reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Oczywiście, z tymi "hektarami " to zart był ;-).
Ale ogród całkiem spory, więc skoszenie trawnika to całe popołudnie , i to cięzkiej harówy, tak szybko ta trawa rośnie:eek::no:- co chwila trzeba kosz wywalać, chyba dwa konie bym wykarmiła z tego, co wyrzucam na kompost ;-);-):-D
Dziś przymusowa przerwa, bo zuzyłam wszystkie moduły i czekam na następne. Więc trochę "zaległej" roboty zrobiłam.
Fotki będą, jak przerzucę z aparatu na kompa:sorry2:-też nigdy nie pamiętam, by to zrobić;)

reklama
dwa dni mnie nei bylo a tu postooooow!!!!!!

my po weselu. na zamknietym relacja i zdjecia:)) z jednej strony nie zaluje ze zesmy Leane zabrali a z drugiej mialam momentami takie nerwy ze masakra.... ale dalismy rade. w kazdym razie pannie mlodej zrobila niemala konkurencje... jak tylko zesmy z auta wysiedli to wszyscy sie zbiegli do Leane podziwiac:)) chwale sie -wle odstawilam ja arcyslicznie:))))

ogolnei jestesmy wypompowani....

Witam.Ale widzę że tutaj tłum hoho aż nie można nadążyć czytać,pisać;-)
Agusinka ja kupiłam piłkę z zygzakiem i jeszcze planuję dokupic czapkę z daszkiem.
Dziulka kusisz tym prezentem bo czasem to sama bym kupiła pasek na Kamila:baffled: Ale wiadomo żarty żartami.

Ja dziś byłam u gina i maluszek jest już duży machał sobie nóżką i rączką w ogóle wszystko ok.Za 4 tyg nst wizyta.

Basia świetne wieści.
Agusinka i co udało się coś kupić?
Dziulka wyżyj się na mężusiu wieczorem ;-)

Wczoraj byłam zakupić prezenty na DD dla dzieciaczków z żłobka
biggrin.gif

Mąż mnie wrobił, jest przewodniczącym i za to odpowiada.
Ale mam nadzieję że się spodoba dzieciaczkom
biggrin.gif

reklama
Basia wpadłam na pomysł by kupić dzieciaczkom zestaw do pływania - koło ratunkowe i skrzydełka, do tego piłka plażowa nadmuchiwana, i zostało nam jeszcze pieniążków to w bańki mydlane zainwestowaliśmy resztę takie długie miecze.

Do góry