reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
elona- ty masz tyle temperamentu w sobie, oddaj mi troszkę, bo jak jak Rysia mam libido do bani.
DAWIDOWE- dobranoc.

Ja też spadam, pomalowałam pazury na czerwono i turkusowo. To się chłop zdziwi, pomyśli, że się dla chłopów w pracy stroję.

elona- ty masz tyle temperamentu w sobie, oddaj mi troszkę, bo jak jak Rysia mam libido do bani.
E tam, tylko od czasu do czasu, przy pełni księżyca. :-D

Paznokcie też mam zamiar pomalować, ale jak odrosną, bo musiałam niestety zrównać do tego co się złamał.

A tak w ogóle to został tu ktoś ze mną na placu boju?

Rysiek to nie konwersuj tylko coś tam mamrocz pod nosem. :-)

Nie wiem czy to kogoś rozbawi, ale Wam napiszę. Dzisiaj mój mąż opowiadał mi jak to jego qmpel miał kiedyś żółwia no i pewnego razu ten żółw zasnął i się nie chciał obudzić, więc ten qmpel uznał, że to jakiś dziwny żółw i zapadł w sen zimowy. Poprzykrywali go czymś i tak sobie biedak spał. Dopiero gdzieś w okolicach marca zaczęło od niego śmierdzieć i wtedy się okazało, że biedak wcale nie spał tylko zdechł i razem z akwarium powędrował na śmietnik.

witam z rana

e-lona oj o mały włos to tej chłosty nie było.

a niunia ma albo zapalenie gardła albo anginę ewentualnie ząb. Musze tylko zobaczyć czy ten nalot to mleko czy angina. Ewidentnie boli ją w buzi. Dopiero mleko wypiła jak jej dałam syrop. Goraczka specjalna nie jest. A teraz to jeszcze syrop działa wiec nie wiem.

i co? i nie widziałam KROMY :eek::shocked2::confused::no::cool: ja tu Was zaraz wszystkie ocenzuruję za to, że TAKIE zdjęcia beze mnie oglądacie :-p

ogóle to dziń dybry. Skończę jeść śniadanie i napisze coś więcej :-) (chyba?)

Dzieńdobry:-)
Nie mogłam sie rano zalogować,nie poprawny login i hasło :confused: to zmieniłam hasło i dalej nie działało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jescze mi ktoś z BB na maila info przysłał,że ktoś mi sie na mój profił chce zalogować, i podali IP komp,i to nie był nasz:no::no::no:
a Bartek rano wstał o 5,50 i wymiotował cały ranek a teraz ma biegunke:-:)-:)-( i tyle było z naszych grzybów
na razie spadam obsrajtuszka przebrać:cool2:

reklama
AGNIESZKA oby to żadne rota nie było :eek: ZDRÓWKA Bartkowi życzę! a co do logowania to rano cośtam na serwerze robili i nawet jest info, że były problemu z logowaniem...

idę się może podnieść sprzed kompa w końcu :confused: rok szkolny zbliża się nieubłaganie, więc niedługo już w ogóle 3/4 czasu przed tym sprzęciorem bedę siedzieć :wściekła/y:

Do góry