reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Świąt spędzonych w gronie rodzinnym, pachnących piernikami i choinką .
A w Nowym Roku wszelkiej pomyślności życzy Jola z rodzinką .
pobrane.jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 33
Czesc dziewczyny

nie udało mi się życzeń na święta napisać(chyba nawet nie będę się tłumaczyć, po prostu wszystko zawiodło elektornika, internet ). Jesteśmy już w domu i chciałam na chwilę do Was wpaść. Mam nadzieję, że 2013 odejdzie szybko a 2014 będzie wspaniały dla Was wszystkich :-)

Elwirko trzymam kciuki za malutka...niech rośnie w siłę kruszynka

Marzeń o które warto walczyć, radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, oby nie był gorszy od minionego, ale decydowanie lepszy w sprawach prywatnych, finansowych i zawodowych życzę każdej z Was i Waszym rodzinom.

hejka

ja też mało czasu miałam bo od początku Grudnia ciągną się choróbska,, a że nas jest 5 to każdy po każdym a teraz ja mam zapalenie spojówek a Arek ma po Olce MON.

Elwirka- gratulacje i niech malutka nabiera sił i szybko wraca do was. Trzymam za nią ogromne kciuki.

A da reszty Szczęśliwego Nowego Roku.

reklama
Dziewczyny 2014 się zaczął i właśnie realizuję swoje największe marzenie.

DZiewczyny 2014 rok i ja własnie realizuje swoje marzenie

Proszę was o like dla mojej stronki, by choć ciut się wypromować,
Kobitki z B&B jeśli możecie poślijcie dalej bo w Was jest siła i moc!
https://www.facebook.com/malgorzatajonczyk.fotografia
i jeszcze raz WIELKI CMOK za wsparcie!
Jesteście kochane!

A ja mam skrzydla :)
najlepszego w 2014!

Do góry