reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie.. pogrzeb przezylam.... ciezko ale dalam rade... zupelnie inne zwyczaje niz w pL. oszczedze wam szczegolow....

poza tym u nas dzisiaj 28 stopni bylo! myslalam ze sie zagotuje bo ubralam sie w czarne spodnie i skore.

w sumie dzisiaj nie mam co pisac....

WSZYSTKIEGO NAJ dla AGUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLEJNA DWULATKA:)

reklama
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantek - córeczek E-lony i Moriam, z okazji ukończenia drugiego roku życia.
Makuc w końcu :-)
Dziulka ile stopni??? :szok::szok::szok::szok: u Nas dziś o 6 rano było 0.
Poza tym nerwy mnie tłuką :-(
Od 4 spałam z Oliwią bo coś ostatnio budzi z płaczem, coś mocno przeżywa...

KANIU i jak mama? wiesz już coś? a Oliwka może odreagowuje w nocy cały zgiełk żłobkowy? Zresztą na pewno i Twoje zdenerwowanie też wyczuwa.. może stąd te problemy w nocy?

no i spóźnione życzenia AMELCE Happy chciałam złożyć :zawstydzona/y: i AGUSI Mamyagusi! oraz dzisiejsze dla LAURY E-Lony i MAURY Moriam.

images

u mnie powoli wszystko do przodu, zaszyłam się na pewien czas, gdyż naprawiałam stosunki małżeńskie, zapindzielałam w robocie i robiłam jeszcze masę innych rzeczy, na które nawet szkoda czasu, żeby je opisywać. ale teraz już będzie spokojniej. A przynajmniej mam taką cichą nadzieję.

Kaniuś, dołączam do pytania Makucińskiej: wiadomo coś? pamiętam i 3mam kciuki!!!
Makuciek, oby w dobrą stronę namiętnie wasze stosunki zmierzały:tak:

a ja oglądam na tvn24 tragikomedię i przestaję widzieć jakąkolwiek nadzieję dla naszego kraju:-(

makuciek, szkoda słów... nie chciałabym wchodzić w polityczną debatę na temat orientacji partyjnych:cool:chociaż i tak chyba musiałabym stwierdzić na koniec, że nie widać na horyzoncie nikogo kto miałby łeb na karku i na tyle charyzmy żeby poprowadzić kraj w kierunku nadziei:crazy:

Makuc, Ida dziękuję, z mamą lepiej, jest już po zabiegu, całe popołudnie u Niej przesiedziałam z tatą. Słabiutka ale wieczorem pozwolili jej coś zjeść więc mega happy, bo 3 dni była o samej wodzie i kroplówkach. Postaram się ugotować jej jakiejś dietetycznej zupki jutro, bo dziś już natchnienia i sił brak. Strasznie mi się brzuch spina i twardy jak kamień :-(
Makuc ogromnie się cieszę, że Twoje zniknięcie było m.in. spowodowane naprawianiem relacji partnerskich, i mam nadzieję i bardzo mocno trzymam kciuki by wszystko szło w dobrym kierunku dla Was obojga, a w sumie to dla Waszej Trójeczki. A co do Oliwiipewnie masz rację, odreagować dziecko musi w jakiś sposób swoje codziennie emocje :-)
Ida z czym związana jest ta tragikomedia??? Czyżby z przedłużeniem urlopów macierzyńskich które DT obiecał od 2013 roku???

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczornie. dzisiaj spadla temperatura do 20 ale i tak ladnie bylo, za to w nocy tak lalo ze masakra.... rano od 9h slonce na cale niebo... moje dziecko ok. ja sie wybudzic nei moglam dzisiaj rano myslalam ze mi pala peknie na pol bo cisnienie jak niskie to ja neizywa....

a teraz pytanko: mam dylemat bo chce sobie zmienic telefon i nei wiem ktory wiec zapytam was:
-nokia lumia?
- sony xperia S lub xperia U
-motorola RAZR I
wypwoiedzcie sie prosze jesli amcie ktorys z tych , chodzi mi o baterie, latwosc zrzucanai fotek na kompa, dobry sprawny telefon " zklasa".

Do góry