reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Waga u mnie stoi od niedzieli. Powiedziałabym nawet, że się cofa... Różnica waha się w granicy 2kg.
Ale nie zniechęcam się, znów widzę rezultaty wizualnie, spodnie spadają mi z tyłka:-D
Jutro zaczynam drugą fazę. Zaraz lecę po warzywa na zupkę. Postanowiłam, że będę ją gotować na łyżeczce oliwy z oliwek.
W wielu artykułach czytałam o produktach, które dają "ujemne kalorie", jest to między innymi oliwa z oliwek.
DZIULA a jak zapatrujesz się na dodanie do zupki szczypty pieprzu kajeńskiego? On też przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej.

reklama
mozesz dodac pieprz " czejena" :ppp przyspiesza trawienie to wiem ale z drugiej strony wplywa na apetyt.... ja pierdyknelam wszystkim juz, bo jednak to co teraz robie to nei dam rady sie dietowac, wykoncze sie i otoczenie wkolo.... wczoraj wieczorem jadlam 3 jogurty i pol grejfruta chinskiego, a dzisiaj rano zachciewajka na slodkiego wafelka. teraz w poludnie zaliczylam zupke i bagietke i .. paczka!!!!!!!!!!!!!! ale zlewam to bo wieczorem ide na 2h zumby to wypoce do grama wszystko. wazylam sie rano i jak mi stanelo na 81 kilo tak stoi. chcialabym zjechac do 75 ale juz drugi raz wszystko staje na 81.
a te dwa tygodnie teraz dla mnei to maraton pisemno cwiczeniowy..... masakraaaaa

Faktycznie to nie do końca dobry czas. Pamiętam jak broniłam licencjatu to byłam akurat na diecie kopenhaskiej. Modliłam się, żeby nie zemdleć. Mózg miałam pusty. Ledwo zdałam egzamin ogólny.
Ale teraz jest inaczej. Nie poddam się! W czwartek jadę rozejrzeć się za nowymi, mniejszymi spodniami.

Hej dziewczyny ja przelotem melduje się!

Dzieciaki poki co lepiej...Werka już oskrzela ok a Kinia jeszcze lekko zakatarzona i pokaszluje....bardzo się ciągnie ten wirus u niej ...prawie 10 dni://
a ja z przeziębienia nabawilam sie zapalenia ucha.....masakra jaki ból....bez leków przeciwbólowych nie da się funkcjonować a tym bardziej zajmowac dwójką chorych dzieci.....babcie tez chore więc na żadną pomoc nie mogę liczyć:(((kolejny tydzien zwolnienia...tym razem na siebie:///

Madi to kup sobie od razu jeszcze mniejsze o kolejny rozmiar.
Pieprznelam WSZYSTKIM....nie czas na diète dia mnie. Aktywnosc fizyczna,pisanie pracy,egzaminy,stresy,okres sie zbliza...nie znaczy to ze bede zrec ale musze sie odzywiac w miare lepiej...bez cukru nie dAM rady...

ika zdrowia wam życzę. U nas też choroba, jak nie Wiktor to ja...
DZIULA po tych ćwiczeniach okropnie boli mnie blizna po cesarce. Chyba przeholowałam.

No niestety dzisiaj muszę odpuścić.
Ciekawa jestem jak będzie z wagą w drugiej fazie.
Zupa szybko mnie zasyca, ale dużo szybciej po niej odczuwam głód.
Tak miło było rzucić coś ciepłego na żołądek!
beti jak tam na polu walki?

reklama
MADI wystarczy ze mialas zla pozycje w czasie cwiczenia . jak masz watpliwosci to wejdz na stronki jakies fitnessu i wtedy zobaczysz i cwicz przed lustrem zeby sie korygowac. a co do zupek: przyjemnie nie?:))) docenai czlowiek zarelko:))))

Do góry