reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Bry.
Cisza tu jak makiem zasiał a miało być lepiej, haloooooooo !!!!

Ewelinka
daj znać co u córci.
Sarisa jak tam interes się rozkręca?
Ika co u Was? Jak Twoje Dziewczynki?
Dawidowe jak noga? Co u Twojej Laurity nowego?
Kroma jak Twoje Kochane Aniołki?

hejka

A my też żyjemy, ale nie ma tyle czasu na pisanie co by się chciało. Mam kupę zaległości w papierach u M w firmie więc czasu brak. A dzieciaki jak dzieciaki rozrabiają. Antek już zaczyna kombinować i mu się nudzi więc siedzi non stop u dzieciaków w pokoju i maca wszystkie zabawki. Arek rozgadała się na całego i pyskuje. A Olka nauczyła się czytać podstawowych wyrazów i liczyć tzn. dodawać. Może po mnie poszła :-). Arek chodzi na tańce z Olką. W końcu się przekonał i tańczy.

Elwirka- to ładnie ci mała już waży. Niech szybko zdrowieje i wraca do domu do was. Dużo zdrówka dla niej.

A co u reszty babek :-)

Hej dziewczyny:))\
Przepraszam że tak dawno się nie odzywałam ale jakoś mi ostatnio czasu brakuje...u mnie standardowo zawsze się coś dzieje....cieszę się ze zakończył się rok 2013 i rozpoczął nowy 2014 i z tej okazji ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU:)
A tak u mnie to bez zamian tylko dziewczynki bardziej brykają....a tak jakoś leci po mału do przodu...trochę w tym roku przede mna jeszcze wydarzeń bardzo istotnych dla mojego życia ale to Wam opowiem stopniowo:)) Styczeń jak narazie minąl spokojnie....w mairę...w lutym mój tata bedzie mial operację bajpasów...i już sie martwie bo jestem daleko od niego....a w marcu to dopiero bedzie sie dzialo....

reklama
Do góry