reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ja po tancu:))) jeszcze cala dygocze w srodku... znowu na scenie:))))))))))) fakt ze ubralam sie choelrnie sexownie jesli chodzi o gore a ze mam co pokazac (gapil sie od pcozatku zajec hihi), no to mnie wytargal. nasza grupa ma 40 osob i przed ludziami tanczylam:))) do bardzo obcislej bluzki walnelam sobie wieczorowy mocny makijaz i sama sie sobie podobalam:))) po zajeciach jak juz sie przeludnilo i wiekszosc poszla, ja sie ubieram a instruktor podszedl do mnie i stwierdzil ze bylam dzisiaj zaj.ebista:)))))))))))))))) jedna z nowych lasek mnie pytala jak dlugo tancze i nei chciala uwierzyc ze niecaly miesiac... nie wspomne ze jak zna sie choreografie to taniec idzie bardziej na luzie, ruchya sa pewniejsze i plynniejsze, wiec sie pali wiecej kalorii i dzisiaj pot mi z czola lecial po nosie doslownie na podloge:)))) normalnie nie pamietam kiedy jakikowliek sport ze mnie tyle wyciskal:)))))))))))))))))

a jutro... dzien nieco smutny wiec ... wiadomo... oby przezyc.....

reklama
Halo ja na chwilkę zlożyć Amelce najserdeczniejsze życzonka. Wszystkiego naj naj naj dla malutkiej :-). A torcik mniam mniam ja też mam smaka.
Dziula trzymaj się jutro. I fajnie, że czerpiesz przyjemność z tańca.
Baska to super, że wszystko podpisane i już niedługo na swoim :-)

A ja nie wiem co z sobą zrobić... tzn. chciałabym robić coś swojego, ale jak zwykle na myślach pozostaje i nic w działanie nie wcielam :-( potem tylko mi smutno. A dziś na twórczości wkleiłam fotke, zrobiłam coś dla Zuu i wiecie co podoba mi się to bardzo :-).
Miłej nocki i do juterka

Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantek, córeczek Mamyagusi i Elusi

Edit.
Dzień się zaczął szybko i tak jakoś nerwowo, moja mama wczoraj w szpitalu na wieczór wylądowała z atakiem woreczka. Jutro ma mieć zabieg, trochę się martwię, bi choruje na serce, nadciśnienie, cukrzycę a tu pełna narkoza. Poza tym Oliwia dziś za swoim kolegą płakała, bo się rozchorował i nie mógł iść do żłobka. Więc Ona też iść nie chciała ale jakoś udało mi się ją przekonać. Mieszkanie ogarnęłam, pranie zrobiłam i póki co postaram się odpocząć ale moje myśli są gdzie indziej.

Ostatnia edycja:
Halo

Sto lat i spełnienia marzeń dla Agusi :-). Wszystkiego naj naj dla niej :-).

Kaniuś trzymam kciuki za mamcie. A Ty się tak nie forsuj. Badania porobiłaś? I kiedy masz genetyczne? Bo ja czekam z niecierpliwością jaką płeć ma Twój okruszek :-).

A co tu dziś taka cisza?

reklama
Ida po prostu brak słów :-( :-( :-( Biedne dziecko :-( aż mi się ryczeć chce :-(
Całe popołudnie przesiedziałam u mamy, kiepsko wygląda, nie jadła od dwóch dni nic :-( I jeść jej nie kazali tylko dieta płynna i kroplówki Zabieg ma mieć koło południa i pewnie przez weekend zostanie w szpitalu. Więc trzymajcie jutro kciuki między 11 a 13 bardzo proszę.

Do góry