reklama
Heloł tak też myślałam Dawidowe że wrócicie obładowane fantami:-)
Kaniu a jak dzisiaj sie Oliwka czuje lepiej już??
Dziula ale tarzan...mmm...tylko chrupać
Joli a jak znosicie ospe? już pewnie przechodzi. vratizolin podobno najlepszy bo po nim blizny nie zostaja. U mnie ospa była u Juli jak ja w ciąży bylam więc jak miałaby u mnie byś to jedynie Amelka by miała
A ja wam się pochwale jaki dziś zrobiłam typowo letni podwieczorek może komus smaka narobie zrobiłam biszkopt z jagodami i malinami i do tego śliwkowy kompot takie małe przypomnienie lata w zimie jeszcze tylko paznokcie pomalowac bo jagudki zostawiają na nich plamy . a weekend zleciał za szybko ale się pocieszam że jeszcze u nas tydzień i ferie będa a przed czeka mnie jeszcze odbebnić zebranie semestralne i jakby nie bylo wydac na skladki
Kaniu a jak dzisiaj sie Oliwka czuje lepiej już??
Dziula ale tarzan...mmm...tylko chrupać
Joli a jak znosicie ospe? już pewnie przechodzi. vratizolin podobno najlepszy bo po nim blizny nie zostaja. U mnie ospa była u Juli jak ja w ciąży bylam więc jak miałaby u mnie byś to jedynie Amelka by miała
A ja wam się pochwale jaki dziś zrobiłam typowo letni podwieczorek może komus smaka narobie zrobiłam biszkopt z jagodami i malinami i do tego śliwkowy kompot takie małe przypomnienie lata w zimie jeszcze tylko paznokcie pomalowac bo jagudki zostawiają na nich plamy . a weekend zleciał za szybko ale się pocieszam że jeszcze u nas tydzień i ferie będa a przed czeka mnie jeszcze odbebnić zebranie semestralne i jakby nie bylo wydac na skladki
dawidowe
Fanka BB :)
No to moja ciasta "nie lubi" znaczy nawet spróbować nie chce. Dziadek zrobił pyszną szarlotkę z bezą i też nie chciała spróbować. Za to dzisiaj jak nie ona gwizdnęłam i zjadła z apetytem dwa michałki. Na razie faza na paluszki.
A mnie spać się nie chce ale jak pomyślę że o 5 budzik to mnie skręca. Dodatkowo jutro jeszcze gonimy na 16 do alergologa więc dziś zleci. Zapowiadają kolejne opady śniegu i mi się odechciewa. Tydzień i ferie to może troche mniej ludzi będzie w autobusach i tramwajach.
A mnie spać się nie chce ale jak pomyślę że o 5 budzik to mnie skręca. Dodatkowo jutro jeszcze gonimy na 16 do alergologa więc dziś zleci. Zapowiadają kolejne opady śniegu i mi się odechciewa. Tydzień i ferie to może troche mniej ludzi będzie w autobusach i tramwajach.
dawidowe
Fanka BB :)
Agusinka ale zawsze to trochę mniej ludzi jest bo i siedzą na górce i zjeżdżają na sanki albo wyjeżdżają na ferie czy z rodzicami. Sanki to trochę za duży kłopot bo jedziemy autobusem a potem tramwajem wiec odpada. A do alergologa to niby mamy astmę oskrzelową ale bardziej chodzi o to aby miała dokumenty że się leczy i może mieć pulmicort na ryczałt.
sie witam wieczornie. no wiec tak: na maratonie zumby dalam z siebie powera na maksa)) bylo bosko albo bardziej niz bosko!)) tyle sie wyszalalam ze wszyscy mysleli ze ja prysznic bralam po maratonie przed wyjsciem do restauracji a ja nawet wody nie tknelam!!) maraton byl z 6 najlepszymi profesorami zumby calej FR w tym moim przebral sie za Tarzana wygladal zarypiscie)) fotki na nk i faceboku wrzucilam. kumpela wymiekala co ktoras piosenke odchodzila na bok bo nie dawala rady a mnie ciagle bylo malo i ciagle pwoer i power!!!)) potem w restauracji siedzialam obok mojego psorka usmialismy sie tyle ze masakra. zarcie extra i ilosciowo z denia presadzone.... moim eskalopkiem po mediolansku pojadlaby 4 osobowa rodzina.... no ale moj psorek stwierdzil ze widzial mnei doskonale ze sceny jak dawalam czadu i ze zasluguje na pozarcie calego talerza)) w knajpie bylo nas 24 a na maratonie 490 osob tanczacych plus widownia. jaka jazda!!!!!!!! no i kolejny wyjazd na weekend w kwietniu z klubem)) kocham to!!!!
w sobote rano poszlam na targ bo mi wszystkie spodnei z dupska jada.... kupilam dwie pary i szczeka mi opadla!!!! rozmiar 40!!!!!!! w taki rozmiar nei wchodzilam od 12 lat!!!!! o ile wogole.... fakt ze ciezka jestem ale umiesniona i mam grube kosci ale widze moje cialo po zumbie jest tak umiesnione ze szok.... w robocie kumpele sie juz wkurzaja ze je w kompleksy wpedzam.
dzisiaj pospalam do 9h. moje dziecko rano wyjmuje z wyreczka a ona doslownie plonie zywcem!!! mierze goraczke i prawie zjechalam na glebe: 39.7!!!!!!!!!!!! od razu srodek na zbicie goraczki. zaczelo szybko dzialac to mloda troche sie bawila. obiad zjadla ladnie ale wieczorem zjadla sam jogurt i jeszcze pol wymiotowala . kolejna piatka w drodze na bank -zaloze sie okazda kase.... moj jutro nie idzie do pracy tylko do pediatry z nia. zal mi jej jak nei wiem.... ehhhhhhh.... ja zas gonilam rano jak glupia - rano do sklepu po kakao dla leane (zapomnialam) i do mamy -zrobilam jej pare zakupow. poza tym po tygodniowej przerwie zas dostalam okresu!!! szlak mnie trafia. jutro dzwonei do gina.
w sobote rano poszlam na targ bo mi wszystkie spodnei z dupska jada.... kupilam dwie pary i szczeka mi opadla!!!! rozmiar 40!!!!!!! w taki rozmiar nei wchodzilam od 12 lat!!!!! o ile wogole.... fakt ze ciezka jestem ale umiesniona i mam grube kosci ale widze moje cialo po zumbie jest tak umiesnione ze szok.... w robocie kumpele sie juz wkurzaja ze je w kompleksy wpedzam.
dzisiaj pospalam do 9h. moje dziecko rano wyjmuje z wyreczka a ona doslownie plonie zywcem!!! mierze goraczke i prawie zjechalam na glebe: 39.7!!!!!!!!!!!! od razu srodek na zbicie goraczki. zaczelo szybko dzialac to mloda troche sie bawila. obiad zjadla ladnie ale wieczorem zjadla sam jogurt i jeszcze pol wymiotowala . kolejna piatka w drodze na bank -zaloze sie okazda kase.... moj jutro nie idzie do pracy tylko do pediatry z nia. zal mi jej jak nei wiem.... ehhhhhhh.... ja zas gonilam rano jak glupia - rano do sklepu po kakao dla leane (zapomnialam) i do mamy -zrobilam jej pare zakupow. poza tym po tygodniowej przerwie zas dostalam okresu!!! szlak mnie trafia. jutro dzwonei do gina.
to tak jak i u nas ta astma jest niby jej niema a przy katarach sie pojawiala...ale dostalysmy astmodil na 30% i od tego nie ma dusznoscii przy katarze i pulmicort bierim co drugi dzien a wy jak bierzecie polmicort co ile?
reklama