reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej niewiem co ją tak naszło na wstydzenie
Dziś na spacerku zobaczyła pieska w ubranku i powiedziała że jej piesek marznie i tez ma miec ubranko...to teraz bede musiala cos uszyc....
Kania Ty uważaj bo jak Cię wezmą na badania to odrazu urodzisz bo to już coraz bliżej

reklama
no co ty Ty też bedziesz szyć?? ja to wynalazłam kawałek materiału ze starej kurtki która wisi w szafie i czeka aż powyrywam z niej wszystkie suwaki guziki bo się kiedyś przydać może to i z rekawa coś tam zrobie :-):-)

O 17 ruszam na zebranie w szkole...jak nic bedzie ze 2 godziny

Nie, ja nie tylko napisałam ze mój powiedział że mogę tam się rozwiązać z tego wszystkiego...
O widzisz jakiś już pomysł masz na ubranko :-)
Miłego przesiadywania w szkole :-)

Joli77 sernik palce lizać, mniammmmmmmmmmmm :-)
Cieszę się, że mąż Twój już w dobrej ospowej formie :-)
A na badania mam się stawić 4 lutego.

witam się i ja. Własnie moja panienka usypia a ide jeść saigonki hehe. Padam na pysk ale szkoda mi wieczoru żeby iść spać.

Hej ja już po zebraniu w sumie to szybko się skończyło 1,5 h i jest ok później jeszzcze skoczyłam do biedronki i kupiłam Juli piżamkę z hello kitty bo byly za 24 zł niecałe ale był tylko już rozmiar 110/116 i 122/128 wiec tylko Juli ta drugą a Amelka na szczęscie nie protestowała że kupiłam tylko jedną piżamkę.
Normalnie chodzić po nieodśnieżonych chodnikach jest ciężko ja niewiem przecież każdy przed swoim ogródkiem powinien odsnieżyć a tu pupa śniegu nawalone tylko piachem posypane.
Dziula jak Lean dzisiaj sie czuje?
Kania a jak twój brzusio? dalej twardy czy się już zrelaksowałaś i jest dobrze?

witam wieczornie...
rano amsakra;.. Leane byla tak mendowata ze wyrobic sie nei dalo za chiny!!! z malzem sie tak pocielismy o to bo on zamiast jej zwrocic uwage to na mnie z ryjem ze ja smiem dziecku zwrocic uwage zeby soku nei rozlewalo po podlodze.... haja byla taka ze myslalam ze spakuje walizke i wroce w neidziele w nocy dopiero....

po poludniu Leane lepiej, odzyskala troche energii, apetyt troche wiekszy.tatus pokazal Leane steka wolwoego na t acce to Leane sie oblizala i " miessssko!!!!!!!!!!!" zrobil jej steka i kluseczki to pojadla w KONCU porzadnie, potem zrobilam jej dla hecy dwie kromeczki z szynka to wciagnela tez. w koncu zaczela jesc....

poza tym bylam u gina i robil mi cytologie. zobaczymy co bedzie.:)

reklama
Do góry