reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
u mnie organizm sie przyzwyczail do tego jedzenia dietowego i teraz cos tlustego albo slodkiego konczy sie maratonem do kibla:))) normalnie tyle nie zjadlam wczoraj co wybiegalam do wc:))) raz po tej diecie (dawno temu) nazarlam sie slodkosci jak glupia w jeden dzien to myslalam ze z kibla nei wyjde!:) objaw jakbym sie zatrula czyms:p

Witam.Kamil zasnął.
Nie śpi już w dzień więc tak zasypia sobie o tej porze i śpi do 7 lub czasem nawet do 8 z tym że jest pobudka na mleczko w nocy ale mu daję bo skoro tak wcześniej zasypia to zjada całą butlę.

Ja jutro podpisuję umowę ponieważ dyrektorka mówiła żeby podpisać bo przynajmniej dostane paczkę na dziecko i jakieś bony na święta jak podpiszę do 1 grudnia.

W sumie upatrzyłam prezent na mikołaja dla małego bo jakoś ostatnio ciągle mówi o laptopie więc może mu go sprawi mikołaj albo i znajdzie pod choinką jak mikołaj się nie wyrobi:sorry2:

I powiem Wam że przeraża mnie słownictwo mojego syna...jak wraca z przedszkola to tak klnie ze głowa boli :wściekła/y::no:
Jutro muszę powiedzieć to wychowawczyni bo pewnie jakieś dzieciaki tak się wyrażają:baffled: i w ogóle to pani powiedziała że on bardzo ładnie mówi jak na tyle latek że niektóre dzieciaczki starsze tak ładnie nie mówią i dużo jak Kamil i jestem z tego dumna:happy:

A tak poza tym...

Kaniu gratuluje drugiej córeczki ale co by nie było ważne żeby zdrowy był dzidziuś:tak:

Kroma Tobie też gratuluję no i normalnie Cię kobieto podziwiam bo ja ledwo czasem wyrabiam z tym moim łobuziakiem a Ty teraz z trójką będziesz musiała sobie poradzić:szok:;-) Spokojnej ciąży życzę i dużo zdrówka i cierpliwości:-)

Dziulka to teraz musisz uważać ze słodkościami:dry:

gratki dla kromy i kani! pisze z tel wiec krotko: mam zapalenie pluc do tego zatoki. rzebra mostek i cala klata bola jak po bojce... dycham ledwo a kaszel meczy bez przerwy:-:)-( dudniacy jak zza grobu. nic sie nie odrywa wiec meczy az galy wylaza z orbito_O Na szczescie wojti juz lepiej. on tez kaszle ale pluca czyste. za to a. zacxyna tesciowa i szwagier widze to samo bedzie:-/

amibears2-001.jpg

strip
zdrówka życzę, kuruj się bejbe i dochodź do siebie :* i mnóstwo pozytywnych fluidków dla Wojtusia, coby i jego ponownie nie złapało :*

Baśka widzę, ze Kamilek bardzo długo śpi. Moja niestety nawet jak nie uśnie w ciągu dnia, to i tak wcześniej niż o 19.00 nie padnie ;-) poza tym ja tę jej drzemkę traktuję jak błogosławieństwo losu i mam nadzieje, zę jeszcze długo utrzyma się nam dobra passa, że po obiadku kima ;-)

a ja właśnie wciągam grzańca :-p sama sobie zrobiłam z przyprawami, miodkiem mmmm.... pycha :-p !

a ja zwyklasa malinowego ale też dobry:-Dwięc się stukam;-)dużo nie napiszę bo młodą trzeba ukimać - ja o spaniu nawet o 19 mogę pomarzyć:rofl2:nie pisałam bo jakaś totalna niemoc mnie dopadła ale zapamiętałam co nieco i jak nie padnę z młodą to napiszę potem:*

A ja się zainstalowałam w hotelu. widać że po małym remoncie bo ściany ładnie pomalowane wykładziny ładne czyste meble w pokojach nowe hm... znaczy niewiem ile maja ale wygladaja na nowe bo nie zniszczone mam stół 3 krzesła 3 łóżka szafki nocne 3 lampki i 3 szafki na kurtki i rzeczy duże lustro 2 szafeczki kuchenne czajnik i niema nigdzie lodówki więc trzymam serki mleko za oknem a i ono nie lepsze musialam poobtykać je kocem z łóżka obok bo tak wiało że aż szumiało ale już mam cieplutko a i co najważniejsze jest sala zabaw dla dzieci i żarłodajnia na parterze. Sonde nam założął dopiero jutro rano około 8 więc do rana spokój . idę zaraz jej dobierańce 4 walnę na główkę będzie spokoj zz czesaniem rano
Basia to fajnie że dostaniesz paczkę dla małego pewnie jakieś słodycze bedą jeszcze w przedszkolu to nie będziesz musiała mu sama kupować i wraz zaoszczedzisz

witam sie wieczorem i normalnie krew mnei zalewa. w srodku nocy sie glizda obudzila i wolala o misie (lampa z pozytywka i misie po suficie lataja) i bylam u niej 4 razy!!!!!!!!! normalnie mi nerwa siadla ze wyskoczylam z ryjem bo juz nie moglam!!!! qrwa!!! po 11h roboty doslownie zrypana i do tego po fervexie (uspia mnie jak cholera) gonilam do niej do pokoju bo dama se misie zazyczyla!!! rano sie zemscilam za to bo specjalnie halasowalam i glosno gadalam do meza, zeby sie obudzila i przedrzeznialam ja az miala dosc!!!! normalnie bylam nie ZLA tylko WSCIEKNIETA!!! ilez mozna do niej latac !!!!!!! rano wytargalam ja z wyra i potem do niani. po pracy odebralam ja i poszlysmy do sklepu-atmosfera sie oczyscila miedzy nami. bylo fajnie do samego wieczora az do teraz bo zas zaczela odstawiac teatrzyk!!!!mam normalnie dosc jej usypiania i cudowania ostatnio!!!!!!!!!!!!!!! szlak mnei trafia doslownie! zaniedlugo na rzesach bede chodzic przez nia. do tego mnie cudowny tatus wqrwil bo ciagle jej broni zamiast zrypac raz na jakis czas jak przegina. dostal ode mnie ogolnei slodkeigo smsa ze mam dosc robienia za sluzaca dla nich obojga bo niestety ale maz poza wyrzucaniem smieci i kuweta kota nei robi nic!!!!!!a ja po powrocie z pracy zapierd...am az pot mi sie po dupie leje! dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro zumba wieczorem:)) postanowilam ze zrobie taki gnoj w kuchni ze malz pozaluje!!!!! bedzie szorowac gary i koniec a nie ciagle ja, on nagnoi a ja za nim sprzatam!!! dosc!!!!!

reklama
hejka

już wiem, z badań że jest ok 6 tyg. a jeszcze do gina muszę dojść. Może mi się uda w czwartek.

Dziulka- moje to ciągle się budzą w nocy i coś im nie tak, jak nie ma ścierki Olka i płacze, to Arek chce do mnie do wyra i wyje. Dzisiaj w ogóle cały dzień ryczy z Olką na zmianę. Kabaret z tymi naszymi dzieciakami. Mam nadzieję, że jak będą nastolatkami to już nie będą w nocy nas budzić :-) No a co do usypiania, to Arek też jest problematyczny, muszę siedzieć przy nim jak przy niemowlaku z godzinę, a jak się wynurzę to ryk. Olka to inna była, nie urządzała histerii. No i też mam czasem maksa jak ty.

Agusinka- miłego hotelowania.
Strip- zdrówka i szybkiego powrotu.
Baśka- moja Olka nie przynosi z przedszkola żadnego słownictwa, a dziwne, że Pani nie słyszy, że brzydko mówią dzieci. Widać mały ma dobrą pamięć :-)
Alicja- moja ma 3,5 i jeszcze śpi w ciągu dnia.

Do góry