reklama
JOLI77
Fanka BB :)
Witam- ale tu pustki- pogoda ładna to wszystkie mamusie wywiało.:-(
Dziulka ja też wczoraj byłam u fryzjera- areszcie mam zrobione włosy- ja mam tyle siwych że masakra- dziedzicznie po mamie i babci.
A my dziś byliśmy na basenie ale dziewczynki się wypluskały- padły jak betka.
Miłego wieczorku życzę .:-)
Dziulka ja też wczoraj byłam u fryzjera- areszcie mam zrobione włosy- ja mam tyle siwych że masakra- dziedzicznie po mamie i babci.
A my dziś byliśmy na basenie ale dziewczynki się wypluskały- padły jak betka.
Miłego wieczorku życzę .:-)
sie witam poludniowo. Leane jednak zabieramy na wesele. wczoraj kupilam piekna sukienke rozowa jasna i do tego biale bolerko, dzis dokupilam rajtuzki, biale sandalki i wstazeczki do wlosow. wczorja sukni nei chciala przymierzyc za cholere... dzisiaj rano " ja chce sukienke i tanczyc jak ksiezniczka")) no iwlozylam jej
dzisiaj u nas dzien wolny od pracy. tzn wiekszosc sklepow otwarta ale ja mam wolne)
pogoda u nas beznadziejna. raz ulewa raz upal. nie wiadomo jak sie ubrac i czy gdzies jechac....
dzisiaj u nas dzien wolny od pracy. tzn wiekszosc sklepow otwarta ale ja mam wolne)
pogoda u nas beznadziejna. raz ulewa raz upal. nie wiadomo jak sie ubrac i czy gdzies jechac....
Baśka_28
Witam.Kamil jak wczoraj zasnął ok.19.30 to dziś wstał o 9.30 byłam w szoku
Ale się wyspał ja wstałam o 8.30 zjadłam posiedziałam i czekałam kiedy wstanie.
Tak poza tym to pogoda nawet znośna tylko jakoś tak szaro ale bez deszczu i nawet cieplutko.
Kania i jak wczorajsze wizyty u dr?
Dziulka to super że zabieracie Leane na wesele to się dziewczynka wyszaleje
Ale się wyspał ja wstałam o 8.30 zjadłam posiedziałam i czekałam kiedy wstanie.
Tak poza tym to pogoda nawet znośna tylko jakoś tak szaro ale bez deszczu i nawet cieplutko.
Kania i jak wczorajsze wizyty u dr?
Dziulka to super że zabieracie Leane na wesele to się dziewczynka wyszaleje
Baśka_28
Witam.My znowu wstaliśmy ok.9.00:-)
Dziulka nie panikuj bez powodu bedą inne dzieciaki to jakoś będzie nawet nie zauważysz że macie tam dziecko ja tez zawsze się bałam jak była jakaś impreza że będę musiała pilnować Kamila a co się okazało ze wcale od czasu do czasu tylko zaglądaliśmy żeby nic nie narobił a tak dziecka nie było.
Kania własnie nic mu nie dawałam pewnie ta pogoda pochmurna,deszczowa tak działa bo jak słoneczko,ciepło to wstaje o 6.00
A jakie ćwiczenia,kto Gabi?
Dziulka nie panikuj bez powodu bedą inne dzieciaki to jakoś będzie nawet nie zauważysz że macie tam dziecko ja tez zawsze się bałam jak była jakaś impreza że będę musiała pilnować Kamila a co się okazało ze wcale od czasu do czasu tylko zaglądaliśmy żeby nic nie narobił a tak dziecka nie było.
Kania własnie nic mu nie dawałam pewnie ta pogoda pochmurna,deszczowa tak działa bo jak słoneczko,ciepło to wstaje o 6.00
A jakie ćwiczenia,kto Gabi?
reklama
Baśka_28
Witam.Dospałam do 8.15 dziś a pogoda za oknem jakaś taka dziwna niby słonko ale zimno i wiatr wieje
Kania oby te ćwiczenia szybko pomogły Gabi;-)
Kania oby te ćwiczenia szybko pomogły Gabi;-)