reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam- u nas dziś piękne słoneczko- aż chce się żyć:-)
Makuc-trzymam kciuki jutro - będzie dobrze zobaczysz!
Dziulka-Twoje dziecko wstaje o 7.30 a ty jeszcze marudzisz!!!!co maja powiedzieć te mamy które wstają o o 5 rano bo dzieciaczki tak się budzą.Widzę że coś ostatnio nerwowa jesteś- popieram to co napisała makuc- Leane to jeszcze małe dziecko i ma prawo marudzić przy zasypianiu czy psocić - nie trzeba jej od razu stanowczo ustawiać do pionu.
A gdzie się podziała Dawidowe?
Kania- jak tam wizyta teściów?
Życzę miłej niedzieli!!!!!!:-);-)

reklama
Makuc trzymam kciuki za jutrzejszy dzień i za szybką adaptację Alicji w przedszkolu. Wierzę, że stres Cię nie opuszcza, to normalnie.
Dziulka nawet nie wiesz ile ja bym dała za spanie do 7.30, jakby Cię dziecko budziło codziennie o 5 rano, to mogło by Cię to irytować.
Joli77 przeżyłam, i nie było tak źle.

Agusinka to super wieści :-) A pod drzwi podłóż koc.
Makuc sama się zastanawiałam gdzie Dawidowe, ale może mężuś wrócił, to nie ma czasu na nic, musi się nacieszyć.
Wioli też wsiąkło, nie mówiąc o reszcie.
Usypianie mojego dziecka trwało 35 minut praktycznie ciągłego płaczu o coś...
Idę się położyć, bo tak mi dała dziś popalić, że marzę by ten dzień się już skończył.
Dobrej nocki.

widziałam fajny u kumpeli i tez taki zrobie :) byliśmy dziś na urodzinkach dzieci nie mialam cały czas się bawiły a ja miałam cisze:-)

Rozmawiałam jakis czas temu z Dawidowe to mówiła że strasznie zabiegana zapracowana po powrocie z pracy jest zbyt zmeczona a w weekend nadrabia zakupami i pracami domowymi. swoją drogą dzielna dziewczyna że sobie tak sama daje radę

makuc, kciuki trzymam i wierzę że pójdzie gładko:-):-):-)
Kania, u nas takie niewiadomoocopłacze na porządku dziennym, więc heh teoretycznie też mam prawo się irytować, co?;-)do tego czasem przebujane nocki, chciałam dzidzię to mam:rofl2:
Agusinka, cieszę się z wami:-)
dla dawidowe ogromny buziak jakby któraś mogła przekazać to będę wdzięczna:tak:
ciekawe jeszcze jak rysiek, roxi i dorisek?
a do dziulasa, na koniec zostawiłam coby już nie mieć siły się rozpisywać:-pWYLUZUJ BABSZTYLU WSTRĘTNY:-p:tak::cool2:niejedna ma gorzej niz ty a daje radę:tak:meliskę se zapodaj:cool2:

jestem:)
tak w sumie to gorzej mnie chlop wqrwil wczoraj niz dziecie moje ale to szczegol! na zamkneitym sie wyzalilam:)
MAKUC i inne lasencje -tak wiem ze mloda to male dziecko ale musi zrozumiec co jest dobre a co zle w zachowaniu i gdzie sa granice. nie jestem terrorystka ale odrobina dyscypliny nie zaszkodzi. w rodzinie mamy chlopaka ktory ma 16 lat i jego matka ciagle na wszystko pozwalala a ojciec typowy sluzbista i mlodego do pionu ustawial od malego. skonczylo sie to tym ze lebek do tej pory nie wie gdzie sa granice a rodzice przez to sie zreja ze jedno folguje a drugie zakazuje pewnych rzeczy i mloda ma we lbie metlik a rodzice wojne miedzy soba. voilààààààààà.

a co do spania Leane to dzisiaj jakims cudem dospala do 8.30 (wczoraj polegla dopiero o 22.10 po 40 minutach domagania sie misiow...) i po wycisku jaki dostaje w pracy ostatnio i potem dom staram sie okieznac (pieprzony perfekcjonizm poraz milionowy sie ukazuje!!!) i do tego lekcje dla corki kolezanki, to o niczym tak nie marze jak pospac jak kiedys do 9h.

IDOLCU czego sie czepiasz mam @ !!!!:)))))))))))))))))))) hahahaha:)

reklama
wiecie co, Alicja od momentu wejścia na salę przestała zwracać na mnie uwagę. Pani powiedziała jej, żeby się pożegnała z mamą to tam i zrobiła "papa" i pobiegła nawet na mnie nie patrząc.
Ale mi dziwnie cicho w mieszkaniu teraz.

Do góry