reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Heloł tak też myślałam Dawidowe że wrócicie obładowane fantami:-)
Kaniu a jak dzisiaj sie Oliwka czuje lepiej już??
Dziula ale tarzan...mmm...tylko chrupać :-D

Joli a jak znosicie ospe? już pewnie przechodzi. vratizolin podobno najlepszy bo po nim blizny nie zostaja. U mnie ospa była u Juli jak ja w ciąży bylam więc jak miałaby u mnie byś to jedynie Amelka by miała

A ja wam się pochwale jaki dziś zrobiłam typowo letni podwieczorek może komus smaka narobie zrobiłam biszkopt z jagodami i malinami i do tego śliwkowy kompot :tak::tak::tak: takie małe przypomnienie lata w zimie jeszcze tylko paznokcie pomalowac bo jagudki zostawiają na nich plamy . a weekend zleciał za szybko ale się pocieszam że jeszcze u nas tydzień i ferie będa a przed czeka mnie jeszcze odbebnić zebranie semestralne i jakby nie bylo wydac na skladki :crazy:

ja miałam nie robić ale jak mnie naszlo ze szok a jeszcze amelka przed spaniem do mnie z tekstem dawaj mi kawałek ciacia i dawno nie widziałam dzieciecych buzi wysmarowanych jagodami

No to moja ciasta "nie lubi" znaczy nawet spróbować nie chce. Dziadek zrobił pyszną szarlotkę z bezą i też nie chciała spróbować. Za to dzisiaj jak nie ona gwizdnęłam i zjadła z apetytem dwa michałki. Na razie faza na paluszki.

A mnie spać się nie chce ale jak pomyślę że o 5 budzik to mnie skręca. Dodatkowo jutro jeszcze gonimy na 16 do alergologa więc dziś zleci. Zapowiadają kolejne opady śniegu i mi się odechciewa. Tydzień i ferie to może troche mniej ludzi będzie w autobusach i tramwajach.

Dawidowe nie była bym pewna bo jak się zaczynaja ferie to i zima w miescie jest wiec sie dzieciaki plączą w busach to zamiast wózka to sanki :-) a na co wy chodzicie do alergologa?

Agusinka ale zawsze to trochę mniej ludzi jest bo i siedzą na górce i zjeżdżają na sanki albo wyjeżdżają na ferie czy z rodzicami. Sanki to trochę za duży kłopot bo jedziemy autobusem a potem tramwajem wiec odpada. A do alergologa to niby mamy astmę oskrzelową ale bardziej chodzi o to aby miała dokumenty że się leczy i może mieć pulmicort na ryczałt.

sie witam wieczornie. no wiec tak: na maratonie zumby dalam z siebie powera na maksa:))) bylo bosko albo bardziej niz bosko!:))) tyle sie wyszalalam ze wszyscy mysleli ze ja prysznic bralam po maratonie przed wyjsciem do restauracji a ja nawet wody nie tknelam!!:)) maraton byl z 6 najlepszymi profesorami zumby calej FR w tym moim:) przebral sie za Tarzana wygladal zarypiscie:))) fotki na nk i faceboku wrzucilam. kumpela wymiekala co ktoras piosenke odchodzila na bok bo nie dawala rady a mnie ciagle bylo malo i ciagle pwoer i power!!!:))) potem w restauracji siedzialam obok mojego psorka:) usmialismy sie tyle ze masakra. zarcie extra i ilosciowo z denia presadzone.... moim eskalopkiem po mediolansku pojadlaby 4 osobowa rodzina.... no ale moj psorek stwierdzil ze widzial mnei doskonale ze sceny jak dawalam czadu i ze zasluguje na pozarcie calego talerza:))) w knajpie bylo nas 24 a na maratonie 490 osob tanczacych plus widownia. jaka jazda!!!!!!!! no i kolejny wyjazd na weekend w kwietniu z klubem:))) kocham to!!!!

w sobote rano poszlam na targ bo mi wszystkie spodnei z dupska jada.... kupilam dwie pary i szczeka mi opadla!!!! rozmiar 40!!!!!!! w taki rozmiar nei wchodzilam od 12 lat!!!!! o ile wogole.... fakt ze ciezka jestem ale umiesniona i mam grube kosci ale widze moje cialo po zumbie jest tak umiesnione ze szok.... w robocie kumpele sie juz wkurzaja ze je w kompleksy wpedzam.

dzisiaj pospalam do 9h. moje dziecko rano wyjmuje z wyreczka a ona doslownie plonie zywcem!!! mierze goraczke i prawie zjechalam na glebe: 39.7!!!!!!!!!!!! od razu srodek na zbicie goraczki. zaczelo szybko dzialac to mloda troche sie bawila. obiad zjadla ladnie ale wieczorem zjadla sam jogurt i jeszcze pol wymiotowala . kolejna piatka w drodze na bank -zaloze sie okazda kase.... moj jutro nie idzie do pracy tylko do pediatry z nia. zal mi jej jak nei wiem.... ehhhhhhh.... ja zas gonilam rano jak glupia - rano do sklepu po kakao dla leane (zapomnialam) i do mamy -zrobilam jej pare zakupow. poza tym po tygodniowej przerwie zas dostalam okresu!!! szlak mnie trafia. jutro dzwonei do gina.

to tak jak i u nas ta astma jest niby jej niema a przy katarach sie pojawiala...ale dostalysmy astmodil na 30% i od tego nie ma dusznoscii przy katarze i pulmicort bierim co drugi dzien a wy jak bierzecie polmicort co ile?

reklama
Do góry