reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hejka iii ja przelotem. Nie mama czasu na nic wc dzien dziewczynki jak ja sie ciesze ze Zuuu jesť grzeczna, bo Polcia jakas niespokojna, marudzi iii placzek wc dzien.
Kroma rob test :). To bylabys 1 no nie 2 potrojna pazdziernikowa mama.
Kania a čo to za.badanis? Dobrze bedxie nie martwie sie

reklama
Witam.
Mały nie śpi popołudniu więc też nie mam jak wchodzić na BB bo ciągle marudzi że mam z nim się bawić itp.
Tak jak wychodzimy ok.8.30 to wracamy ok.13.30 do domu.Obiadek zrobić muszę,coś nieco sprzątnąć no i Kamil ok.17.30 zasypia i śpi do rana.Zdarza się że przebudzi się w nocy i woła o mleczko i daję mu a on zjada wszystko.

W pracy ok,fajna taka praca bo mogę na obcasach śmigać i z pomalowanymi pazurkami a w ogóle i towarzystwo b.super:happy2:

Kamil w przedszkolu podobno dobrze.Bawi się jest nawet grzeczny.Spędza tam czas od 9 do 13 więc to nie dużo ale i tak widzę że po powrocie muszę mu poświęcić całkowicie czas:sorry2:

A gdy on zasypia ja robię pranie lub po prostu przygotowuję obiad na drugi dzień.

Kania powodzenia na badaniach:tak:
Kroma czekamy na relacje po zrobieniu testu;-)

Dobra zmykam bo już mnie szarpie żeby kolorować z nim:dry:

wracam do żywych :-p obejrzałam 5 sezonów Gossip Girl, szósty ma zaledwie 10 odcinków wyszło dopiero sześć, na pozostałe cztery trochę poczekam, ale generalnie moja ciekawość została zaspokojona :-) i muszę powiedzieć, że naprawdę mi się podobał ten serial, co prawda te trzy pierwsze sezony najlepsze, później to już takie trochę "kombinowanie na siłę" ale nie żałuję straconego czasu ;-)

kroma o kurcze długo @ Ci się nie pojawia.... podziwiam Twoją determinację,. ja bym już zapewne zrobiła test bo by mnie nerwy zjadły (swoją drogą miałam już 2 fałszywe alarmy, ostatnio byle stres powoduje, ze mi sie strasznie chwieje cykl, kiedyś tak nie było :/ ) w każdym badź razie trzymam kciuki i życzę żeby wszystko ułożyło się po Waszej, Twojej myśli :****

lecę przygotowywać romantyczną kolację dla małża z racji jego urodzin :-p

Sarisa, Agusinka badania standardowe glukoza, toxo, echo serca itd ale tak jak napisałam wcześniej żeby za nie nie płacić muszę się położyć na oddział. Bo do gina chodzę prywatnie i dotychczas płaciłam za wszystkie badania a teraz On zmienił placówkę i pracuje jakieś 40 km stąd więc wypisał mi skierowanie do tamtejszego szpitala.
Basia super, że Kamil się tak szybko zaadoptował w przedszkolu a Ty z pracy zadowolona jesteś :-)
Kroma to ile już nie masz @, leć po test i rób szybciutko :-)
Alicja wszystkiego najlepszego dla Męża z okazji urodzin i stosunkowo miłego wieczorku :-)

Moje dziecko dziś przeszło samą siebie, takiego hardcorowego po południa dawno nie mieliśmy - jeden ryk, jazgot, płacz o wszystko. Wymuszanie płaczem wszystkiego co chciała, karę dostała - bajki nie oglądnęła na dobranoc.
A ja już mam trochę nerwówkę... i jakoś ciężko mi się rozstać na te 24 h z moją córcią i mężem, bo odkąd jest w naszym życiu to nigdy na tak długo się nie rozstawaliśmy, max 8 h...i nigdy na noc :-( Dobra już nie smęcę...

Kania może to i głupie co powiem ale jedziesz tam sobie do szpitala bedziesz tam leżeć 24 godziny sama bez dzieci... i to twoje ostatnie 24 godziny bez dzieci :rofl2: później to już każdy wieczór z dwójką dzieci do czasu aż babcia zabierze dzieci na weekend albo do rosną do tego momentu aż pojada na szkolne kolonie :-D

A u nas chuba też piąteczka idzie ostatnia bo jakaś taka jest znowu do jedzenia nastawiona na nie albo to efekt odstawienia leków bo sie dziś trochę śliniła a i zęby i refluks się ślini... oby do wtorku, a w środę Jula jedzie na wycieczke do Mostówki do wytworni ceramicznej i beda tam cos robic dla siebie do domu i to wycieczka calo dniowa troche zdarli ale jedzie z dziecmi z klasy i niech troche pozwiedza. A ja musze spisac to co potrzebuje do hotelu bo raczej mnie nie odwiedzi mąż bo jak pojade w we wtorek to w srode mąż musi czekac az Jula wroci z wycieczki i nie oplaca sie bo tam sie jedzie przez takie rondo na Marsa jesli ktoś o nim słyszał to wie że w godzinach szczytu do 17;30 to jak nic godzina bo to na rondzie i jeszcze później tak porobili wiadukty i zweżenia i niby tam się miało po tych remontach miało być szybciej i luźniej na trasie ale im nie wyszło wiec dopiero ktoś mnie pewnie w czwartek odbierze i musze miec wszystko pod ręką.

Dziula jak po zebraniu??

Kania Agusinka ma racje ciesz się odpoczynkiem;-)
Za badania trzymamy kciuki rzecz jasna:tak::happy2:

Dziewczyny ja z Kamilem też mam jazdy dlatego nie bywam na BB bo ciągle muszę się nim zajmować odkąd wchodzimy do domku.
A jak się okaże że mąż jutro będzie miał wolne to Kamilkowi tez zrobimy wolne od przedszkola i zostanie z tatusiem..niech wie że ma dziecko!!Bo szczerze mówiąc od początku tygodnia się nie widują bo jak mąż wraca to on śpi a jak wstaje to męża już nie ma w domu:dry:

A tak w ogóle praca ok na razie kseruję dokumenty,parzę kawę itp takie sobie fajne lekkie robótki:rolleyes2: no i mogę sobie iść do pracy z umalowanymi pazurkami,butach na obcasie itp a w sklepie nie miałam tak fajnie. No i co najważniejsze chodzę na 5h tylko i tak się pokrywają te godzinki akurat z przedszkolem Kamilka.W ogóle praca i przedszkole blisko domu.

no Basia to się dobrze tobie trafiło i fajnie że Kamilek sobie radzi w przedszkolu i pewnie się tam wyszaleje skoro tak szybko pada i śpi do rana. zobaczysz tak się wprawisz i nauczysz się zorganizować czas po powrocie z pracy że nie bedziesz musiala wszystkiego robic na szybko poki mały śpi i padać jak kawka tylko glowa przy poduszce i już chrapać
U mnie Amelka dziś padła o 19 bo wstała przed 7 i nie spała w dzień i wczoraj tak samo a liczyłam że pośpi w dzień a ja posprzątam sobie w kuchni bo jak swieci słoneczko to fajnie wszystko widac.

Agusinka wiem wiem ale ja taka już jestem, że tęsknić będę...
Baśka to faktycznie lajtowa praca póki co i najważniejsze że pokrywa się z tym czasem kiedy Kamil w przedszkolu jest.
Moja padła po 20 i to o dziwo bez awantury...ale zażądała mleka, bo na kolację wcześniej chciała kaszę ale jej nie zjadła bo wolała urządzić histerię nie z tej ziemi, więc musiała dojeść sobie samym mlekiem.
Zmykam do łóżku, bo jutro wcześnie pobudka :-)
Trzymajcie kciuki, pewnie odezwę się dopiero jak wrócę.

reklama
Kaniu nie tyle tęskić znaczy to też ale też czy wszystko wporządku czy tatuś ją położył na drzemkę czy wszystko zjadła czy się nie uderzyła o szafke czy coś...i bedziessz co chcwile do nich dzwonić :tak:

Do góry