reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

wiesz co od niedzieli jest ładnie słonecznie, ale wietrznie troszke. Generalnie też mam taką nadziję :-) w weekend nas nie ma, ale do piątku jest dużo czasu. A i jak do Zoo to jak najbardziej polecam Zuzka byla przeszczęśliwa :-). A ja Zuzke ubieram w koszulke z krotkim , na to bluzka z długim kurtka taka jesienna, dziny, i czapulinka no i na szyje jakiś szaliczek ;-). A Polcie w to co po domu i na to kaminezonik z polaru i czapa.

A własnie Happy pisałaś o serwisie dla Amelki śmialo mogę Ci polecić, my co prawda mamy plastikowe, ale w kawke to my się bawimy codziennie. A dziś jak usypialam Polcie to wszystko znosiła do salonu i miała taką radochę jak znosiła sobie filiżanki i dzbanki, że aż serducho moje się radowało :-).

reklama
wklejaj wklejaj Idulcu póki żem jest i ja:-p:-Da jak urodzinki-udane?no i co to za prezent-bo ciekawość nie zżera?!!

Sheeney udanego i pogodnego pobytu w Krakowie :tak:

a tak w ogóle to witam wieczornie...Miłosz śpi od jakiś 20 minut a ja mam czas dla siebie (czyt.na prasowanie:crazy:)

a po co prasujesz?:-pja przed wyjściem jak muszę to prasuję:rofl2:
wklejiłam:-pprezent chyba widać;-)dostała z nadzieją że moze czasem da mi przy okazji coś sprzątnąć:rofl2:i nawet odkurzacz jej nie przeraził:-D

IDA ode mnie i moich chlopakow takze duzo buziakow i usciskow dla Twojej dwulatki!!

Rysia
daj se spokoj z prasowaniem:-p dpbrze,ze ja nie rasuje bo ostatnio to bym nie nadarzala zanim bym skonczyla praswac to juz by do prania szlo:-D i czasu nie mialabym juz zupelnie na nic

Ostatnia edycja:
reklama
Ida,Sheeney żeby nie było że ja tak wszystko prasuje (a szkoda że brak mi na to ochoty tudzież chęci:sorry2:)...tylko i wyłącznie rzeczy Miłosza (a i tak mnie to przerasta:sorry2:).
Baśka udanej przeprowadzki...już się nam tu nie stresuj (dobrze będzie!!!)
Sarisko dobranoc:*

a ja zajęłam się czymś innym i teraz w końcu pora udać się w stronę żelazka (które czeka włączone na mnie już od jakieś godziny:crazy::crazy:)

Do góry