reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

czy pod dobrą to sie okaże... nie mam wyboru szpitala,ale licze ze bedzie dobrze:)ale od wczoraj latam do kibla bo mnie czyści z nerwów

reklama
Dagisu główka do góry. Nie martw się, nie tylko ty masz takie obawy. Ja z jednej strony chciałabym żeby mały już się urodził a z drugiej nie mam pojęcia jak to będzie. Tzn boję się strasznie bo czytając posty świeżutkich mamuś widzę że lekko nie jest. Nasz maluch jest bardzo chciany i wyczekiwany a jednak czasami sobie myślę że kończy mi się wolność i teraz będę uwiązana już do końca życia tak naprawdę (30 lat to czas najwyższy, najgorsze że się nie czuję na swój wiek). W ogóle jakoś tak nie czuję że to już ma nastąpić :) Poza rwą kulszową i strasznym lenistwem nic mi chyba nie dolega. Brzuch jakoś strasznie nie ciąży. Nie dociera do mnie to że za chwilę zostanę mamą i może to nastąpić tak naprawdę w każdej chwili. Przytulam Dagisu, będzie dobrze. Tyle już to przeszło i sobie radzi więc i nam się uda :)

Dziękuje Ci serdecznie, w ogóle dziękuje Wam dziewczyny że jesteście. Czasami to myślę sobie, że to właśnie Wy jesteście lekiem na moją samotność.

Ja niestety po niewyspanej nocy. Nie wiem czy to powinno mnie niepokoić, ale od wczoraj mam straszny ból głowy. Apap nie pomaga!! Obudziłam się z takim samy bólem jak zasypiałam o ile można nazwać to zasypianiem!!
Poza tym ból okresowy mi dokucza i mnie troche myli! jakiegoś głoda czuje, ale co dziennie boje się jeść, żeby jakiegoś strasznego kleksa nie było w razie W.

Kasis trzymam kciukaski i jeśli masz komfort internetowy to czekamy na bieżąco na info od Ciebie:)

Dzieki Dziewczynki:)
Dagisiu nie jesteś sama ze swoimi problemami,ja też nie czuje sie wspierana tak jak bym ja to chciała, ale liczę na to,że po porodzie zmieni sie na plus oby.

Kasis powodzenia!! Daj znać koniecznie co i jak.

Dagisu ja też od razu pomyślałam o ciśnieniu. Jak w sierpniu miałam straszne bóle głowy i wylądowałam w szpitalu to też pierwsze co to ciśnienie mierzyli. Ja akurat miałam dobre ale jakby było wysokie to chyba byłby objaw zatrucia ciążowego o ile dobrze pamiętam. Lepiej to sprawdź.

Jaki ja sen durny miałam. Śniło mi się że rodzice kupili jakieś mieszkanie i w wc straszyło. Tzn jak się człowiek załatwiał to w pewnym momencie czuł że ktoś mu na plecach siada i potem go obserwuje. Bałam się bardzo i w rezultacie jak się obudziłam to bałam się iść załatwić a bardzo mi się chciało :D
Potem jakieś świnki miniaturowe w kapeluszach mi się śniły. Hihi.

Wczoraj wreszcie torbę spakowałam :D

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki , ja nadal w dwupaku :( .dzis KTG i zobaczymy co mi gin powie.
Dagisu kochana nie martw się :).Faceci to ciężki przypadek. I jak im się nie powie to oni nie widzą nigdy problemu. Ja też mojemu mówię, że czuję sie troche zaniedbywana,że tylko teraz prace ma przed nosem i jak juz z niej wróci to ze mną nie rozmawia :( tylko maile i maile albo się gapi w tv. I troche mnie to wkurza . Do tego teksty może bys juz urodziła !! jakby to odemnie zależało wrrr..... U mnie hormony buzuja i też jestem niegrzeczna bo krzycze i sie go czepiam.Oj szkoda gadać. Nic sie kochana nie martw dobrze bedzie i wszystko sie zmieni jak już dzidzia bedzie z Wami (mam taka nadzieje).
Natolin współczuję traumatycznych doznań na porodówce( obawiam się ,że mnie czkea to samo)
Kasis trzymam kciuki za Was. Nic sie nie martw dobrze bedzie i fajnie ,że juz w spzitalu bedziesz na bieżąco monitorowana.
Monimoni Lenka jest śliczna.
Efcia zazdroszcze szczepień.
Ktoś pytał o Loliszke? Nadal w szpitalu , pisała ,że dziewczyny ma fajne. Tuczą Franka i w poniedziałek cc . To chyba tyle. Pozdrawiam serdecznie

Dziewczyny mierzę ciśnienie kilka razy dziennie! Przeważnie mam 130/80
także ten ból nie stąd!
Poleżałam troszkę w wannie, w czasie kapieli spoko, ale teraz znowu boli.
Jutro ide do lekarza, a miało już tej wizyty nie być:/ no cóż, trudno się mówi!
O eko-pielucha w dzień dobry tvn;D

reklama
spróbuje zasnąc tylko znowu mam obawy że w nocy spać nie będę! Już sama nie wiem co mam robić!
Dzięki dziewczyny:*

Wiecie co!? Zaczęłam czuć się jak przy zatruciu jakimś. Niedobrze mi i właśnie miałam posiedzenie w toalecie. Od 2 dni piję wyciąg z liści malin, nie wiem czy to po tym bo w sumie ma to działanie oczyszczające czy może coś się potem rozkręci i mały postanowi nas zaszczycić swoim przyjściem na świat!?

Ostatnia edycja:
Do góry