reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
BETI gratki!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIVLE noooo jest ciekawy egzemplarz z mojej:))))))))) ty masz mnei na fejsie??? jesli nie to na priv napisz mi namiary na ciebie to cie znajde to sobie obejrzysz szalenca:) jest duza przede wszystkim... prawie do cyckow mi siega.... a ja mam 170!:)

Happy gratuluję nowego domu a gdzie zdjęcia rezydencji?
Kiedy przeprowadzka?
Jak Amelka to przyjęła?
Na pewno wiążą się z tym zmiany, ale to zmiany na lepsze :-)
Fajnie, że masz możliwość zdobywania nowych kwalifikacji ze stypendium.

MORIAM, przede wszystkim WIELKIE GRATULACJE- widzę nowy suwaczek :-):tak:.
Wiekszość z nas "siedzi na zamkniętym", tam wszystkie aktywne tu jeszcze mamy się "zadomowiły" .
Fajnie, że się odezwałaś :)

Co u nas, możesz przeczytać wyżej, chwaliłam sie ;).
A u Was jak ? Maura cieszy się na braciszka ? Jak Ty się czujesz?
Moja Amelka to by oszalała ze szczęścia, no, ale nam to już "nie grozi " ;).
Ona uwielbia małe dzieci, a już synek siostry to dla niej najbardziej ukochana istota na świecie- wszystko by dla niego zrobiła i wszystko mu oddała ;).

reklama
Do góry