reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam- ale tu pustki- pogoda ładna to wszystkie mamusie wywiało.:-(
Dziulka ja też wczoraj byłam u fryzjera- areszcie mam zrobione włosy- ja mam tyle siwych że masakra- dziedzicznie po mamie i babci.:wściekła/y:
A my dziś byliśmy na basenie ale dziewczynki się wypluskały- padły jak betka.
Miłego wieczorku życzę .:-)

Dziulka widziałam, widziałam zaszalałaś :-)
Joli a Twoją fryzurę kiedy ujrzymy?

Mnie się tydzień pod znakiem wizyt lekarskich zapowiada, dziś dwie, jutro jedna, w środę też ehhh, jak ja tego :no::no::no::no: lubię.

sie witam poludniowo. Leane jednak zabieramy na wesele. wczoraj kupilam piekna sukienke rozowa jasna i do tego biale bolerko, dzis dokupilam rajtuzki, biale sandalki i wstazeczki do wlosow. wczorja sukni nei chciala przymierzyc za cholere... dzisiaj rano " ja chce sukienke i tanczyc jak ksiezniczka":))) no iwlozylam jej:)

dzisiaj u nas dzien wolny od pracy. tzn wiekszosc sklepow otwarta ale ja mam wolne:))

pogoda u nas beznadziejna. raz ulewa raz upal. nie wiadomo jak sie ubrac i czy gdzies jechac....

Witam.Kamil jak wczoraj zasnął ok.19.30 to dziś wstał o 9.30 byłam w szoku:sorry2:
Ale się wyspał ja wstałam o 8.30 zjadłam posiedziałam i czekałam kiedy wstanie.
Tak poza tym to pogoda nawet znośna tylko jakoś tak szaro ale bez deszczu i nawet cieplutko.

Kania i jak wczorajsze wizyty u dr?
Dziulka to super że zabieracie Leane na wesele to się dziewczynka wyszaleje:tak:

BASKA ja to czarno widze.... bedziemy latac za nia albo bedzie maruda jedna z niej jak cholera bo przeciez nie pojdzie jesc i spac jak w domu....

Basia co Ty mu dałaś na noc, ze tak spał?
Wizyty ok, ćwiczenia nieuniknione, niestety.
Dziulka nie zakładaj od razu, że coś pójdzie nie tak, będzie dobrze :-)

Witam.My znowu wstaliśmy ok.9.00:-)
Dziulka nie panikuj bez powodu bedą inne dzieciaki to jakoś będzie nawet nie zauważysz że macie tam dziecko ja tez zawsze się bałam jak była jakaś impreza że będę musiała pilnować Kamila a co się okazało ze wcale od czasu do czasu tylko zaglądaliśmy żeby nic nie narobił a tak dziecka nie było.
Kania własnie nic mu nie dawałam pewnie ta pogoda pochmurna,deszczowa tak działa bo jak słoneczko,ciepło to wstaje o 6.00:sorry2:
A jakie ćwiczenia,kto Gabi?

reklama
Do góry