reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny długo tu nie zaglądałam, jakoś zniknełam i teraz z braku czasu tylko na zamkniętym jestem
ale pisze bo chcę się pochwalić gdyż dziś oficjalnie moja strona jest już gotowa
bardzo was zachęcam do zajrzenia do portfolio i jeśli znacie / możecie przekazanie dalej ;)
bardzo was proszę o kciuki, bo realizuje swoje marzenie, chcę i będę robić wszystko by się ziściło :)
Buziole!

Małgorzata Jonczyk Fotografia - malgorzatajonczyk.pl - Fotograf Gdańsk Sesje zdjęciowe Trójmiasto

pozdrawiam
Margerrita

reklama
Halo

Betti mniam mniam mi w tym roku muszą wystarczyć pierniczki ;-) efekty na blogu :-).. A tak to u nas chorobowo bardzo złapałam katar 2 tygodnie temu i zaraziłam wszystkich no prawie bo Polunia póki co się trzyma (choć dziś coś jej oczko szwankuje i zaropiało). Zuzka już wyzdrowiała, a cała reszta katar i kaszle i mnie znwu nawiedziła choroba :-( no nic może jakoś przejdzie.

Kania tzn praca praca ;-) działalność chcę otworzyć tylko czekam na 2014 a wtedy zmiany zmiany zmiany i mam nadzieję, że pójdzie po mojej myśli :-). Tylko jeszcze nie wiem jak połączyć dwie rzeczy, żeby wyszedł z tego fajny 1 pomysł.
Dawidowe jak miło, że jesteś. Jak noga.
Dziulka jak Twoje tańce? Bo kg znikają i znikają :-) super.
Marg powodzenia. Trochę się ukrywałaś z hobby? super, że wzięłaś los w swoje ręce.

Sarisa kurujcie się kurujcie, zdrówka całej rodzice życzę.
Trzymam kciuki by Nowy Rok przyniósł tylko zmiany na lepsze :-)

Margerriita ogromnie Ci gratuluję :-)
Stronka świetna, zdjęcia cudne :-)

Elwirka jak się czuje Malutka? trzymam mocno kciuki za Was żeby wszystko poszło dobrze, córunia rosła i była coraz silniejsza. przesyłam mnóstwo ciepłych myśli :****

Gdy na dachu parkuje renifer, kiedy ciepło mruczy kaloryfer, gdy choinka zdobi najważniejszy w domu kąt, ja Wam życzę zdrowych i wesołych Świąt !!!!

reklama
Wszystkim Wam, Waszym Dzieciaczkom i całym Rodzinom, życzymy pięknych, spokojnych, szczęśliwych Świąt. A w Nowym Roku nowych radości :-)
nissefamily-opt.jpg

Załączniki

• nissefamily-opt.jpg
    nissefamily-opt.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 26
Do góry