reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Wszystkiego najleoszego w dniu urodzin dla Tomka i Doriana oraz spoznione ale szczere zyczenia dla Laury i Maury :-)

Zyje jakby kto pytal:-p ale niemam czasu robie wypieki bo moj k ma jutro urodziny!pozdrawuam wszystkie mamusie buzka:-)

reklama
ja pierdzielę, wszyscy w październiku się urodzili??? robiliśmy dzisiaj urodziny Misi vol.2, bo tamto było dla jednej części rodzinki, a dzisiaj dla drugiej plus psiapsióły z dzieciaczkami - ale:
jedna nie mogła bo jej chrześniak ma dzisiaj urodziny, druga nie bo jej teściu, więc zaproponowała że w niedzielę przyjedzie ale mi nie pasi bo wtedy MÓJ teściu ma urodziny:szok:, trzecia nie mogła bo jej małż ma jutro urodziny ale dzisiaj imprę robią:baffled::baffled::baffled:pogrom jakiś:dry: więc była tylko babcia, chrzestna Misi (moja sis), nasz kuzyn, i kuzynka małża z moim chrześniakiem:sorry2:ale dzieciaczki fajnie się bawiły więc jestem happy:tak:poza tym tort vol.2 też był mniamniuśny więc :-):-):-)

witam sie wieczorem.

wszystkiego naj naj naj i duzo cmokusiow dla DWLULATKOW DORISKA i SHEENEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))) miliardy przytulaskow i buziakow:)))

u nas spoko. po poltora meisiaca przerwy przyplatala sie @. no coz keidys musi... wazne ze w srode na zumbe polece juz bez:)))

ogolnie mloda dala pospac dzisiaj do 8.20 wiec niezle, potem zajelam sie nia, umylam gary z wczoraj i ugotowalam wiadro zalewajki z polska kielbasa i boczusiem:) Leane jak kroilam keilbaske to stala przy mnie jak lew i po swojej butli i pozarciu kinder maxi podzerala mi kielbase spod noza.... nie ma to jak slodkie i kielbasa potem..... o 10.30 obudzilam malza ( dalam mu pospac dzis zeby on dal mi jutro), no i potem to juz wszystko szybko i ja do pracy. postanowilam ze owe bagno zmienie tzn zmienie prace... mam dosc... ja chce prace od poniedzialku do piatku i miec czas na zycie rodzinne a nie tylko praca i zajmowanie sie domem. na dobra sprawe nie mam neira czasu pobawic sie z Leane, a jak juz mam czas to zawsze mam stoi innych rzeczy do zrobienia...no i tyle u nas.

No i witam. Ciągle cos siedzieje i czasu braknie. Generalnie zero czasu dla siebie. Dla Laury to juz jak na lekarstwo. Zanim wrcócimy to trzeba sie szykować na kolejny dzien i kapanko i spać. Ja padam zaraz po niej. Dwa razy walnełam sporego posta i mi sie komp powiesił, wyłaczyłam go i poszłam ze wsciekłości spać. A był całkiem rekordowy.

Mysle o was a wszystkim dzieciaczkom składam zbiorowe życzenia.

a tak wogole to gdzie jest RAGNA???????????????? i STRIP ???????????,, i DORIS?????????????????? i KASIS???????????? i inne mamusie?? eejjj laski wracajcie do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAWIDOWE no ja nieraz mam wrazenie ze mi 24h na dobe nei styka.... zeby nacieszyc sie dzieckiem to musialambym klasc ja spac o 24h. ja wiem jedno ze musze prace zmienic bo nei daje rady tak....

w kazdym razie doczekac sie zumby nei moge w srode:))

poranne bry dzień. ja dalej umieram z niewydolności podzespołu gardłowego a tu jeszcze lekcje prowadzić trzeba :confused2: no cóż. Pociesza mnie tylko fakt, że szefo w pt na tygodniowa wyprawę zagramamnicę wybywa, a co za tym idzie i ja będę miała LUZ :-)
DZIULKA z Ciebie się prawdziwa zumbiara zrobiła widzę ;-)
IDEK pochwal się ciachem part 2! u Ciebie październik, a u mnie wrzesień jest miesiącem urodzinowo-rocznicowo-imieninowym.
E-LONA odezwałabyś się coś a nie tylko skrycie podczytujesz Łobuzie :-p
DAWIDOWE doba powinna mieć co najmniej 5h więcej ALBO praca powinna nie 8h a 5h dziennie trwać. zdecydowanie.

i znowu nie mam co czytać? :no::-:)eek:

Witam

Podstanowienie poprawy ;-)

Kurczaczek i pieczone ziemniaki się pieką, niunia śpi. Potem lecimy na spacerek na starówkę bo dziakowie bede i trzeba odebrać paczuszki z ubrankami. Sama szaleje z moja i tylko latam po sklepach i w efekcie kupuje dla Laury. Kupiłam zaje........... spodnie typu oficerki dla mojego maleństwa i dwie bluzki z cekinami. Normalnie nie mogę się doczekać kiedy jej to założę.:-D.Sobie tylko jedna bluzkę. Wydatków mase bo jeszcze musze coś kupic dywan do przedpokoju i rolety a kasy coraz mnie ech.

Dziulka zazdroszcze zumpy ale niestety nie mam ani kiedy ani jak. Nawet wozic Laure do rodziców to juz to zajmie za duzo czasu.

Makuc jest za 5h pracy hehhe albo chociac od poniedziałku do czwartku.

Reszta gdzie?

Makuc tego co robię to nawet podczytywaniem za bardzo nie można. :-p Na razie napiszę tylko tyle, że czasu u mnie jak na lekarstwo. Przygotowania do wczorajszej imprezki, robota papierowa w szkole i jakoś tak leci.

witam lasencje:) pospalam dzisiaj do 10h10 a glizdus obudzil tatusia o 8.30:))) glosne " tatuuuuuuuus! tatuuuus!!! to niemozliwe!!! zmien pieluszke!!!!" myslalam ze z wyra spadne:)
potem upieklam mlodej udko z kurczaka do ziemniakow a my zalewaje zesmy jedli bo wyszla pyszna:) mloda jak poczula kurczaka to stala przy kuchni i ciagle " kiedy bede jadla? ja chce kurczaka i ziemniaczki!!!" 12.10 bylo jak sie wyrobilam i glizdus opedzlowal talerz obiadu jak nalezy i... popila woda. nic dziwnego prawda??? tylko ze lobuzerskie nasienie plukala sobie buzie woda a potem mi plula w gebe smiejac sie przy tym jak szalona. dwa razy mnie ze tak powiem " zalala".... teraz mam w planach drzemke:)))

MAKUC zumba to moj nalog i moglabym codziennie tanczyc i to po 3h chocbym miala sie topic we wlasnym pocie. jeszcze do tego tanczyc z takim celebrytem :))))) ostatnio sie pochwalil ze babka ktora jest mistrzem FR w zumbie nominowala naszego instruktora najlepszym nauczycielem zumby:)))))))ogolnie taka dawka tanca pozwala mi zapomniec o pracy domu dziecku i o tym co jutro na obiad o prasowaniu itp. to jest cos co robie tylko dla SIEBIE!:))))))))))))))

ide drzemac:)

reklama
Do góry