reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam:-)
W imieniu moim i Lenki bardzo serdecznie dziękuję za życzenia:-)
Urodzinki się udały nawet,nie prosilam nikogo bo stwierdziłam że jak się ktoś poczuwa to sam przyjedzie ale wszyscy co mieli wiedzieć to wiedzieli że torta kupiłam i się pojawili:-) tylko z teściową była niewiadoma bo najpierw było że przyjedzie później że nie bo jej pan nie chciał jechać a ona stwierdziła że nie ma z czym w sensie prezent (tak jak by młoda się dzien wcześniej urodziła)ale w koncu przyjechała.Tak jak wyżej pisałam był tylko tort i kawa i nic więcej.Mloda dostała ciuchy odemnie kurtkę zimową,od mojej mamy 2 bluzki,2 golfy,skarpetki i komplet bielizny,chrzestny przelał kasę bo go nie ma w pl,moja siostra laptopa,tata lalkę a teścowa kase.A i tak najlepszy prezent to laptop bo cały czas z nim chodzi nawet do spania go bierze:-)
wioli fajnie że week się udał:-)
makuc relacje z mężem widzę lepsiejsze to fajnie:-) bo u nas ostatnio zgrzyty ale zwalam to na @ bo dziś przylazła.
kania ja codziennie dzwonie do ośrodka w sprawie bilansu i jeszcze sie nie zapisałam bo zawsze mi się przypomni wieczorem jak ośrodek zamknięty.ale w tym tyg muszę zadzwonić już na bank.A siedź w domu co będziesz do pracy wracać.

reklama
No właśnie bilans 2latka zapomniałam :confused2: Ja po przeprowadzce będę miała 200m do ośrodka :tak: i wiem że u Nas robią raz w tygodniu bo jak byłam z Kamilem w piątek to pytałam pediatrę.
I boje się tego bilansu:confused2:

ikaa super że urodzinki się udały bo u Nas niezbyt:no:

Ikaa super, że urodzinki się udały, u Nas też tylko kawa i torcik :-)
Baśka czemu się bilansu boisz??? Fajnie, że do ośrodka będziecie mieć blisko.
Chyba zalegnę i się prześpię...

hej hej heloł:-p
Baśka, bilansu z tego samego powodu boję się i ja:sorry:ehhh... a co do kupowania firanek to u mnie pewnie byłoby tak że po tygodniu mieszkania tam dopiero bym sobie o nich albo o ich braku przypomniała:-D:rofl2:chociaż pewnie mąż w międzyczasie w tym temacie by zadziałał:cool2:chyba trochę dobrze że go mam:rofl2:

Kania, ty nie za dużo się stresujesz? Okruszek pewnie nabiera sił coby cię kopnąć z całej siły:-Dlepiej się na to psychicznie nastaw;-)a jakie badania będziesz robić?
co do spania z "przyjaciółmi" - Dziula, trza było nie zabierać jej nowego fumfla, może ciekawsze bajki na dobranoc szeptał jej do uszka niż duduś:-pmoja z reguły śpi z Bubu, swoim Misiakiem ukochanym, ale zdarza się że na jego miejsce wskakuje Foczka albo Teddy, a ostatnio jeszcze Kuba. i tak szczerze to mi osobiście zwisa którego bierze do łóżka jeśli tylko będzie się z nim czuła spkojna i bezpieczna, o:-)

ikaa, łelkambek:-)

maqc, no to oby tak dalej ze ślubnym:tak:

więcej nie pamiętam:cool:

reklama
Ikaa :-D
a znacie ten dowcip jak angol do hotelu w Polszy w celach Eurokibicowalnych przybył i dzwoni do rejestracji i mówi: (piszę tak jak się wymawia;-)) tuutiisturuumtutu:cool2: na to recepcjonistka: "tamrararamparampampam":rofl2::-D
* two teas to room two-two

Do góry