reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Właśnie patrze sobie na dość uczęszczaną ulice i odśnieżarki nie było widać od 17 a jak jedzie to widzę jak błyska kogut i się odbija w kuchni i nić. A ulicą to już bym chyba wózkiem nie przejechała.

reklama
niestety to samo sie dzieje i kolo mnie a jak jada to z podniesionymi tymi z przodu i wyłączonymi "posypiarkami"jadac tak o a tam gdzie parkuje samochód to już tyle nawaliło że niedługo jak będę chciala otworzyc drzwi od samochody to bede musiała najpierw łopatą odśnieżać wokoło...ale niema co rakiety na buty dzieci na sanki i oooo moja sąsiadka ma husky :-D:-D:-D wiem kto bedzie nas ciągal:tak:

Dziula dziękować chcialam podziękowac naciskając "dziękuję'' ale mi sie nie wyświetlilo u Ciebie...a u innych mam...

pojawilo sie juz

Ostatnia edycja:
Hej. Położna była, ciśnienie zbadała, tętno córy też, wszystko w normie
biggrin.gif
Oliwia dziś znacznie lepiej się czuje, co mnie bardzo cieszy ale myślę że do końca tyg posiedzimy w domu, zwłaszcza że na zewnątrz lodowisko. Dziś idę do gina na wizytę, trochę się boję, bo ostatnio za dobrze się nie czuję, zwłaszcza że brzuch mocno się stawia i żadne leki nie pomagają. Czeka mnie nadal stos prasowania ale muszę najpierw zakupić nowe żelazko, bo dotychczasowe nie podoła już
unhappy.gif
Najlepszego dla Wszystkich Wczorajszych Solenizantek :-) Buziaki i miłego dnia.

Edit.
Czy macie jakieś wieści co u Renaty?
Nie wiem czy pamiętacie mamuśkę o nicku Ika216, mama Werci?
Urodziła córcię w ubiegłą niedzielę :-)

Ostatnia edycja:
Witam A pamietam ta mamusie ale to było szmat szasu temu...to ładnie dwie córeczki. A mnie dzis brat odwiedził i amelka się go wstydziła że szok...a jak jestesmy u niego to sie bawi w najlepsze

Dziula jak Lean co powiedział pediatra?

witam sie wieczorem. no wiec Leane ma lekka grypke... leczenie ma i w czwartek dopiero moze wyjsc na dwor... maz ma wolne do jutra wieczorem. dzisiaj tak mu sie nudzilo ze ciasto jogurtowe upiekl...:))) a mnie napdlo na desperadoska:))) ogolnie mloda nawet dosc funkcjonuje...chrypke ma jak szlak i ja to bawi - drze sie jak powalona i potem wybucha smiechem... co za dziecko...:))) w robocie zaryp na maksa... dzisiaj 10h rypania. no i teraz mam nerwa bo mi bateria siadla w moim laptopie calkiem ze nawet podlaczony nie chce sie wlaczyc!!! dobrze ze jest komp drugi....

poza tym jutro ide do gina. jakims cudem @ sie skonczyl sam wtym razem ale ide. jutro tez rozbieramy choinke i dekoracje swiateczne. ciekawe jak mloda zareaguje - bedziemy to robic przy niej. bedzie ryk to trudno...

no i poza tym to zaraz padne na dziob...

u nasj utro sadny dzien... bede musiala wytlumaczyc mldoej ze Mikolaj juz pojechal w pierony i trzeba rozebrac choinke i ze wroci w zime:)

Witam-jak ten czas szybko płynie-jeszcze trochę i koniec ferii.:-(
A my siedzimy w domku- Gabi już ładnie wszystko pozasychało.Kamila wraca dziś od dziadków z krótkich ferii.
Co do choinki to nas jeszcze stoi , ale w sobotę ja rozbieramy.Jutro mamy kolędę- lubię jak jest choinka podczas kolędy.
W piątek jeszcze jadę na pogrzeb- zmarła babcia mojego męża. A on z tą ospą niech jeszcze siedzi w domu-także ja jadę:-(
Dziulka - zdrówka dla Leane:-)
Kania - jak tam u gina- wszystko ok?Dobrze że Oliwka już się lepiej czuje.;-)
Życzę miłego dzionka:-)

reklama
Oliwia drzemie, a ja leżakuje przed kompem, od wczoraj ból brzucha mi nie przechodzi, zjadłam już z rana dwie nospy, wypiłam magnez i teraz się nie ruszam. Nawet nie mam sił na jakąś zabawę z dzieckiem...
Po wizycie tak sobie. Z Gabrysią wszystko dobrze, waży 1850 g. Czeka mnie kolejny pobyt w szpitalu na badaniach tyle że nie już jedną dobę a co najmniej 3 oraz obserwacja wód płodowych bo mam na dolnej granicy normy.
Oliwia czuje się już znacznie lepiej, kaszle jeszcze ale wraca powoli apetyt, słabiutka jeszcze i nocki zarywamy ale ogólnie jest dobrze.
Dziulka zdrówka dla Leane, oby szybko jej przeszła ta infekcja.
Myślę, że córa zrozumie, że już po świętach i trzeba choinkę rozebrać.
U Mnie choinki nie ma od początku stycznia, Oliwia tylko zapytała - "mamo czemu rozbieramy choinkę", to powiedziałam jej że święta się skończyły więc już czas by ją schować.
Joli77 przykro mi powodu śmierci bliskiej Wam osoby ***.
Dobrze, że z Gabi już lepiej, że Kamila już wraca do domku a mąż jak? Dalej taki zesypany?
Agusinka moja też taka wstydnisia, i bojaźliwa.

Do góry