reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa do soboty sporo czasu, a jak katarku już nie ma to dobry znak, moja jak kataru jako/tako nie ma to nos często jej zakrapiam wodą morską bo zawsze się coś tam znajdzie ;-) A kreacje jakie macie, pochwal się :-)
Wioli to ze laska zaczęła o tym mówić to jest wołaniem o pomoc, jeśli w czas się nie zareaguje to temu dziecku na prawdę krzywda może się stać :-( Dziwi mnie tylko postawa jej matki :-( Bo córka jej mówi, że sobie nie radzi, że nie chce, nie kocha itd a matka jej na to, że dziecko ma być przy niej nawet gdyby miała je skrzywdzić... to co to za matka???????? To jakaś patologia, ja pierdziu, zła i ja jestem :-( Widać też, że nikt jej słów nie bierze poważnie...Niech idzie do mopsu, do ośrodka przecież nikt za nią tego nie zrobi, choć może Ona na to liczy, że jej zabiorą to dziecko i będzie miała święty spokój :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kaniu,Sariska i tez tak myślałam żeby od razu dać mu tam łóżko ale bałam się czy to nie za dużo zmian.Ale skoro tak radzicie to ok zaryzykujemy:tak:

Oj tak tak cisza i spokój to my będziemy mieli Sariska w końcu odpoczniemy od tych ciągłych krzyków:blink: I na pewno sobie poradzę,przecież tutaj też ciągle jestem sama z Kamilem a u siebie nie będe musiała ciągle pilnować czy z kimś się bije czy co.
A dziś go kuzynka podrapała po buzi i on do niej na h... powiedział i ja go postawiłam do kąta że brzydko powiedział a akurat wszedł jego ulubiony wujek i mówił mu że co on płacze itp a ta matka tej małej bo przeklnął a ja od razu bo ona go podrapała to przeklnął ale ja reaguje od razu i stawiam go do kąta za brzydkie słowo a ona nic tej małej nie zrobiła i po chwili żałowałam że ukarałam Kamila:baffled: bo moje dziecko ma ponieśc karę a inne nie a tak samo winne :angry::crazy:

Rysia gdzie zdjęcia z urodzinek solenizanta??? A co u Ciebie poza tym że brak Ci czasu ???
Kaniu zdjęcia nie wyszły:-(a co u mnie...powiem szczerze że nie piszę nic na ten temat bo jest po prostu do du.py:crazy:więc po co tu smęcić:-D

aaa co do Twojego Okruszka to proszę się nie stresować bo wiadomo że wszystko ok i jeszcze nie długo nie będziesz mogła "odpocząć" od kopniaków,więc ciesz się "ciszą przed burzą"póki możesz a nie zamartwiaj się na zapas:-DTo rozkaz od rysi:tak:

Makucku
super że relacje z mężulkiem są pozytywne-i byle tak jak najdłużej:-D
Beti jak tam torcik-pewnie pyszności Ci wyszły nie z tej ziemi:-p

Dziulencjo ja też bym nie zabrała tego żółwika (albo inaczej,gdybym za każdą histerię zabierała Miłoszowi zabawkę to nie miał by ani jednej:oo2:).A tak poza tym udanego zuumbowania:-D
Iduś
a jak tam Twój tort-doprawiłaś "śmietaną"???no i jaki prezent zakupiłaś,bo ja żem też ciekawa:laugh2:

Wioli jak tam prezent dla kolegi syna zakupiony??aaa wczorajszą imprezkę w domu widziałam na fejsie..hihi i Kuba tak jak mamusia też nie był w humorze że miał pełną chatę ludzióff:-D
Baśka jak ten czas szybko leci...już lada moment będziecie na swoim-super!!!!

no i tyle mojego nadrabiania jak narazie...Miłosz już wzywa:-D

Ostatnia edycja:
ja znowu szybciorem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: IDEK WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA TWOJEJ DWULATKI!!!

images

Sariska powiedz jaka pogoda w Krakowie??bo nie wiem jakie rzeczy pakowac czy bardziej zimowe czy jesienne?? Juz sie nie moge doczekac az znajde sie wsrod samych Polakow:-) w normalnym miescie

Słoneczko, a kiedy dokładnie przylecicie? ja od 2 dni siedziałam z Zuu w domu, bo ona miała katar, mnie przewiało. Dziś bylo 22 stopnie w słoneczku , ale był chlodny wiatr. Napisz kiedy sie pakować to poobserwuje do tego czasu i Ci napisze.

aaa jakoś mi się ubdurało 16.10 ;-), a do kiedy jesteście? To powiem tak w dzien jest ładnie i mimo zapowiadanych deszcze świeci ładne słoneczko ;-). Najgorzej jest rano i wieczorem. Dziś sąsiad skrobał szyby.

reklama
16 go wracamy:-p .wszedzie w necie pisza,ze deszcze deszcze ...a my MUSIMY isc do ZOO bo juz tyle naopowiadalam Tomkowi wiec mam nadzieje,ze klamia tym razem

P.S mam nadzieje,ze uda nam sie spotkac

Do góry