reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania jak się nie da jak się da ja jak pojechałam rodzic o 21 mnie położyli na porodowkę to tak spałam tam do godziny 4 nad ranem i można nawet w takim miejscu sie wyspać :-) no i jak już bedziecie mieli wybrane imie to sie nam pochwal a na kiedy masz dokładny termin wg tego usg?

reklama
witam wieczornie:)))

ALICJA rany julek jakie wiesci!!!!!!!!! czy ten przyjaciel to ten z ktorym byliscie wtedy na naszym zlocie u mnie??????????? w kazdym razie wspolczuje i nie rozumiem jak ktos mogl pwoiedziec ze " zabil ta dziewczyne" przeciez to nie jego wina tylko jej w tym przypadku... wk azdym razie szkoda jej jak i jego...

KANIA kurcze mialam czuja... nei wiem czemu wydawalo mi sie ze bedzie druga kobitka:)))))))))) nazwijcie ja moim imieniem bedzie taki swirusek jak ciocia wirtualna hahaha:)))

a ja dzisiaj mialam wolnosc:))) opuscilam koszary domowe i wrocilam na 18.20!!!!!!!!!! rano jeszcze sie zwazylam... kolejne kilo w dol!!!!!!!!!!:)))

najpierw polecialam na targ:)) kupilam spodnie sweterek, tunike, rajtuzy, dla Leane spineczki, rekawiczki i geterki czarne z misiami z cekinkow, pizamke bardzzzzo seksiarska. potem pojechalam do centrum handlowego: kolejna tunika bezowo zlota z cekinami. u nas moda na cekiny i cwieki -doslownie do wiwatu tego. potem do fryzjera a ze jeszcze zostalo mi czasu to wskoczylam na jeden butik i kupilam kolejne spodnie dzinsy czarne... jaja byly bo baba sie pyta jaki rozmiar wiec mowie ze 46 albo 48. a ona mowi ze nie, ze albo 40 albo 42. mialam juz stek wyzwisk na ustach prawie ze ja w tak male rozmiary nei wchodzilam od 8 lat i zeby przestala jaja se robic. mowi w koncu ze przeciez ja w 46 albo 48 bede plywac... dalama za wygrana... przymierzylam! 42 weszlam!!!!!!!!! jaki sukces to szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dwie pary spodni w 42 kupilam. a za namowa mamy ejszcze spodncizke mini skoropodobna! aaaaaa !!! szok!!!!!!!!!!!! teraz widze ile schudlam. rozmiar fr 42 to jak polski 40:))) kupe lat takiego nie nosilam!!!!!!!od paru ladnych lat 46 albo 48!!!!!!!!!!!!!! jupi!!!!!!!!
na zamneitym sa zdjecia moich zakupow a sesje w nich se walne jutro:)))))) u fryzjerki zas scielam kawal wlosow i zrobilam pasemka -fotka na zamknietym:) od poniedzialku pworot na diete i jeddziemy z koksem!!!!!! Leane jak zobaczyla mnei w nowym fryzie to sie przygladala i haslo: mamusia:)) ladna mamusia:) nowa mamusia:)))

a ile kasy stracilam to matko. dobrze ze wpiatek juz wyplata i 13stka bo masakra.......

ty ale Tobie fajnie ze tak chudniesz tez tak chce a jak ze skóra nie wisi Tobie czy sie też robi taka jedrna? bo ja sie boję tego że jak schudne to i cycki zmaleja i co mi z nich zostanie ...i skora bedzie dyndać... lece ogladnac zakupy

Witam weekendowo.
Doczytałam że Kania będzie miała córeczkę - super gratki.Po cichu tak obstawiałam -fajnie będziesz miała z dwiema babeczkami - wiem coś o tym;-)
Alicja - kurczę straszne to co piszesz o tym wypadku.
Dziulka - fajnie że tak chudniesz -no i widzę że się obkupiłaś ciuchowo- ja też ostatnio zakupiłam sobie kurteczkę i bluzki sportowe do pracy- czekam aż przyjdą :-)
Kroma - jak tam rodzinka się powiększy?;-)
Agusinka a ty gdzie wybywasz - bo chyba nie doczytałam?
A z rubryki o mnie to siedzimy sobie rodzinnie w domku-pogoda beznadziejna-bu.
Czy wy wiecie ze za miesiąc już Święta:szok:- jak ten czas szybko płynie- trzeba pomału pomyśleć o prezentach i wypiekach świątecznych.
Życzę miłego popołudnia.

Hejka

No napiszę, chociaż jutro będę wiedzieć na 100%, @ nie mam już 8 dni więc na rzeczy musi być coś, cyce duże, uderzenia są gorąca, test pozytywny, dwie kreski. Plecy bolą jak na @ więc objawy mam, a jutro mam wyniki krwi. Jakoś w formie muszę powiedzieć, a nie wiem jak bo dopiero zaczęłam pracę.

Kromcia - gratki-pamiętam jak kiedyś pisałaś że chcielibyście mieć trzecie !!!Wiesz aż się boję bo my tez tak za pół roku przeprowadzamy się do nowego domku- tak jak wy-więc kto wie;-)!!!!ale mój R już nie chce-także chyba nici z tego:-)
A w pracy pewnie będzie ok.Przecież na razie możesz pracować - no chyba ze się będziesz źle czuła.

Ostatnia edycja:
Hej...
Agusinka
więc to chyba ja nie potrafię odpoczywać w takich miejscach.
Dziulka imienia jeszcze nie mamy wybranego, ale wezmę tę propozycję pod uwagę :-) Fajnie, że zakupy udane a kasa, co tam kasa raz jest, raz jej nie ma ;-)
Kroma wow gratuluję i czekam na jutrzejsze potwierdzenie, beta hcg robiłaś?
Joli77 Twoje się dobrze dogadują?? A co do Świąt to na pewno szybko ten czas zleci, choć ja się cieszę :-) A co do prezentów, to u nas Mikołaj obchodzimy, pod choinkę nie dajemy sobie prezentów. Twoja córa miała tą chorobę bostońską prawda? Czy w buzi jej się coś pojawiło??? Kurczę nie wiem czy mojej to nie dopadło, jutro jakoś muszę z nią zaliczyć dr bo ma całą obrzmiałą wargę od środka i nic nie je, płacze że ją boli. Nawet dostała temp, więc albo zapalenie jamy ustnej albo ta to cholerstwo przyniosła...

Jestem taka pojedzona że szok, córcia dała dziś pospać więc cieszę się, bo spokojnie od 22 do 5 przespałam ciągiem a potem z małą przerwą do 8. Mama upiekła mi sernik na imieniny i normalnie cały dzień się nim zajadałam :-) Muszę nadrobić stracony kg w szpitalu ;-)

reklama
dziękuję Wam bardzo za wsparcie :* strasznie się z tym wszystkim czuję, na razie nie najlepiej sobie z tym radzę

kaniu
bardzo Ci, Wam gratuluję kolejnej córeczki :* bedziesz miała dwie małe pomocnice ;-)

kroma o jejku dwie kreseczki? gratuluję kochana! bardzo sie cieszę Waszym szczęściem!

Do góry