reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Co, to tylko ja zostanę teraz, sama ???
Mam nadzieję, że, Dziulka, nadal będziesz służyć radą, jakby co ;-).
Wczoraj pierwszy raz ugotowałam sobie zupkę- trochę kapusty włoskiej, pasternak, marchewka, pory , papryka, łyżeczka oliwy i dosłownie na czubku łyżeczki vegety . Mmmmmm- jaaaka doooobra :-D. Przypomniało mi się od razu, jak gotowało i blendowało się zupki dla dzieci :-D- podobny całkiem smak i konsystencja .
Wczoraj pojechaliśmy na te tańce - zabraliśmy Danę z przedszkola, Dominyika z mamą też się wybrały. Dominyice spodobało się , bedzie chodziła :tak:. Fajnie- będą w trzy, zawsze to raźniej. Teraz musimy umówić się na przyszły tydzień- kto zabiera i wiezie dzieci .
Śnieg, niestety, nie spadł jednak , nie na tyle, by cokolwiek z tym zrobić.
Za to pierwsze wiosenne kwiatki - kwitną ...Oby tylko mróz nie przyszedł i ich nie "zwarzył", szkoda by było :sorry2:...
Miłego weekendu wszystkim :-)

Beti nie zostaniesz sama. Ja próbuję wrócić do II fazy :-D
Po wczorajszym nażarciu się waga na szczęście nie ruszyła.
Szkoda mi tych 10kg, więc próbuję wrócić na dobre tory.

Masz rację, Madi, szkoda tych 10 kg- jakbyś teraz przerwała, to potem od nowa trzeba "odrabiać" stracone (czy raczej zyskane :-p) kg, nie warto, zwłaszcza, że "najgorsze za nami", nie ? ;-).

A mi Amelka się rozchorowała :-(...
Złapała tego wirusa od braciszka Dany- wymiotuje od rana, nic nie je, staram się dawać jej pić, ale to tez wymiotuje.Biegunki nie ma ,ani gorączki, tylko martwię sie, by się nie odwodniła ...

Ja wroce do jogurtow teraz od poniedzialku bo okres sie konczy. Pociagne pare dni.
Beti od czwartku nocy mloda zapalenie ucha miala i angine...zéro spania w nocy place goraczka masakra.bylam u lekarza i pierwszy raz w zyciu ma antybiotyk. Dzisiaj juz pojadla porzadnie i énergie odzyskala.ale wyjscia zéro

U nas choróbska ciąg dalszy.
Na szczęście już nie wymiotuje, ale za to biegunka.No, ale z dwojga złego, lepsze już to- można coś zaradzić, dac banana, ryż- przy wymiotach byłam bezsilna.
No i gorączki dostała...
Biedna, martwi się, czy wyzdrowieje do balu karnawałowego w piątek. Pocieszam ją, że tak...

Happy zdrówka dla Amelki, moje też niedawno przeszły, teraz Gaba chora już 2 tydzień, dziś okazało się że zmiany w oskrzelach więc antybiotyk i tak w koło Macieju...

Zdrówka dla Waszych dzieciaków. U nas Wiktor pierwszy raz po dwóch tygodniach choróbska poszedł do przedszkola.
Oby nic nowego nie przywlókł...
Kilogramy wracają, w sumie już 3kg.
Ech strasznie ciężko wrócić na dobre tory jak już się z nich zboczyło.
Tyle pokus czycha dookoła.
Co dziennie mówię sobie, że od jutra, od jutra... no i od jutra:-D
A zwalił mi się teraz nieproszony ten pogrzeb, same zmartwienia.
Może znajdę lepszy czas? DZIULEK od poniedziałku startujesz?
Może znów się przyłączę? Razem raźniej. Ile chcesz pociągnąć?

MADI zaczynam od jutra.... wazylam sie i mam 1 kilo wiecej, ale to dlatego ze jeszcze nei wysikalam wody zatrzymanej przy okresie jak co miesiac..... puki co... niech zyja m&m's i coca cola :pppppppp

BETI zdrowka dla AMelki :)))))))))))))))))

reklama
Do góry