reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Basia u Nas pogoda taka, że nawet mi się z domu nie chce wychodzić.
Gabi wczoraj była taka umęczona wieczorem że poszła spać, ale zanim zasnęła była awantura, krzyk, płacz jakby ją obdzierali ze skóry. Obudziła się po 30 minutach więc przystawiłam ją do piersi pojadła, zasnęła i obudziła się tuż po 24 a potem przed 5. Teraz próbuje zasnąć ale jakoś nie może, wybudza się co chwilę.

Halo halo Mamuśki meldować się po kolei, co u Was !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kamil też jakoś do 1 w nocy niezbyt fajnie spał ciągle się budził i marudził ale pózniej już jak zasnął to nawet się nie ruszał może mu za ciepło było.
Teraz leży i ogląda bajki a ja gotuje ogórkową.

Ja mam ostatnio zwariowany czas- wiecznie w biegu:sorry2:.No, ale - taka praca, wszystko ruszyło i wszystko "na wczoraj" ;-):-D.
Teraz tez lecę po Amelkę, bo M. nagle musiał znów jechac...heh...

Kurka wodna boje się że Kamila coś będzie brało bo śpi od 13.00 :szok: a już nie spał mi popołudniami.
Może mała sąsiadka go zaraziła albo po prostu wina pogody bo mnie coś też gardło zaczęło pobolewać i tak bardzo mi zimno jest ale gorączki nie mam.

Basia i jak Kamil?
Agusinka Ty to zawsze smaka narobisz :-)
Happy a kiedy zwolnisz i odpoczniesz?

Kobietki piszcie co Was?

Ida, Wioli, Sarisa, E-lona, Dawidowe, Makuc, Alicja, Rysia, Joli77.

Już nas niewiele pisze :-( :-( :-( Szkoda

Ostatnia edycja:
Kaniu, na razie sie nie zanosi...Wczoraj już dostałam kolejne projekty, a jeszcze tych nie skończyłam, dopiero w połowie jestem...A ile zaległości takich "mniej pilnych", to już w ogóle nawet myśleć nie chcę:sorry2:...A jak przychodzi weekend, to znów swoje hektary trawy do koszenia i chwastów do wyrwania z ogródka ...chyba musze czekac do urlopu - jeszcze półtora miesiąca.
Nie narzekam, trzeba się cieszyć, że praca jest ;-).Tylko czasu nie mam dla siebie...heh...

melduje wieczornie.... zyje.. mam nerwy w robocie jak cholera... nowemu dyrowi sie w mozgu porypalo zdrowo i kipisz nam robi w naszym poukladanym pracowym zyciu...
pojutrze wesele szwagierki... mloda bedzie wygladac jak lala:)
a ja bezkarnie wlasnie zezarlam pol kilo czeresni i nektarynki:)))))))))))))))))))

Happy to aż tyle masz tych ha???
No chwasty trzeba wyplewić.
Trzymam kciuki by projekty się same zrobiły ;-)
A Tobie odpoczynku :-)
I więcej foteczek Amelki poproszę na meila.

Dziulka
współczuję stresu w robocie.
Kusisz tymi frykasami :-)

reklama
Witam Was.Kluski śląskie gotowe tylko trzeba ugotować,sos pieczarkowy już zrobiony.Kamil u dziadków ale za niedługo wróci do domu.Kamil wstał wczoraj ok.17.00:eek: Szwagier przyjechał do Nas bo ja rano miałam iść na badania krwi i moczu i został z małym i poszli spać podobno ok.22 to nie aż tak zle my z mężem spaliśmy u Kamila w pokoju ale padliśmy o 20.30 już więc aż głupio mi było że nawet nie wiem jak zasnął mój synuś:sorry2:

Rano stwierdził że go zabiera z sobą i pojechali a ja spokojnie sobie wysprzątałam,zrobiłam obiad i nawet coś załatwiłam.
Kania Kamil ok chyba spanikowałam że on chory bo raczej nie wygląda na takiego może wczoraj tyle potrzebował wypoczynku.
Agusinka oj wiem poczytałam o gofrach na fb i aż ślinka pociekła ja dziś zrobię ;-)
Dziulka czereśnie mniammm:happy2:
Happy właśnie dobrze że jest praca ale czasem brak czasu dla siebie,dziecka to jest właśnie męczące:dry:

Do góry