reklama
BETI gratki!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIVLE noooo jest ciekawy egzemplarz z mojej)))))))) ty masz mnei na fejsie??? jesli nie to na priv napisz mi namiary na ciebie to cie znajde to sobie obejrzysz szalenca jest duza przede wszystkim... prawie do cyckow mi siega.... a ja mam 170!
SIVLE noooo jest ciekawy egzemplarz z mojej)))))))) ty masz mnei na fejsie??? jesli nie to na priv napisz mi namiary na ciebie to cie znajde to sobie obejrzysz szalenca jest duza przede wszystkim... prawie do cyckow mi siega.... a ja mam 170!
Dziulka jak to prawie co cycków? To ile ona ma wzrostu?! Ale z tego co mi się przypomina to mąż chyba wysoki?
Wysłałam ci info na facebooka na privie.
W sumie wszystkie z was bym chciała mieć na facebooku. Jak coś https://www.facebook.com/paulina.wawrow.7
Wysłałam ci info na facebooka na privie.
W sumie wszystkie z was bym chciała mieć na facebooku. Jak coś https://www.facebook.com/paulina.wawrow.7
MORIAM, przede wszystkim WIELKIE GRATULACJE- widzę nowy suwaczek :-).
Wiekszość z nas "siedzi na zamkniętym", tam wszystkie aktywne tu jeszcze mamy się "zadomowiły" .
Fajnie, że się odezwałaś
Co u nas, możesz przeczytać wyżej, chwaliłam sie .
A u Was jak ? Maura cieszy się na braciszka ? Jak Ty się czujesz?
Moja Amelka to by oszalała ze szczęścia, no, ale nam to już "nie grozi " .
Ona uwielbia małe dzieci, a już synek siostry to dla niej najbardziej ukochana istota na świecie- wszystko by dla niego zrobiła i wszystko mu oddała .
Wiekszość z nas "siedzi na zamkniętym", tam wszystkie aktywne tu jeszcze mamy się "zadomowiły" .
Fajnie, że się odezwałaś
Co u nas, możesz przeczytać wyżej, chwaliłam sie .
A u Was jak ? Maura cieszy się na braciszka ? Jak Ty się czujesz?
Moja Amelka to by oszalała ze szczęścia, no, ale nam to już "nie grozi " .
Ona uwielbia małe dzieci, a już synek siostry to dla niej najbardziej ukochana istota na świecie- wszystko by dla niego zrobiła i wszystko mu oddała .
reklama