reklama
Hej:-)
A ja wczoraj problem z kompem miałam- ten M. padł, a mi dopiero wieczorem udało się uruchomić mój stary.Odzwyczaiłam się już od tej dużej klawiatury i nie trafiam w klawisze, więc ciągle muszę poprawiać jak piszę.
O urodzinkach nie zapomniałam, tylko nie miałam jak złożyć życzeń.Więc spoźnione ale serdeczne
Wszystkiego najnajnaj z okazji dwóch latek dla Laury i Maury :-):-):-):** *
A ja wczoraj problem z kompem miałam- ten M. padł, a mi dopiero wieczorem udało się uruchomić mój stary.Odzwyczaiłam się już od tej dużej klawiatury i nie trafiam w klawisze, więc ciągle muszę poprawiać jak piszę.
O urodzinkach nie zapomniałam, tylko nie miałam jak złożyć życzeń.Więc spoźnione ale serdeczne
Wszystkiego najnajnaj z okazji dwóch latek dla Laury i Maury :-):-):-):** *
makuc
Fanka BB :)
IDA fakt, aktualnie nie ma nikogo sensownego na horyzoncie niestety, a ci co są, znowu nam PL na dno ciągnąć będą poza tym mam wrażenie, że te wszystkie obietnice "szanownego pana" T. są tylko środkiem do zatuszowania tego, że nie spełnił ŻADNEJ z tych wcześniejszych. ech.
DZIULKA telefonów przez Ciebie podanych nie miałam, więc się jak wypowiedzieć nie mam. Może jakoś na forach specjalistycznych sobie poszukaj?
KANIA dobrze, że z mamą lepiej. Tylko teraz Twój brzuch mnie martwi :-( leż, wypoczywaj, nie przemęczaj się i jakoś postaraj nie stresować. Proszę.
no i na koniec STO LAT dla DORIANKA (DORIS łer ar ju????) i TOMKA !!!
ja jestem chora i nie dość, że praktycznie straciłam głos, to jeszcze na nic sil nie mam...
DZIULKA telefonów przez Ciebie podanych nie miałam, więc się jak wypowiedzieć nie mam. Może jakoś na forach specjalistycznych sobie poszukaj?
KANIA dobrze, że z mamą lepiej. Tylko teraz Twój brzuch mnie martwi :-( leż, wypoczywaj, nie przemęczaj się i jakoś postaraj nie stresować. Proszę.
no i na koniec STO LAT dla DORIANKA (DORIS łer ar ju????) i TOMKA !!!
ja jestem chora i nie dość, że praktycznie straciłam głos, to jeszcze na nic sil nie mam...
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
no co ty?!?!?! nie słyszałaś jak Szanowny się oburzyl jak mu zarzucono że żadnej z obietnic nie spełnił?!?! on je cały czas SPEŁNIAz obietnicą X jest na takim etapie, a z obietnicą Y na takim - on cały czas działa!!!porządzi jeszcze z 15 lat to może chociaż obietnicę X spełniserio, szkoda komentowaćaha, jakie dno?! toż Polska aktualnie stoi najlepiej w Europienic tylko do tych gorzej stojących wypieprzać - co zaczynam rozważać pomału
zdrówka!
Kaniu, jak mama???
zdrówka!
Kaniu, jak mama???
makuc, Ida- mój M. mówi, ze jak mu się zatęskni za Polską, to poczyta sobie wiadomości i od razu mu przechodzi...
Kaniu,dobrze, że z mamą lepiej.A Ty dbaj o siebie:***
makuc, Tobie też zdrówka:***
Wszystkiego nanajnaj dzisiejszym dwulatkom- Tomkowi i Doriankowi :-):-):***
(Za Doriskiem stęsknilam się....daaawno Jej nie było:-()
Kaniu,dobrze, że z mamą lepiej.A Ty dbaj o siebie:***
makuc, Tobie też zdrówka:***
Wszystkiego nanajnaj dzisiejszym dwulatkom- Tomkowi i Doriankowi :-):-):***
(Za Doriskiem stęsknilam się....daaawno Jej nie było:-()
reklama
Kania78
...
Makuc, Happy, Ida dziękuję.
Makuc zdrowka dużo Ci życzę.
Mama dziś o wiele lepiej nawet jej smakowala moja zupa ale wcale się nie dziwię po tylu dniach na głodzie i wczorajszych paru sucharkach. Wiem że się martwicie, ja też dziś w ogóle dzień na nerwie nie mam nawet kiedy odpoczac bo mimo że mąż wie że w ciąży jestem to wcale jakoś mi w tym nie pomaga wręcz przeciwnie. A pobudki od 3.30 mojej corci mnie po prostu dziś dobily. Ale już smecic nie będę. Jadę od rana na nospie i magnezie więc damy radę. Oliwia właśnie zasypia a raczej szanowny poszedł ją położyć więc korzystam z chwili i pisze z telefonu. Sorki za literowke. Buzka dla Was.
Makuc zdrowka dużo Ci życzę.
Mama dziś o wiele lepiej nawet jej smakowala moja zupa ale wcale się nie dziwię po tylu dniach na głodzie i wczorajszych paru sucharkach. Wiem że się martwicie, ja też dziś w ogóle dzień na nerwie nie mam nawet kiedy odpoczac bo mimo że mąż wie że w ciąży jestem to wcale jakoś mi w tym nie pomaga wręcz przeciwnie. A pobudki od 3.30 mojej corci mnie po prostu dziś dobily. Ale już smecic nie będę. Jadę od rana na nospie i magnezie więc damy radę. Oliwia właśnie zasypia a raczej szanowny poszedł ją położyć więc korzystam z chwili i pisze z telefonu. Sorki za literowke. Buzka dla Was.
Ostatnia edycja: