reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolin :) dzięki bardzo!

Powoli lekki stresik zostało 17 dni do terminu - a mówią , że terminu nie dotrwam :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!
Morela i Happybeti śliczne te Wasze córeczki.
Morela wyglądasz kwitnąco. Jak się czujesz? Tym razem będzie chłopczyk?

E-lona :) Tą ciążę czułam się strasznie od samego początku ale już końcówka więc staram się nie narzekać :) Tym razem chłopczyk - będzie Mikołaj . Lena już się Mikiego doczekać nie może .. długo czekała na rodzeństwo :)

Och, musze Wam to opowiedziec :D - a propos chlopczyka Mikolaja :D . W rodzinie tez mamy takiego malego Mikolaja . I wlasnie przyjezdza na wakacje- nie sam, oczywiscie, przyjezdza siostra Macka , z doroslymi corkami, a te corki ze swoimi dziecmi. Jedna ma dwie corki- rowiesniczke Amelii, Zuzie i jej mlodsza siostre, Kornelie. a druga wlasnie malego Mikolaja . I taki dialog miedzy Amelia i mna :
-Mamo, zrob mi galaretke
- Ok, zrobie Ci, z poziomkami.
- Jak przyjedzie Zuzia i Kornelka, to tez nam zrobisz galaretke ?
-Oczywiscie, ze wam zrobie .
-Tylko malemu Julemandowi nie, bo on jest jeszcze "baby" .

"Julemand" to "Mikolaj" w Danii, ten , co daje prezenty :D

haha no tak!

Moja Lena kazała kupić nam zestaw książek przygód "Mikołajek" i teraz jak się zaczęła uczyć czytać to trenuje żeby Mikiemu o Mikołajku przeczytać :)

Hej Dziewczyny! No urodziłam. Miałam CC na cito bo okazało się, że pękł mi żylak na macicy o którym nie wiedziałam . Wykrwawialam się do otrzewnej i stąd decyzja o cesarce. Pocięli mnie pionowo niestety żeby móc przeprowadzić od razu operację. Mikołaj urodził się 12.07 o 3.30 z wagą 2990 g i 57cm . Teraz ma 6 tygodni i jest mega nie śpiącym dzieckiem :)) stąd mało czasu na cokolwiek. Lena za tydzień zaczyna szkołę :)
1503839669-aaaaaa.jpeg
1503839682-aaaaaa.jpeg
wracamy właśnie z wesela :) pozdrawiam Was dziewczyny !

No witam. Pamietacie mnie jeszcze trochę? Co tam u was? Cześć mam na fb ale sporo nas tu było i nie każdej na fb znalazłam. Co tam u was? Jak dzieciaczki? Komuś się powiększyła rodzinka? A może jest z nami ktoś nowy? ?

reklama
Hej dziewczyny :)
Agusinka Tobie też się zatęskniło za forum? :)
Morela śliczne masz dzieciaczki. Nie ważna, że pionowo brzuch pocięli. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
Happybeti super dialog. Amelka widzę, że 3 języków użyła. :) Jak tam życie w Danii? Nadal tam mieszkacie?

Co tam w ogóle u Was słychać? Jak dzieciaki radzą sobie w szkole? Zadowolone są? Moje szybko zaadoptowały się w nowym miejscu wśród nowych kolegów i koleżanek. Na szczęście nie ma tu obowiązkowych mundurków. Mają dużo zajęć dodatkowych do wyboru w MOKu. Część jest płatna. Poza tym lekcje wfu mają też na basenie, który jest połączony ze szkołą.

Do góry