reklama
Morela_87
Fanka BB :)
E-lona Tą ciążę czułam się strasznie od samego początku ale już końcówka więc staram się nie narzekać Tym razem chłopczyk - będzie Mikołaj . Lena już się Mikiego doczekać nie może .. długo czekała na rodzeństwo
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Och, musze Wam to opowiedziec - a propos chlopczyka Mikolaja . W rodzinie tez mamy takiego malego Mikolaja . I wlasnie przyjezdza na wakacje- nie sam, oczywiscie, przyjezdza siostra Macka , z doroslymi corkami, a te corki ze swoimi dziecmi. Jedna ma dwie corki- rowiesniczke Amelii, Zuzie i jej mlodsza siostre, Kornelie. a druga wlasnie malego Mikolaja . I taki dialog miedzy Amelia i mna :
-Mamo, zrob mi galaretke
- Ok, zrobie Ci, z poziomkami.
- Jak przyjedzie Zuzia i Kornelka, to tez nam zrobisz galaretke ?
-Oczywiscie, ze wam zrobie .
-Tylko malemu Julemandowi nie, bo on jest jeszcze "baby" .
"Julemand" to "Mikolaj" w Danii, ten , co daje prezenty
-Mamo, zrob mi galaretke
- Ok, zrobie Ci, z poziomkami.
- Jak przyjedzie Zuzia i Kornelka, to tez nam zrobisz galaretke ?
-Oczywiscie, ze wam zrobie .
-Tylko malemu Julemandowi nie, bo on jest jeszcze "baby" .
"Julemand" to "Mikolaj" w Danii, ten , co daje prezenty
Morela_87
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny! No urodziłam. Miałam CC na cito bo okazało się, że pękł mi żylak na macicy o którym nie wiedziałam . Wykrwawialam się do otrzewnej i stąd decyzja o cesarce. Pocięli mnie pionowo niestety żeby móc przeprowadzić od razu operację. Mikołaj urodził się 12.07 o 3.30 z wagą 2990 g i 57cm . Teraz ma 6 tygodni i jest mega nie śpiącym dzieckiem ) stąd mało czasu na cokolwiek. Lena za tydzień zaczyna szkołę
wracamy właśnie z wesela pozdrawiam Was dziewczyny !
reklama
Hej dziewczyny
Agusinka Tobie też się zatęskniło za forum?
Morela śliczne masz dzieciaczki. Nie ważna, że pionowo brzuch pocięli. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
Happybeti super dialog. Amelka widzę, że 3 języków użyła. Jak tam życie w Danii? Nadal tam mieszkacie?
Co tam w ogóle u Was słychać? Jak dzieciaki radzą sobie w szkole? Zadowolone są? Moje szybko zaadoptowały się w nowym miejscu wśród nowych kolegów i koleżanek. Na szczęście nie ma tu obowiązkowych mundurków. Mają dużo zajęć dodatkowych do wyboru w MOKu. Część jest płatna. Poza tym lekcje wfu mają też na basenie, który jest połączony ze szkołą.
Agusinka Tobie też się zatęskniło za forum?
Morela śliczne masz dzieciaczki. Nie ważna, że pionowo brzuch pocięli. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
Happybeti super dialog. Amelka widzę, że 3 języków użyła. Jak tam życie w Danii? Nadal tam mieszkacie?
Co tam w ogóle u Was słychać? Jak dzieciaki radzą sobie w szkole? Zadowolone są? Moje szybko zaadoptowały się w nowym miejscu wśród nowych kolegów i koleżanek. Na szczęście nie ma tu obowiązkowych mundurków. Mają dużo zajęć dodatkowych do wyboru w MOKu. Część jest płatna. Poza tym lekcje wfu mają też na basenie, który jest połączony ze szkołą.