorem uda mi się z Wami posiedzieć :-)
Miłego popołudnia.

witam po 2h spanku hihihihi. Obiadek zjedzony ale tylko przez Laurkę. A teraz rozrabia a aktualnie wyje bo jej mama niepozwoliła otwierać szafki z ubraniami.

reklama
Do góry