reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania - wszystkiego naj z okazji imieninek- to ty Katarzyna jesteś !
Co do dogadywania się moich dziewczynek to różnie to bywa.jest między nimi dość duża różnica wieku 4 lata u ciebie będzie mniej.Czasem się kłócą a czasem kochają .Ale teraz widzę że coraz lepiej się dogadują.
A co do choroby bostońskiej to moje na szczęście nie miały w buzi, tylko na rączkach i nóżkach.temp też nie miały- jakoś łagodnie to przeszły czego i wam życzę jeśli to to.
Nic idę spać -od jutra nowy tydzień i znowu bieganina.
Dobranoc.

reklama
witam wieczornie:) na zamknietym zamiescilam sesje z dzisiaj nowa ja w nowych ciuchach:))

KROMA ja peirnicze!!!!!!! gratki!!!!!!!!! masz babo odwage!!!!!!!!:))) ja z 1 nieraz nei daje rady a ty 3 wkrotce!:) szacun! mega szacun!!!

ALICJA czy ten przyjaciel to ten ktory z nami wtedy byl na zlocie?? nie dziwie ci sie ze nie mozesz dojsc do siebie:/

a ja spedzilam niedziele w sumie nijak, dopoludnia jak zwykle z Leane bo malz wybyl na ryby, no i obiad. dzisiaj i wczoraj jadlam bez diety. pofolgowalam sobie a od jutra wracam na diete!:))) powiem wam ze nie potrafie juz zjesc mojej normalnej porcji jak kiedys... normalnie nie daje rady!! flaczek sie skurczyl i dobrze:))))))))

AGUSINKA pytalas mnie jak ze skora itp przy moim odchudzaniu - nie obawiam sie bo ja i tak jestem dosc mocno umiesniona a taniec intesywny swoje robi- wszystkie miesnie chodza:))

po obiedzie poszlam spac i spalam 2h a pozniej odwalilam prasowanie. no i tak neidziela zeszla.

Ja tylko na minutke
KROMCIA padłam. Noż cudne wieści :-). Pięknie że kolejna dzidzia u Was będzie. Cieszę się razem z Wami. A Ty jak się z tym czujesz? Jak mężuś? I rodzina.
Kaniuś ja tez dziewczynkę obstawiałam :-).
Aliś strasznie mi przykro. Pisz jak będziesz coś więcej wiedzieć.

to tyle bo ja dziś sama i właśnie Polcia wstała i zaraz się Zuza obudzi.

Joli77 jednak ta bostońska zaraza ją dorwała i niestety buzia zainfekowana, nocka tragedia od 23 do 4 rano tylko był płacz i nic nie pomagało...Dostała preparat do pędzlowania, ale żeby jej tą buzię wypędzlować to najpierw była mega histeria z zaciskaniem szczęki na amen bo po dobroci niestety sobie nie dała. Ciężko z mężem było jej to zrobić a co dopiero jutro samej... ehhhhh
Renata Tobie widzę już miesiąc został do rozwiązania, ale zleciało superancko :-) A jak się czujesz???
Kroma już pewność na 100% jest? Jak się z tym czujesz? Jak rodzinka to przyjęła?
Sarisa czemu sama? Mąż w delegacji?
Dziulka jak się zjada mniejsze porcje to żołądek się szybko przestawia i później tych większych przyjmować nie chce.
Alicja :*****
Zaraz kładę się spać, bo dziś znów ciężka nocka Nas czeka...
Pozdrawiam Was gorąco wszystkie bez wyjątku !!!

jejku co to był za dzień......masakra choć nie powiem w dzień malutkie były cudne, ale usypianie Zuzki oj długo oj długo mi zeszło i do tego się wściekłam, bo cholera padł mi zasilacz do dużego kompa a tam mam wszystkie fotki które miałam dziś wysłać do wywołania, jak pech to pech ehhhh
Renatko a myślałam dziś o Tobie. buzka
Kanius przykro mi, że malutka złapała bostonke, mam nadzieję, że lepiej dziś. ehh

Sarisa wiec czeka Cię zakup nowego zasilacza...
Zuu nie chce już spać w ciągu dnia?
Mój teraz usypiał Oliwię 45 minut po czym niestety musiałam wkroczyć do akcji a akcja trwała zaledwie 2 minuty i panna śpi. Mąż też padł więc idę się położyć koło niego bo podejrzewam że dziś będzie wesoło....zwłaszcza że mój dyżur :szok::szok::szok:

No witam
o kurcze Renata widzisz jak ten czas szybko znami zleciał i już zaraz urodzisz ten miesiąc zleci jak pare dni.
Kroma gratulacje to już bedzie niestandardowa rodzinka 3+2 :tak:

Dziula
to musze chyba przybyć do Ciebie na mojej miotle i potańczymy tą zumbę bo jak się odchudzam to nie chudne ale i jak się obrzeram to nie tyje... szkoda bo też bym chciała zrzucić pare kilo

Joli wybieram sie do centrum zdrowia dziecka na 24 h jutro a dopiero teraz zabieram się za torby pakowanie ale do jurta do 14 mam czas bo mam tam byc na 16

reklama
AGUSINKA pakuj sie na mietliche a ja otwieram okno:))) zumba juz w srode a ja juz podjarana:)))

witam wieczornie po 10h roboty. malo tego to zostalam jeszcze dluzej bo zesmy stroili sklep swiatecznie:)) moja szefowoa po obejrzeniu mnie od stop do glow ( obcisle spodnie i sweterek) stwierdzila ze fajna mam fryzure... a przy ozdabianiu sklepu specjalnie latalam bez ubran pracowych tylko normalnie i wszyscy sie patrzyli i podziwiali jakie zmiany we mnie zaszly a ta az czerwona byla:pppp jednej kolezance dalam moja diete to juz sie boi ze nei wyrobi.

ogolnie jakies choelrstwo mnie lapie bo zle w nocy spalam i na noc musze fervex chyba wypic bo czuje sie jakby mnie ktos mlotkiem potraktowal:p

a u nas taka ulewa ze w 3 minuty spodnie mokre do kolan... masakra... Leane z niania popoludnie w domu przesiedzialy i mloda malowala farbkami:)))))))))))) ta kobiete doslownie bym ozlocila za to co robi dla malej i jaka jest.... odpukac oby tak dalej!:))

KANIA wczoraj jak zjadlam normalne jedzenie z odrobina tluszczyku i schabowego to 7 razy w kiblu wyladowalam:))) normalnie nie sluzy mi to i juz...

jejuuuuuuuu byle do srody...............:)))))))))))) byle do zumby:)))))))))))))))

Do góry