reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry.:-)
Dziulka dzięki- ale ten twój psor- super gościu.I ta koszulka supermena:-D
Happy- no to miałaś przygody - ale dobrze że wszystko się pozytywnie zakończyło.
A my UWAGA pospałyśmy dziś do 9- toż to rozpusta.Jeszcze moja mama obudziła nas telefonem.
A Gabi od rana zrobiła kupkę i siusiu na nocnik.
Także dzień się pozytywnie rozpoczął.

reklama
Hej
Joli ospa zaczyna się we włosach wyżej niż na karku

Kurcze ząb mnie boli...oglądnęlam go calutkiego...nie jest popsuty ani zlamany...chyba od dolu go bierze...

Agusinka- tak wiem zaczyna się na twarzy i tułowiu.Ty nic nie mów o zębach bo ja właśnie na 16 idę z Kamilką do dentysty.Pobolewa ja cały czas to dziąsło.Mam nadzieję że będzie w miarę ok- ona jest przyzwyczajona do swojej dentystki (mama kolegi z przedszkola). No ale ona na feriach.

Happy to niezłe mieliście atrakcje, a mąż w końcu się odezwał???
Dziulka to super, że mama już po wszystkim a co do biurokracj9i to widzę, że nie tylko w Polsce sajgon.
Joli77 do 9? Nie za dobrze Wam ;-) Gratuluję postępów u Gabi. Jak Kamila po wizycie u dentysty?
Agusinka zatem dentysta-sadysta Cię czeka.
Dawidowe jak Twoje ucho???

Mnie po kawałeczku rozbiera, a tak mi Oliwia dziś dała w kość, że szok. Mąż wrócił to się nią teraz zajmuje, układają puzzle a ja mam chwile dla siebie. Oliwia nic nie je, dziś to naprawdę praktycznie jest od mleku i kilku łyżeczkach kisielu. A te syropy to też na brzuszek jakiś wpływ mają, i co chwilę narzeka że ją brzuszek boli. Wczoraj wieczorem wymiotowała, dziś na szczęście i jakby ciut mniej kaszlała ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.

Hej ja tylko na chwilę, bo na nic nie mam czasu :-(. Byłam z Polcią u kontroli i lekarka była zdziwiona, że taka poprawa przez jedną noc więc jestem dobrej myśli :-) i inhalujemy się w domku. Dziś też moim zdaniem lepiej, kaszle jedynie, ale no nie da się bez kaszlu. A Zuzka już prawie nic nie kaszle, choć jak kaszlnie to nadal mi się nie podoba, ale pojade z nią jutro to ja osłucha i wiedzieć będę :-).
dzięki za kciukasy i całuski dla Was. Postaram się wieczorkiem zaglądnąć na chwilkę, choć z dzieciakami i M. w domu mam więcej do roboty niż jak sama z nimi jestem ;-)

Sarisa to dobrze że leki dobrze działają i jest poprawa a jak się inhalują to są dobrze nawilżone i łatwiej odkrztuszą i do tego jeszcze oklepywać często niektóre dzieci tego nie lubią moja Amelka jak ją oklepuje to ona się cieszy jak ją mocno oklepie

Dziula jak mama?

Kania to was porozkładało A co do Oliwkowego brzusia to ja jak daje jakie kolwiek leki to daje jej osłonkę na żołądek oczywiście pod warunkiem że to nie jest jednorazowo ibum a żeby się dzieci nie odwodniły to taki lekarz do którego mam zaufanie poradził ze zamiast kupować jakieś środki w saszetkach to można podać power rade albo jakiś ''dla sportowców'' zawierający dużo cukru a nie kofeine i to jest smacne i pomaga-to z serii porady cioci Agi :-):-)

A mnie ząb już jak narazie nie boli wzięłam przeciwbulowego zobaczymy co bedzie w nocy.Jedna laska poszła spać o 19;30 druga jakoś niedawno i wieczór mam już wolny

Agusinka ciekawe co napisałaś :-)
Co do przeciwbóli to Oby pomogło na dłużej.
Moja też zasypia, powoli ale uśnie ;-)

Mnie to tylko dziś apap i *spam* ratuje, temp spadła oby na dłużej.

witam wieczornie. dzisiaj mi sie nei nudzilo.... rano do pracy. o 14h do szpitala po mame bo wychodzila. u niej zrobilam jedzenie bo ani ja nei jadlam od wczoraj ani ona nic iwelkiego nei jadla. no i zajelam sie jej formalnosciami papierowymi psozlam do apteki po jej lekarstwa... jednego nei bylo, nalatalam sie po aptekach i dostalam 1 opakowanie tylko a trzeba 4. mama daje rade. troche z kula chodzi troche bez ale daje rade. dochodzi do siebie psychicznie i podziwiala mnie ze nikogo wczoraj nei zabilam w tym zusie. jak sie uporalam juz z problemami mamy to do domu (godzina 18h) i szykwoanie na zumbe i jazda z koksem na 2h!!!:)))

wytrzymuje 2h takiej jazdy ze masakra:) czuej dzisiaj mocno uda ale to dobrze:))) dwa razy dzisiaj na scenie tanczylam z moim psorkiem:))) JOLI -on w rzeczywistosci jest doslwonei do pozarcia bardziej niz na video... :)) bylismy tez nagrywani jak bede miala filmik to wam podesle. jdna laska pozazdroscila mi i chiala przetanczyc tez 2h jak ja -mlodsza ode mnei i chudsza, padla w polwoie drugiej godziny!!!:)))) jestem z siebie dumna:))) no i uslyszalam od mojego psorka ze widzi ze ja jeszcze schudlam szczegolnie brzuch i nogi. uroslam o pol metra :D:D:D:D

jutro maraton w robocie...

a w piatek po pracy maraton zumby z 6 najklepszymi profesorami zumby z calej FR i ptem knajpa:))) normalnei kocham taniec:)))))

jedyne co mnei drazni to przez ta sytuacje z moja mmama nie mialam czasu dal Leane wcale przez te 3 dni, a wczoraj nawet nie mialam sily jej wziac na kolana i przytulic taka bylam wypruta....

reklama
Hej kobietki:-)
Kania- jak wasze zdrówko?A Kamila musiała mieć rozwiercony ząbek-miała tam plombę i coś zaczęło się dziać niedobrego pod tą plombą .Ale była dzielna:-D
Sarisa-super że u was lepiej i domowe leczenie wystarczy.
Dawidowe -jak twoje ucho? nie piszesz także pewnie ok i chodzisz do pracy;-)
Agusinka -jak tam twój ząbek-dobrze dzisiaj?
Dziulka- fajnie ze u mamy wszystko ok.A ty jesteś dobra 2h zumby wytrzymujesz :szok: Chociaż ja po godzinie nie jestem jakaś mega zmęczona-mam w miarę dobrą kondycje -przez biegi.

A u nas OSPA po raz drugi.Właśnie Gabi zrobiła siusiu na nocnik i tak patrze a ona ma kilka krostek na tułowiu.
Także jesteśmy uziemione.A miałyśmy jechać do wujka Donalda w ramach obiadu- wczoraj obiecałam Kamili.
No nic zgodziła się co by zamówić pizzę.To na tyle .
Pozdrawiam.

Do góry