wiesz co od niedzieli jest ładnie słonecznie, ale wietrznie troszke. Generalnie też mam taką nadziję :-) w weekend nas nie ma, ale do piątku jest dużo czasu. A i jak do Zoo to jak najbardziej polecam Zuzka byla przeszczęśliwa :-). A ja Zuzke ubieram w koszulke z krotkim , na to bluzka z długim kurtka taka jesienna, dziny, i czapulinka no i na szyje jakiś szaliczek ;-). A Polcie w to co po domu i na to kaminezonik z polaru i czapa.
A własnie Happy pisałaś o serwisie dla Amelki śmialo mogę Ci polecić, my co prawda mamy plastikowe, ale w kawke to my się bawimy codziennie. A dziś jak usypialam Polcie to wszystko znosiła do salonu i miała taką radochę jak znosiła sobie filiżanki i dzbanki, że aż serducho moje się radowało :-).
A własnie Happy pisałaś o serwisie dla Amelki śmialo mogę Ci polecić, my co prawda mamy plastikowe, ale w kawke to my się bawimy codziennie. A dziś jak usypialam Polcie to wszystko znosiła do salonu i miała taką radochę jak znosiła sobie filiżanki i dzbanki, że aż serducho moje się radowało :-).