reklama
daaa
Fanka BB :)
Makuc chciałam Ci napisać Prywatną wiadomość, ale coś nie chce mi się wysłać, więc napiszę tutaj. Mam nadzieję, że dziewczyny nie będą złe, że zaśmiecam wątek
Byłam dzisiaj na ktg i dowiedziałam się, że z powodu zamknięcia oddziału na staszica jest ciężka sprawa jeśli chodzi o miejsca na "położnictwach". Najgorzej jest na lubartowskiej - jakby coś się działo, to dzisiaj nie ma mowy o przyjęciu - brak miejsc. Więc jeśli bardzo zależy Ci, żeby tam rodzić, to lepiej zaciśnij jeszcze nogi ;-);-) W razie nadejścia "tego momentu" dzisiaj, to zostaje nam jaczewskiego i kraśnickie.
Byłam dzisiaj na ktg i dowiedziałam się, że z powodu zamknięcia oddziału na staszica jest ciężka sprawa jeśli chodzi o miejsca na "położnictwach". Najgorzej jest na lubartowskiej - jakby coś się działo, to dzisiaj nie ma mowy o przyjęciu - brak miejsc. Więc jeśli bardzo zależy Ci, żeby tam rodzić, to lepiej zaciśnij jeszcze nogi ;-);-) W razie nadejścia "tego momentu" dzisiaj, to zostaje nam jaczewskiego i kraśnickie.
hej lasencje melduje sie wieczornie bo dzionek zabiegany, smoczek zarloczek dopominala sie o swoje, do tego odwalilam prasowanie i psoprzatalam chate. przyszla do mnie znajoma poklechac, potem mama i tak do 15.30 zlecialo. potem polozylam sie troche ale musialam wstac bo mloda wlaczyla alarm mleczny i po karmieniu spac i spi do t ej pory a ja zaliczylam 2.5h drzemeczki
ULISIA super ze juz wrocilyscie))
DOBRANOCKA- nie masz co sie bac cc, ja bylam cykor a przezylam lepiej niz mi sie moglo wydawac) od wczoraj juz nic mnie nie ciagnie jak sie klade lub wstaje z pozycji lezacej, bo do tej pory ciagnelo po bokach troche. ogolnie po cc najwazniejsze jest szybko stanac na nogi (zobacz opis mojego porodu na watku o porodach), rana szybciej sie goi i szybciej sie dochodzi do siebie))))))))
ULISIA super ze juz wrocilyscie))
DOBRANOCKA- nie masz co sie bac cc, ja bylam cykor a przezylam lepiej niz mi sie moglo wydawac) od wczoraj juz nic mnie nie ciagnie jak sie klade lub wstaje z pozycji lezacej, bo do tej pory ciagnelo po bokach troche. ogolnie po cc najwazniejsze jest szybko stanac na nogi (zobacz opis mojego porodu na watku o porodach), rana szybciej sie goi i szybciej sie dochodzi do siebie))))))))
Kasia33
Kasis nie denerwuj się Kochana. Biedulko, szkoda, że mężusia nie ma przy Tobie. Ja jestem strasznym boidudkiem i nawet nie wyobrażam sobie co będzie, jak mnie skurcze dopadną. Dzielna z Ciebie kobietka nawet się nie obejrzysz jak mąż będzie przy Tobie.
witam serdecznie ahhhh dzis mialam pierwsze zajecia na kursie komputerowym hmmm prowadzaca co chwila sprawdzala czy wszystko u mnie ok jakby sie bala ze pracownie zaleje czy cos )
a co do laktatorow... to ja sobie kupilam z tommy tippe elektryczny i chyba cos zepsulam... bo jak chcialam sprawdzic czy dziala to zassalo mi cycka i nie moglam sie odczepic
a co do laktatorow... to ja sobie kupilam z tommy tippe elektryczny i chyba cos zepsulam... bo jak chcialam sprawdzic czy dziala to zassalo mi cycka i nie moglam sie odczepic
Kasia33
Rudaaa, ale się uśmiałam z tego Twojego laktatora Z góry przepraszam, bo pewnie Tobie nie było do śmiechu,
A ile jej wlewasz ? Nie krztusi się ? Też muszę nocha oczyścić...ja tez uzywam soli fizjologiczne i jest oki
reklama
dawidowe
A ile jej wlewasz ? Nie krztusi się ? Też muszę nocha oczyścić...
wlewam po kropelce i nis sie nie dzieje.