reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania - wszystkiego naj z okazji imieninek- to ty Katarzyna jesteś !
Co do dogadywania się moich dziewczynek to różnie to bywa.jest między nimi dość duża różnica wieku 4 lata u ciebie będzie mniej.Czasem się kłócą a czasem kochają .Ale teraz widzę że coraz lepiej się dogadują.
A co do choroby bostońskiej to moje na szczęście nie miały w buzi, tylko na rączkach i nóżkach.temp też nie miały- jakoś łagodnie to przeszły czego i wam życzę jeśli to to.
Nic idę spać -od jutra nowy tydzień i znowu bieganina.
Dobranoc.

reklama
witam wieczornie:) na zamknietym zamiescilam sesje z dzisiaj nowa ja w nowych ciuchach:))

KROMA ja peirnicze!!!!!!! gratki!!!!!!!!! masz babo odwage!!!!!!!!:))) ja z 1 nieraz nei daje rady a ty 3 wkrotce!:) szacun! mega szacun!!!

ALICJA czy ten przyjaciel to ten ktory z nami wtedy byl na zlocie?? nie dziwie ci sie ze nie mozesz dojsc do siebie:/

a ja spedzilam niedziele w sumie nijak, dopoludnia jak zwykle z Leane bo malz wybyl na ryby, no i obiad. dzisiaj i wczoraj jadlam bez diety. pofolgowalam sobie a od jutra wracam na diete!:))) powiem wam ze nie potrafie juz zjesc mojej normalnej porcji jak kiedys... normalnie nie daje rady!! flaczek sie skurczyl i dobrze:))))))))

AGUSINKA pytalas mnie jak ze skora itp przy moim odchudzaniu - nie obawiam sie bo ja i tak jestem dosc mocno umiesniona a taniec intesywny swoje robi- wszystkie miesnie chodza:))

po obiedzie poszlam spac i spalam 2h a pozniej odwalilam prasowanie. no i tak neidziela zeszla.

Ja tylko na minutke
KROMCIA padłam. Noż cudne wieści :-). Pięknie że kolejna dzidzia u Was będzie. Cieszę się razem z Wami. A Ty jak się z tym czujesz? Jak mężuś? I rodzina.
Kaniuś ja tez dziewczynkę obstawiałam :-).
Aliś strasznie mi przykro. Pisz jak będziesz coś więcej wiedzieć.

to tyle bo ja dziś sama i właśnie Polcia wstała i zaraz się Zuza obudzi.

Joli77 jednak ta bostońska zaraza ją dorwała i niestety buzia zainfekowana, nocka tragedia od 23 do 4 rano tylko był płacz i nic nie pomagało...Dostała preparat do pędzlowania, ale żeby jej tą buzię wypędzlować to najpierw była mega histeria z zaciskaniem szczęki na amen bo po dobroci niestety sobie nie dała. Ciężko z mężem było jej to zrobić a co dopiero jutro samej... ehhhhh
Renata Tobie widzę już miesiąc został do rozwiązania, ale zleciało superancko :-) A jak się czujesz???
Kroma już pewność na 100% jest? Jak się z tym czujesz? Jak rodzinka to przyjęła?
Sarisa czemu sama? Mąż w delegacji?
Dziulka jak się zjada mniejsze porcje to żołądek się szybko przestawia i później tych większych przyjmować nie chce.
Alicja :*****
Zaraz kładę się spać, bo dziś znów ciężka nocka Nas czeka...
Pozdrawiam Was gorąco wszystkie bez wyjątku !!!

jejku co to był za dzień......masakra choć nie powiem w dzień malutkie były cudne, ale usypianie Zuzki oj długo oj długo mi zeszło i do tego się wściekłam, bo cholera padł mi zasilacz do dużego kompa a tam mam wszystkie fotki które miałam dziś wysłać do wywołania, jak pech to pech ehhhh
Renatko a myślałam dziś o Tobie. buzka
Kanius przykro mi, że malutka złapała bostonke, mam nadzieję, że lepiej dziś. ehh

Sarisa wiec czeka Cię zakup nowego zasilacza...
Zuu nie chce już spać w ciągu dnia?
Mój teraz usypiał Oliwię 45 minut po czym niestety musiałam wkroczyć do akcji a akcja trwała zaledwie 2 minuty i panna śpi. Mąż też padł więc idę się położyć koło niego bo podejrzewam że dziś będzie wesoło....zwłaszcza że mój dyżur :szok::szok::szok:

No witam
o kurcze Renata widzisz jak ten czas szybko znami zleciał i już zaraz urodzisz ten miesiąc zleci jak pare dni.
Kroma gratulacje to już bedzie niestandardowa rodzinka 3+2 :tak:

Dziula
to musze chyba przybyć do Ciebie na mojej miotle i potańczymy tą zumbę bo jak się odchudzam to nie chudne ale i jak się obrzeram to nie tyje... szkoda bo też bym chciała zrzucić pare kilo

Joli wybieram sie do centrum zdrowia dziecka na 24 h jutro a dopiero teraz zabieram się za torby pakowanie ale do jurta do 14 mam czas bo mam tam byc na 16

reklama
AGUSINKA pakuj sie na mietliche a ja otwieram okno:))) zumba juz w srode a ja juz podjarana:)))

witam wieczornie po 10h roboty. malo tego to zostalam jeszcze dluzej bo zesmy stroili sklep swiatecznie:)) moja szefowoa po obejrzeniu mnie od stop do glow ( obcisle spodnie i sweterek) stwierdzila ze fajna mam fryzure... a przy ozdabianiu sklepu specjalnie latalam bez ubran pracowych tylko normalnie i wszyscy sie patrzyli i podziwiali jakie zmiany we mnie zaszly a ta az czerwona byla:pppp jednej kolezance dalam moja diete to juz sie boi ze nei wyrobi.

ogolnie jakies choelrstwo mnie lapie bo zle w nocy spalam i na noc musze fervex chyba wypic bo czuje sie jakby mnie ktos mlotkiem potraktowal:p

a u nas taka ulewa ze w 3 minuty spodnie mokre do kolan... masakra... Leane z niania popoludnie w domu przesiedzialy i mloda malowala farbkami:)))))))))))) ta kobiete doslownie bym ozlocila za to co robi dla malej i jaka jest.... odpukac oby tak dalej!:))

KANIA wczoraj jak zjadlam normalne jedzenie z odrobina tluszczyku i schabowego to 7 razy w kiblu wyladowalam:))) normalnie nie sluzy mi to i juz...

jejuuuuuuuu byle do srody...............:)))))))))))) byle do zumby:)))))))))))))))

Do góry